Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Minden idők 15 legdrágább menyasszonyi ruha modellje
A legdrágább menyasszonyi ruha

Minden idők 15 legdrágább menyasszonyi ruha modellje

Az, hogy egy menyasszony rengeteg díszítést képzel-e el a ruhájára, vagy különlegesen egyedi ruhát terveztet-e, nagymértékben megnövelheti az esküvői ruha költségeit. Ám amikor az esküvői költségekről van szó, előfordul, hogy néhány menyasszony annyira beleszeret az áhított darabba, hogy még akkor is kitart a ruhája mellett, ha övé lesz ezzel minden idők legdrágább menyasszonyi ruha modellje. Mutatjuk a legdrágább darabokat, tartsatok velünk!

Menyasszonyi ruha banner

 

A legdrágább menyasszonyi ruha modellek

 

A korlátok nélküli esküvői költségvetések esetében a tehetős menyasszonyok tudják, hogy az árcédulák akár milliós összeget is mutathatnak. A most következő ruhák árait kerekítettük, de nem fér hozzá kétség, hogy ezek a méregdrága ruhák egytől-egyig a világ leggazdagabb menyasszonyainak álomdarabjai.

Animacik
Hirdetés

 

15. Grace Kelly 

Grace Kelly neve és a kifogástalan, elegáns stílus kéz a kézben járnak. Grace Kelly történelmet írt akkor is, amikor hozzáment III. Rainier monacói herceghez. A Helen Rose tervei alapján készült időtlen menyasszonyi ruha több ezer kézzel varrott gyöngyből, 125 éves brüsszeli csipkéből állt, és becslések szerint 60 000 dolláros összegbe került.

Grace Kelly menyasszonyi ruhája

 

14. Nicky Hilton

A Hilton szállodalánc örökösnője 2015-ben ment hozzá James Rothschildhoz, a Kensington Palotában. Ehhez a helyszínhez hasonló kaliberű ruhára volt szükség, így Hilton hosszú ujjú Valentino ruhája 77 000 dollárba került.

Nicky Hilton menyasszonyi ruhája

 

13. Madonna

A pop királynője 1985-ben ment hozzá Sean Penn színészhez, egy nyolcvanas évekbeli tüll ruhában, amely 2014-ben egy árverésen 81,250 dollárért kelt el. Madonna második, Guy Ritchie-vel kötött házasságánál körülbelül 80.000 dolláros ruhát viselt.

Madonna menyasszonyi ruhája

 

12. Melania Trump

Természetesen a Trump esküvő költségei hatalmasak voltak, beleértve Melania 100.000 dolláros ruháját. Az egyedi Dior ruhát 1500 díszítés tarkította, a grandiózus ruha elkészítése sok munkát vett igénybe. 500 órán készült, és 27 kilót nyomott. Még a Vogue borítóján is szerepelt.

Melania Trump menyasszonyi ruhája

 

11. Victoria Beckham

Posh Spice egy Vera Wang ruhát viselt az esküvőjén, amely a becslések szerint 100.000 dollárt ért. Victoria egy Bentley-n érkezett a szertartás helyszínére, a terem rózsaszirmokkal volt díszítve, a ceremónia alatt pedig Mozart, Bach és Handel szimfóniák szóltak.

Victoria Beckham menyasszonyi ruhája

 

10. Jessica Biel

Emlékeztek Jessica Biel és Justin Timberlake 2012-es esküvőjére? A színésznő Giambattista Valli darabban vonult az oltár elé, és a híres rózsaszín ruha több mint 100.000 dollárba került. A pánt nélküli selyemruhát rengeteg fodor díszítette, a hosszú, földig érő fátyol pedig tökéletes választás volt az ikonikus darabhoz.

Jessica Biel menyasszonyi ruhája

 

9. Catherine Zeta-Jones

Catherine és Michael Douglas házasságkötésének története igazi hollywoodi álomsztori volt. A színésznő egy 140.000 dolláros Christian Lacroix esküvői ruhát viselt a nagy napon.

Catherine Zeta Jones menyasszonyi ruhája

 

8. Elizabeth Taylor

Annak ellenére, hogy a színésznő nyolcszor férjhez ment, megmutatta, hogy az első alkalom igenis különleges volt számára. Az 1950-es Conrad “Nicky” Hiltonnal szervezett esküvőjén a híres tervező, Helen Rose ruháját viselte, amely 187.931 dollárért kelt el egy londoni aukción 2013-ban. A selyemruhát több mint egy tucat varrónő készítette.

Elizabeth Taylor Nicky Hilton

 

7. Marie-Chantal Miller

Pál herceg 1994-ben vette feleségül Marie-Chantal Millert Londonban, a St Sophia katedrálisban. A görögkeleti templomot 30.000 rózsaszín virággal díszítették fel, és 1400 vendéget hívtak. A gyöngyökkel díszített Valentino menyasszonyi ruha elefántcsontszínű selyemből készült, és egy 4,5 méteres, Chantilly csipkével díszített uszály tartozott hozzá. Talán nem meglepő, hogy 233.000 dollárba került.

Marie Chantal Miller menyasszonyi ruhája

 

6. Mariah Carey

Mariah Carey Valentino menyasszonyi ruhája 250 ezer dollárba került, már az eljegyzési gyűrű ára is 10 millió dollár volt. Tetszik nektek a ruha?

Mariah Carey wedding dress

 

5. Amal Clooney

George Clooney és menyasszonya hatalmas költségvetésű esküvőjéhez képest az Oscar de la Renta menyasszonyi ruha 380.000 dolláros költsége szinte elenyésző volt.  Pedig elképesztően szép darab, nem igaz?

