Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > 5+1 fontos dolog, amit menyasszonyi ruha bérlés előtt tudnod kell!

5+1 fontos dolog, amit menyasszonyi ruha bérlés előtt tudnod kell!

Azt gondoljátok, hogy a menyasszonyi ruha bérlés olyan gyors és könnyed muri, mint amilyen a tévéműsorokban? Azon kívül, hogy időpontot kértek egy szalonban, érdemes odafigyelni néhány nagyon fontos dologra, így valóban élvezetes lehet majd a próbálgatás, és garantáltan remek élményekkel tértek haza!

Menyasszonyi ruha banner

Menyasszonyi ruha bérlés

Néhány infó elsőre talán nem tűnik logikusnak, és nem is túlságosan szimpatikus számotokra, de gondoljátok át alaposan a miérteket, és meg fogjátok érteni.


Nézzük, mi az a 5+1 dolog, amit a bérlés során figyelembe kell vennetek.

1. Próbadíj

Egyes szalonokban próbadíjat számolnak fel a bérlés során. Vidéken, és Budapesten is találni erre példát, sőt, a szalonok munkatársai egyet értenek abban, hogy érthető okok miatt bizony szükség lenne rá, főként a menyasszonyok figyelmetlensége miatt.

Ha kíváncsiak vagytok ezekre az okokra, kattintsatok ide bővebb információért!

Próbadíj

2. Sminkkel vagy smink nélkül

Minden nő, aki sminkel, tudja, hogy a sminktermékek bizony gyakran elkenődnek, és elég nehéz úgy használni őket, hogy egy hófehér, könnyed anyagon ne hagyjanak nyomot. Ha ez ruhapróba közben megtörténik, az igen nagy baj, mert ez esetben a menyasszonyi ruhát el kell vinni tisztíttatni, hogy egy menyasszony valóban gyönyörű fehéren viselhesse majd a nagy napon.

Animacik
Hirdetés

Igyekezzetek odafigyelni arra, hogy smink nélkül, vagy minimális sminkkel menjetek el próbálni, így a menyasszonyi ruha bérlés a szalon dolgozói számára sem válik rémálommá.

Remek tartós sminktippekért kattintsatok IDE!

A szupertartós esküvői smink fortélyai

3. Dezodor használata

Bizony, ez legalább annyira fontos kérdés, mint az, hogy milyen erős sminket viseltek próba közben. Rengeteg szalon tulajdonossal beszélgettünk a próbadíj felszámításával kapcsolatban, és sajnos szinte mindannyian arról számoltak be, hogy gyakori eset, hogy a menyasszonyi ruhákat a testszag miatt kell gyakran speciális tisztításnak alávetni.

Nem kis munka egymás után több ruhát fel- és levenni, tudjuk, de ügyeljetek rá, hogy ne hozzátok magatokat olyan kellemetlen helyzetbe, hogy emiatt kelljen összetűzésbe keveredni a menyasszonyi ruha bérlés során.

4. Ha a méret a lényeg

Vannak olyan ruhaméretek, amelyekből nem tartanak minden szalonban. Ha plus size ruhát viseltek, és abban reménykedtek, hogy első alkalommal megtaláljátok a tökéletes molett menyasszonyi ruhát, időpont egyeztetés közben mindenképpen kérdezzetek rá telefonon, hogy tartanak-e nagyobb méretű darabokat.

Így nem érzitek megalázónak a ruhapróbát, és valóban izgalmas élményekkel térhettek haza nap végén. Na és remélhetőleg azzal a tudattal, hogy minden szempontból megtaláltátok az IGAZIT!

Molett menyasszonyi ruha tippekért kattintsatok IDE!

Molett menyasszonyi ruha

5. Időpont foglalás

Talán számotokra teljesen evidens, hogy ha nem tudtok megjelenni valahol, akkor lemondjátok a találkozót, de sajnos nagyon sok szalon tapasztalja azt, hogy a menyasszonyok ezt nem teszik meg minden alkalommal.

Így sajnos ők 1-2 órát üresen várakoznak, míg ennyi idő alatt egy másik menyasszony már megtalálhatta volna az álomdarabot. Minden menyasszonyi ruha szalon nevében kérünk benneteket, hogy erre a szempontra nagyon figyeljetek oda.

A varrónőknél nagyon hasonló a helyzet, nekik szintén nagyon fontos, hogy tudják, az adott napon mentek-e megbeszélésre/próbára hozzájuk, vagy sem!

Próbadíj

+1. A minőség mindenek előtt!

Bizony, nagyon gyér minőségű menyasszonyi ruhákkal találkoztunk már, aminek főleg az az oka, hogy néhány menyasszony bizonytalan, nem megbízható helyről vásárolja őket, főleg internetes fórumokról.

