Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Megérkezett Monique Lhuillier 2019-es kollekciója!
Monique Lhuillier

Megérkezett Monique Lhuillier 2019-es kollekciója!

A Fülöp-szigeteki Monique Lhuillier menyasszonyi ruhái minden szezonban egészen elképesztő sikernek örvendenek a menyasszonyok körében, melynek fő oka az, hogy stílusos és elegáns menyasszonyi ruháit olykor kissé rendhagyó megoldásokkal emeli ki a sorból.

Megérkezett Monique Lhuillier 2019-es menyasszonyi ruha kollekciója, mutatjuk a legszebb darabokat!

Menyasszonyi ruha banner

Monique mindössze 23 éves volt, amikor férjhez ment üzletember férjéhez, és ekkor szembesült azzal, hogy nem talált olyan menyasszonyi ruhát, ami elnyerte volna a tetszését. Ez adta a motivációt és az ötletet ahhoz, hogy megalapítsa cégét, amelyből pár év alatt luxus márkát épített.

Tudtátok?

A menyasszonyi ruhák királynőjét, a híres Sunday Rose-t is Monique Lhuillier-nek köszönhetjük. Hosszú évek óta ez a ruhaköltemény az egyik legnépszerűbb darab!

Monique Lhuillier menyasszonyi ruha

Monique Lhuillier 2019-es menyasszonyi ruha kollekciója

A 2019-es tavaszi menyasszonyi ruha kollekció darabjait a letisztult, minimalista díszítés jellemzi, rengeteg csipkével és légiesen könnyű anyagokkal. A különleges hátmegoldások, az izgalmas dekoltázs és derékrészek előnyösek lehetnek a filigrán, és a teltebb menyasszonyoknak is, de a hosszú ujjú darabok is egyszerűen tökéletesek.

A kollekció darabjai egytől egyig az időtlen szépséget hangsúlyozzák, ami minden Monique Lhuillier menyasszonynak jár. Ezek a ruhák olyan örök darabok, amelyek alkalmasak arra, hogy generációkon át viseljék őket.

Monique Lhuillier menyasszonyi ruha

Monique Lhuillier menyasszonyi ruha

Ugye ismerős a tervező neve?

A Sunday Rose-ról biztosan, de Borbély Alexandra is a tervező ruháját viselte. A Testről és lélekről című film női főszereplője ebben jelent meg az Oscar-gálán.

Képzeljétek, Monique az első hat ruháját az esküvője után fél évvel készítette, majd egy helyi vásáron elkezdte árulni őket Los Angelesben. Legnagyobb meglepetésére a ruhák fél óra alatt elfogytak. Ez hatalmas önbizalmat adott a tervezőnek, aki a munkája elején még utált fehér ruhákat tervezni.

Így talán nem meglepő, hogy ő volt az első, aki elég bátor volt ahhoz, hogy színeket vigyen a kollekciójába. A specialitása az elefántcsontszínű ruhák voltak, de szürkét és világoskéket is szívesen használt. Később aztán áttért a klasszikus fehér színhez.

Kristinus

Monique Lhuillier esküvői kollekció

Monique Lhuillier esküvői kollekció

A Monique Lhuillier név ma már egyenlő a kifinomult luxussal, ráadásul hihetetlenül látványos és ötletes menyasszonyi ruháit olyan ismert emberek viselték már, mint Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, vagy Christine Baumgartner, Kevin Costner felesége. A tervező a menyasszonyi ruhákat 300 ezer forint és 3,8 millió forint közötti áron árulja.

Megtetszett nektek valamelyik darab? Nézzetek körül a márka honlapján, imádni fogjátok!