Dobpergést kérünk! Ha van olyan menyasszonyi ruha, amire azt mondjuk, hogy rendhagyó, és hihetetlenül egyedi, akkor Mandy Moore menyasszonyi ruhája biztosan az. Többször hívtuk már fel a figyelmeteket arra, hogy a púderrózsaszín ruhák borzasztóan népszerűek lesznek a következő szezonban, most pedig már egészen biztosak vagyunk abban, hogy még többen viseltek majd ilyen színű esküvői darabot. A képeket látva nekünk is megjött hozzá a kedvünk!

Menyasszonyi ruha banner

 

Mandy Moore esküvője

 

Úgy tűnik, hogy a sztáresküvők elmaradhatatlan főszereplője lett a rózsaszín menyasszonyi ruha, gondoljatok csak Gwyneth Paltrow választására, de évekkel ezelőtt már Anne Hathaway is erre a színre szavazott. Nem csodáljuk, hiszen Audrey Hepburn második esküvője óta hisszük és tudjuk, hogy ha egy divatikon szívesen visel púderrózsaszínt az esküvőjén, akkor ebben a színben bizony van valami különleges.

A Rólunk szól színésznője a második esküvőjén már nem szerette volna hófehér ruhában kimondani a boldogító igent, ezért rózsaszínben ment férjhez vőlegényéhez, a Dawes együttes tagjához, Taylor Goldsmith-hez. A pár 2017-ben jegyezte el egymást, majd barátaik és családjuk előtt november közepén Los Angelesben házasodtak össze.

„Elolvadok tőle. Nem tudok nála jobb partnert elképzelni. A legcsodálatosabb apa lesz. A múltra úgy tekintek, mint egy olyan lépésre, amit meg kellett lépnem ahhoz, hogy ma itt legyek. Szívesen átvészelném az egészet újra egy milliószor is, ha Taylorhoz vezet az utam”-nyilatkozta Mandy a vőlegényéről. 

Hirdetés

Mandy Moore menyasszonyi ruhája

És akkor lássuk a menyasszonyi ruhát, amit annyira imádunk.

A ruha egy igazán látványos, habos-fodros Rodarte tervezői darab volt. Természetesen igazodott hozzá a menyasszonyi smink is, egy visszafogott, rózsaszín szemhéjfestékkel és egy leheletkönnyű nude rúzzsal.

A szintén rózsaszín árnyalatú menyasszonyi fátyol egy egyrétegű tüll darab volt, a menyasszony hajába pedig apró gyöngyöket tűztek.

A színésznő ruhájáról már előre lehetett tudni, hogy nem egy letisztult, hagyományos darab lesz, de még így is meglepte a követőit a döntésével. Nem értjük, hogy miért, elvégre egy ilyen bájos és finom ruha csakis telitalálat lehet (persze csak annak, akinek illik a személyiségéhez, és tudja viselni).

Mutatjuk a ruhát, ti mit gondoltok, jó választás volt?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

11•18•18

Mandy Moore (@mandymooremm) által megosztott bejegyzés,

 

Az esküvőre, amelyet Mandy otthonában tartottak, nagyjából 50 vendég volt hivatalos, köztük voltak a Rólunk szól sztárjai is, Chrissy Metz, Milo Ventimiglia és Sterling K. Brown, illetve Minka Kelly és Wilmer Valderrama is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

High on love (and music) from a magical weekend celebrating two of the brightest lights. 💕

Emily Schuman (@emilyschuman) által megosztott bejegyzés,

Mit gondoltok, bevállalnátok egy ilyen menyasszonyi ruhát? A menyasszonyi ruha a csokorral hihetetlenül harmonizált, nem győzzük dicsérni a színésznő választását!