Ami a képeken gyönyörűnek néz ki, az a valóságban bizony gyakran nem üti meg a mércét, nincs tartása, az anyag olcsó és valóban olcsó hatást is kelt. Csakis olyan ruhát viseljetek a nagy napon, aminek megfelelő a minősége, és rátok van igazítva.

Tudjátok, ez a “vagy gőzerővel, vagy sehogy” tipikus esete. Ha már egyszer belefogtatok az esküvőszervezésbe, ne elégedjetek meg az átlagossal.

Menyasszonyi ruha kiválasztása

Rengeteg profi tanácsot kaphattok menyasszonyi ruha bérlés közben a szalonokban, és megkímélitek magatokat a kínos helyzetektől is.

Ha pedig úgy érzitek, hogy még több infóra van szükségetek, kattintsatok IDE, hogy megtudjátok, miért jó vásárolni, kölcsönözni és varratni ruhát!

Animacik gyerek

Témába vág

Menyasszonyi ruha viselése – Minden, amit elronthatsz Azt mondják, a menyasszony viseljen bármit, akkor lesz a legszebb, ha boldog, ha mosolyog, ha sugárzik. Azért ezzel (részben) vitatkoznánk! Persze ez a belső kisugárzás elengedhetetlen, de azért valljuk be őszintén. Mit sem ér a menyasszony mosolya,...
Menyasszonyi ruha rendelés – 9+1 rémálom! Sokan esnek az internet csapdájába esküvőszervezés közben, és a költségvetést számlálva jó ötletnek tűnik számukra a menyasszonyi ruha rendelés, bizonyos külföldi oldalakról. A képeken meseszép tervezői darabokat láthatunk széles méretválasztékban, ...
Modern menyecske ruha – Légy stílusos újasszony! Míg a menyasszonyi ruhák felé még ma is sok hagyománytisztelő elvárás társul, azért van lehetőség szabadabban dönteni, bátran letehetitek a voksotokat egy modern menyecske ruha mellett. Még talán a nagyszülőket sem fogja meglepni, ha nem a kis f...
Esküvői ruhaszalon – Így zajlik egy próba Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy mesebeli hely, ahol a menyasszonyi ruhák éltek, és ezt a varázslatos helyet úgy hívták: esküvői ruhaszalon. Boldogan táncoltak, tündököltek a ruhák, és csak arra vártak, hogy besétáljon egy lány, és magár...
Chanel menyasszonyi ruha 2019 – Ahogyan még nem láttad! Egy formabontó Chanel menyasszonyi ruha már önmagában is hordoz egy csipet izgalmat, de a divatmárka legújabb tervezése még rendhagyóbb lett. Bár biztosan nem lep meg benneteket ez a hír, de a ruha talán annál inkább. A Chanel ugyanis egy...
Egy Daalarna esküvői ruha lett Laura Spencer választottja! Szerencsére egyre több hírt olvashatunk arról, hogy külföldi színészek és énekesek magyar tervezők ruháját viselik különféle rendezvényeken. Laura Spencer, az Agymenők sztárja egy Daalarna esküvői ruha mellett tette le a voksát élete legszebb napján...
Nézd meg, milyen mesés volt Priyanka Chopra menyasszonyi ruhája – VIDEO! Emlékeztek még a 2018-as év eljegyzési bulijára? Természetesen Priyanka Chopra nevéhez fűződik a Tiffany-eljegyzés, aki egy 855.000 dolláros gyémánt és platina nyakláncot, valamint egy 580.000 dolláros gyémánt fülbevalószettet viselt magán ezen a nap...
Menyasszonyi ruha trend 2019 – Válaszd az Igazit! Hála a Bridal Fashion Week-nek, pontosan tudjuk, hogy milyen varázslatos lesz a menyasszonyi ruha trend 2019-ben. Varázslatos? Ugyan már, annál sokkal-sokkal különlegesebb! 2019-ben minden menyasszony megtalálhatja a személyiségéhez és az alakjához l...
Terhes menyasszonyi ruha tippek, és mesés inspirációk! Egy kisbaba érkezése maga a csoda! Ilyenkor csak magadra figyelsz, és arra a kis csöppségre, akit a szíved alatt hordasz. Együtt dobban a szívetek, együtt vesztek levegőt, együtt sétáltok az oltár elé… Ha várandós menyasszony vagy, számolnod kell enn...
Ez igen! Mandy Moore menyasszonyi ruhája elképesztően egyedi! Dobpergést kérünk! Ha van olyan menyasszonyi ruha, amire azt mondjuk, hogy rendhagyó, és hihetetlenül egyedi, akkor Mandy Moore menyasszonyi ruhája biztosan az. Többször hívtuk már fel a figyelmeteket arra, hogy a púderrózsaszín ruhák borzasztóan nép...