Amal Clooney menyasszonyi ruhája

 

4. Kate Middleton

Katalin hercegnő és Vilmos herceg 2011-es esküvője még ma is lenyűgöz bennünket. Sarah Burton az Alexander McQueen számára egy klasszikus ruhát tervezett, hosszú csipke ujjakkal és uszályos szoknyával kiegészítve. A ruha ára 434.000 dollár volt.

Kate Middleton menyasszonyi ruhája

 

3. Kim Kardashian

Nem meglepő, hogy Kim ruhája is legdrágább esküvői ruhák listájára került. Kim egy 500.000 dolláros, egyedi szabású Givenchy ruhát viselt, hosszú ujjal és trombita fazonnal.

Kim menyasszonyi ruhája

 

2. Victoria Swarovski

A Swarovski örökös menyasszonyi ruhája a második lett a legdrágább menyasszonyi ruha modellek között, a becslések szerint 1.000.000 dollárt ért. Természetesen a ruhát több mint 500.000 kristály borította be.

Swarovski menyasszonyi ruha

 

1. Angelababy

Annak ellenére, hogy a kínai sztár egyedi Dior esküvői ruhájának pontos árát nem tudjuk, az egész esküvő 31 millió dollárba került. Angelababy híres ruhája állítólag öt hónapig készült, 10 méteres fátyol tartozott hozzá és 100 kézzel varrott Chantilly csipkerózsa díszítette. Szóval valószínűleg az a feltételezés, miszerint az esküvő költségvetésének nagy részét a menyasszonyi ruhára fordították, egyáltalán nem túlzás.

Angelababy menyasszonyi ruhája

 

Ugye, mennyire elképesztőek ezek a menyasszonyi ruhák? Ez a lista is azt bizonyítja, hogy a stílus kortalan, így a napjainkban, és az ’50-es években készült ruhák is ugyanolyan rafináltak és izgalmasak lehetnek. Nektek melyik a kedvencetek?

Forrás: brides.com

Animacik gyerek

Témába vág

Menyasszonyi ruha viselése – Minden, amit elronthatsz Azt mondják, a menyasszony viseljen bármit, akkor lesz a legszebb, ha boldog, ha mosolyog, ha sugárzik. Azért ezzel (részben) vitatkoznánk! Persze ez a belső kisugárzás elengedhetetlen, de azért valljuk be őszintén. Mit sem ér a menyasszony mosolya,...
Menyasszonyi ruha rendelés – 9+1 rémálom! Sokan esnek az internet csapdájába esküvőszervezés közben, és a költségvetést számlálva jó ötletnek tűnik számukra a menyasszonyi ruha rendelés, bizonyos külföldi oldalakról. A képeken meseszép tervezői darabokat láthatunk széles méretválasztékban, ...
Modern menyecske ruha – Légy stílusos újasszony! Míg a menyasszonyi ruhák felé még ma is sok hagyománytisztelő elvárás társul, azért van lehetőség szabadabban dönteni, bátran letehetitek a voksotokat egy modern menyecske ruha mellett. Még talán a nagyszülőket sem fogja meglepni, ha nem a kis f...
Esküvői ruhaszalon – Így zajlik egy próba Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy mesebeli hely, ahol a menyasszonyi ruhák éltek, és ezt a varázslatos helyet úgy hívták: esküvői ruhaszalon. Boldogan táncoltak, tündököltek a ruhák, és csak arra vártak, hogy besétáljon egy lány, és magár...
Chanel menyasszonyi ruha 2019 – Ahogyan még nem láttad! Egy formabontó Chanel menyasszonyi ruha már önmagában is hordoz egy csipet izgalmat, de a divatmárka legújabb tervezése még rendhagyóbb lett. Bár biztosan nem lep meg benneteket ez a hír, de a ruha talán annál inkább. A Chanel ugyanis egy...
Egy Daalarna esküvői ruha lett Laura Spencer választottja! Szerencsére egyre több hírt olvashatunk arról, hogy külföldi színészek és énekesek magyar tervezők ruháját viselik különféle rendezvényeken. Laura Spencer, az Agymenők sztárja egy Daalarna esküvői ruha mellett tette le a voksát élete legszebb napján...
5+1 fontos dolog, amit menyasszonyi ruha bérlés előtt tudnod kell! Azt gondoljátok, hogy a menyasszonyi ruha bérlés olyan gyors és könnyed muri, mint amilyen a tévéműsorokban? Azon kívül, hogy időpontot kértek egy szalonban, érdemes odafigyelni néhány nagyon fontos dologra, így valóban élvezetes lehet majd a próbál...
Nézd meg, milyen mesés volt Priyanka Chopra menyasszonyi ruhája – VIDEO! Emlékeztek még a 2018-as év eljegyzési bulijára? Természetesen Priyanka Chopra nevéhez fűződik a Tiffany-eljegyzés, aki egy 855.000 dolláros gyémánt és platina nyakláncot, valamint egy 580.000 dolláros gyémánt fülbevalószettet viselt magán ezen a nap...
Menyasszonyi ruha trend 2019 – Válaszd az Igazit! Hála a Bridal Fashion Week-nek, pontosan tudjuk, hogy milyen varázslatos lesz a menyasszonyi ruha trend 2019-ben. Varázslatos? Ugyan már, annál sokkal-sokkal különlegesebb! 2019-ben minden menyasszony megtalálhatja a személyiségéhez és az alakjához l...
Terhes menyasszonyi ruha tippek, és mesés inspirációk! Egy kisbaba érkezése maga a csoda! Ilyenkor csak magadra figyelsz, és arra a kis csöppségre, akit a szíved alatt hordasz. Együtt dobban a szívetek, együtt vesztek levegőt, együtt sétáltok az oltár elé… Ha várandós menyasszony vagy, számolnod kell enn...