Trendkövető koszorúslány ruha! Ugye nektek is a hatalmas, rózsaszín abroncsos ruhák jutnak eszetekbe először, amikor a koszorúslány ruhákra gondoltok? Van egy jó hírünk!

Már egyáltalán nincsenek divatban ezek a ruhák, helyükbe álomszép kelmékből készült, letisztult darabok léptek. Íme, mutatjuk a legfrissebb koszorúslányruha trendet!

Amit a koszorúslány ruha kapcsán tudni érdemes

A koszorúslányruhák tekintetében lenyűgöző anyag-, szín- és formagazdagság tárul elétek, amikből kedvetekre válogathattok. A legtöbb esetben a menyasszonnyal és a többi koszorúslánnyal együtt választjátok ki az anyagot, amelynek színében és anyagában harmóniában kell lennie a kigondolt dekorációval, és a pár elképzeléseivel! Gyakran a menyasszony azt is meghatározza, hogy egységes legyen-e a ruhák fazonja vagy sem, és ha igen, akkor közösen kell dönteni a szabásról is. Sajnos kevés olyan fazon létezik, amely minden testalkatnak megfelel, így rengeteg egyeztetésre és kompromisszumra lesz szükségetek a válogatás során. Amennyiben azonban szabad kezet kaptok a ruha szabását illetően, már csak egy jó varrónőt kell találnotok és készülhet is a megálmodott ruha.

Koszorúslány ruhaFotó: Cleyder Duque

A koszorúslányruha trend rafináltabb és izgalmasabb, mint valaha, de az a legfontosabb, hogy az egyéniségeteknek és alkatotoknak megfelelő ruhát válasszatok. Egy kényelmetlen, vagy előnytelen ruhában az egész este feszengéssé válhat. A legjobb tippeket tálcán kínáljuk nektek, bátran válasszátok ki a számotokra legvonzóbb darabot!

Menyasszonyi ruha banner

Varázslatos színkavalkád

A legtrendibb színek idén a menta, a korall, a pasztell rózsaszín és a nude, a lila, a sötétkék, a smaragzöld, és a szürke. Nagy meglepetésünkre egyre több menyasszony ragaszkodik hozzá, hogy a koszorúslányok fekete, vagy éppen fehér ruhákban pompázzanak az esküvőn.

Hódítanak a különleges pántok és vállmegoldások

A pánt nélküli darabok továbbra is nagyon népszerűek, de egyre több egyvállas, és vékony spagettipántos darab jelenik meg az üzletekben. Bátran válasszatok közülük, most egy merész színű ruhával sem tudtok mellényúlni.

Koszorúslány ruha
Fotó: Amy Kate

Tiszta, légies anyagok – ilyen a tökéletes koszorúslány ruha

A földig érő, fátyolszerű koszorúslányruhák szinte minden esküvőn megállják a helyüket, hiszen különböző alkatú nőknek is jól állhatnak. Egy sifon, tüll, vagy muszlin anyag egész este hálás választásnak fog tűnni.

Szexi hátmegoldások

Egy menyasszony sem boldog attól, ha a koszorúslányok mély dekoltázzsal mutatkoznak az esküvőjén. Ennél sokkal ízlésesebb és izgalmasabb, ha egy hátat szabadon hagyó ruhát viselnek a koszorúslányok egész éjjel. Egy koktélpartin is remekül mutatnak ezek a darabok, akár térdig érő verzióban is.

Akkor a legszebb egy koszorúslányruha, ha kiegészíti a menyasszonyi ruhát, passzol a dekorációhoz, és az egyéniségetekhez is remekül illik. Ne adjátok fel a keresést, kellő kitartással rá fogtok találni a megfelelő darabra!

Borítókép: Monica Smith