Régóta szemeztek egy színes menyasszonyi ruhával, de nem vagytok benne biztosak, hogy fel meritek-e venni majd az esküvőn is? Féltek attól, hogy a rokonok és az ismerősök meg fogják jegyezni, hogy miért nem egy hófehér ruhát választottatok a nagy napra? Biztosak vagyunk benne, hogy találtok olyan megoldást, ami mindenkinek tetszik majd, de nem szabad elfeledkeznetek róla, hogy ez a nap rólatok szól.

Hirdetés

Színes menyasszonyi ruha tippek

Ha egy színes ruha dobogtatja meg a szíveteket, ne hagyjátok magatokat befolyásolni, mert utólag megbánhatjátok, hogy nem a tökéletes ruhában mondtátok ki a boldogító igent. Mutatjuk, melyik az a 27 ruha, ami elrabolta a szívünket!

Vadító vörös, izgalmas lila és romantikus rózsaszín

Bár általában a menyecskeruha szokott piros vagy rózsaszín színű lenni, de nyugodtan választhattok ilyen színű menyasszonyi ruhát is. Mi magunk sem gondoltuk volna, hogy annyira megtetszenek ezek a darabok, hogy legszívesebben összegyűjtenénk nektek ebbe a cikkbe a világ összes piros, lila és rózsaszín árnyalatú ruháját, de végül így lett. Egy téli esküvőn remekül mutatnak a vöröses színek, a rózsaszín és lila pedig annyira népszerű kiegészítő színek az esküvőkön, hogy bátran dönthettek akár úgy is, hogy ilyen ruhában esküdtök.

A kék, a zöld és a sárga játéka

Ez a három szín jutna utoljára eszetekbe, ha arra vetemednétek, hogy körbenéztek a színes menyasszonyi ruhák között? Pedig csodaszép ruhákra bukkanhattok! A könnyed, légies anyagok között hamar rátalálhattok az igazira. Tovább fokozhatjátok az izgalmat, ha olyan ruhát néztek, aminek különleges a nyak- vagy hátmegoldása, esetleg nem csupán egyszínű, de mintás is. Ti melyik szín mellett teszitek le a voksotokat?

Hátborzongatóan titokzatos fekete

Egyre többször hallunk arról, hogy valaki feketében mondja ki a boldogító igent, és bizony a képeket nézegetve titokban mindig irigykedünk egy picit. Ez a szín a kreol és a hófehér bőrű menyasszonyokon is elképesztően jól mutathat, csupán meg kell találni hozzá a tökéletes cipőt, és csokrot.

Menyasszonyi ruha banner

Párosíthatjátok vörössel és narancssárgával is, de az is érdekes lehet, ha fekete-fehér színű esküvőt szerveztek. Gondolkodtatok már ezen a lehetőségen? Nem? Pedig egy hozzáértő dekoratőr megálmodhatna nektek egy ehhez passzoló, rendhagyó helyszínt.

Pomponok, virágok és batikolt minták

Ha arra vágytok, hogy a színes egyéniségetek a ruhátokon is – szó szerint – visszaköszönjön, nézzetek körül a tervezők ruhái között, és az esküvői ruha szalonokban, ám ha sehol nem bukkantok rá a megfelelő ruhára, varrathattok egy saját ruhát is, vagy rendelhettek külföldről is. Az alsószoknyátok lehet türkizkék, vagy habosbabos rózsaszín, de nagyon divatosak a batikolt szoknyák is. Az egyik kedvencünk mégis a gazdagon hímzett felső, hatalmas virágkoronával.

Miközben a menyasszonyi ruhákat nézegetitek az interneten, ne csodálkozzatok, ha virágmintás, pöttyös, vagy éppen csíkos darabokra bukkantok. Legyetek bátrak a választásnál, és érjétek el, hogy minden szem rátok szegeződjön a nagy napon!