Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Ez igen! Mandy Moore menyasszonyi ruhája elképesztően egyedi!
Mandy Moore menyasszonyi ruhája

Ez igen! Mandy Moore menyasszonyi ruhája elképesztően egyedi!

Dobpergést kérünk! Ha van olyan menyasszonyi ruha, amire azt mondjuk, hogy rendhagyó, és hihetetlenül egyedi, akkor Mandy Moore menyasszonyi ruhája biztosan az. Többször hívtuk már fel a figyelmeteket arra, hogy a púderrózsaszín ruhák borzasztóan népszerűek lesznek a következő szezonban, most pedig már egészen biztosak vagyunk abban, hogy még többen viseltek majd ilyen színű esküvői darabot. A képeket látva nekünk is megjött hozzá a kedvünk!

Menyasszonyi ruha banner

 

Mandy Moore esküvője

 

Úgy tűnik, hogy a sztáresküvők elmaradhatatlan főszereplője lett a rózsaszín menyasszonyi ruha, gondoljatok csak Gwyneth Paltrow választására, de évekkel ezelőtt már Anne Hathaway is erre a színre szavazott. Nem csodáljuk, hiszen Audrey Hepburn második esküvője óta hisszük és tudjuk, hogy ha egy divatikon szívesen visel púderrózsaszínt az esküvőjén, akkor ebben a színben bizony van valami különleges.

A Rólunk szól színésznője a második esküvőjén már nem szerette volna hófehér ruhában kimondani a boldogító igent, ezért rózsaszínben ment férjhez vőlegényéhez, a Dawes együttes tagjához, Taylor Goldsmith-hez. A pár 2017-ben jegyezte el egymást, majd barátaik és családjuk előtt november közepén Los Angelesben házasodtak össze.

„Elolvadok tőle. Nem tudok nála jobb partnert elképzelni. A legcsodálatosabb apa lesz. A múltra úgy tekintek, mint egy olyan lépésre, amit meg kellett lépnem ahhoz, hogy ma itt legyek. Szívesen átvészelném az egészet újra egy milliószor is, ha Taylorhoz vezet az utam”-nyilatkozta Mandy a vőlegényéről. 

Hirdetés

Mandy Moore menyasszonyi ruhája

És akkor lássuk a menyasszonyi ruhát, amit annyira imádunk.

A ruha egy igazán látványos, habos-fodros Rodarte tervezői darab volt. Természetesen igazodott hozzá a menyasszonyi smink is, egy visszafogott, rózsaszín szemhéjfestékkel és egy leheletkönnyű nude rúzzsal.

A szintén rózsaszín árnyalatú menyasszonyi fátyol egy egyrétegű tüll darab volt, a menyasszony hajába pedig apró gyöngyöket tűztek.

A színésznő ruhájáról már előre lehetett tudni, hogy nem egy letisztult, hagyományos darab lesz, de még így is meglepte a követőit a döntésével. Nem értjük, hogy miért, elvégre egy ilyen bájos és finom ruha csakis telitalálat lehet (persze csak annak, akinek illik a személyiségéhez, és tudja viselni).

Mutatjuk a ruhát, ti mit gondoltok, jó választás volt?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

11•18•18

Mandy Moore (@mandymooremm) által megosztott bejegyzés,

 

Az esküvőre, amelyet Mandy otthonában tartottak, nagyjából 50 vendég volt hivatalos, köztük voltak a Rólunk szól sztárjai is, Chrissy Metz, Milo Ventimiglia és Sterling K. Brown, illetve Minka Kelly és Wilmer Valderrama is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

High on love (and music) from a magical weekend celebrating two of the brightest lights. 💕

Emily Schuman (@emilyschuman) által megosztott bejegyzés,

Mit gondoltok, bevállalnátok egy ilyen menyasszonyi ruhát? A menyasszonyi ruha a csokorral hihetetlenül harmonizált, nem győzzük dicsérni a színésznő választását!