Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > FRISS! Íme a 2019-es menyasszonyi ruha trend!
Menyasszonyi ruha trend 2019

FRISS! Íme a 2019-es menyasszonyi ruha trend!

Menyasszonyi ruha trend 2019! Elmúltak már azok az idők, amikor a menyasszonyok csak két-három ruha közül választhatták ki az álomruhájukat. Szerencsére a lehetőségek tárháza ma már végtelen, a mai ruhák merészek, vagányak, és bevállalósak, a 2019-es év menyasszonyi ruha trend alapján pedig minden menyasszony megtalálhatja a stílusához leginkább passzoló darabot.

Több tervező, köztük Vera Wang, és Carolina Herrera is megmutatta, hogy évről évre érdemes mindig megújulni, ezzel a döntéssel pedig csak tovább nőtt a népszerűségük a menyasszonyok körében. Ha 2019-es tavaszi vagy nyári esküvőre készültök, mindenképpen lopjatok el 1-2 remek stílustippet az év menyasszonyi ruha trend összeállításunkból!

Menyasszonyi ruha trend körkép 

Menyasszonyi ruha banner

1. Merész virágok

Kisméretű virágok már korábban is helyet kaptak a menyasszonyi ruhákon, idén azonban sokkal több virág várható az esküvőkön, ha hihetünk a 2019-es év tavaszi esküvői ruha trendjének. Ám ahelyett, hogy egy túlméretezett csokrot választanátok a ruhátok mellé, a tervezők úgy gondolták, hogy a virágok inkább a ruhákon legyenek fókuszban. Hímzett és csipke formában különösen népszerűek lesznek.

Menyasszonyi ruha trend 2019

2. Madártollak

2019-ben a tollak is nagyon divatosak lesznek, ezért ha kosztümös esküvőt terveztek, vagy esetleg kissé színpadias megjelenésre vágytok, érdemes megbarátkoznotok velük. A kiegészítők között is találtok tollakat bőven, akár a fejdíszek, akár a cipők háza táján nézelődtök.

Kristinus

Menyasszonyi ruha trend 2019

3. Üzleties elegancia

A 2019-es polgári szertartásokra a tervezők sokkal szigorúbb és figyelemfelkeltőbb ruhákat álmodtak meg, mint korábban bármikor. Ezek a ruhaköltemények kissé ugyan üzleties megjelenést kölcsönöznek a viselőjüknek, de ha olyan a személyiségetek, amivel fantasztikusan harmonizál ez a stílus, akkor valószínűleg ez lesz a ti „jolly jokeretek”. Az eredmény? Kifinomult és különleges lesz. Mi már most imádjuk!

Menyasszonyi ruha trend 2019

4. Túlméretezett masnik

Masnik? A menyasszonyi ruhára? A masnik önmagukban nem tűnnek túlságosan megdöbbentő viseletnek, de ebben az évben a túlméretezett masnik kerülnek középpontba a kicsi változatok helyett. Míg korábban a csillogó övek és szalagok voltak elképesztően népszerűek a menyasszonyok körében, addig a 2019-es esküvői trend merészebb döntést vár tőletek. Hogy tetszenek a hatalmas masnik?

Menyasszonyi ruha trend 2019

5. Heavy Metal csillogás

Az ünnepi alkalmak – ahogyan az esküvők is – gazdag és szikrázóan izgalmas dekorációt és kiegészítőket követelnek meg. Miért ne pompázhatnának a menyasszonyi ruhák is aranyban, ezüstben, vagy csillogó bronzszínekben? Ha kissé merésznek tartjátok azt a gondolatot, hogy tetőtől talpig csillognotok kell, válasszatok magatoknak olyan ruhát, amin a fehér szín is megjelenik.

A vagány menyasszonyok még tovább fokozhatják a csillogást a kiegészítőkkel, és egy extrém menyasszonyi frizurával is.

Menyasszonyi ruha trend 2019

6. Fodros és fodros gallérok

Utoljára kislányként vagy a flamenco órán viseltetek fodrokat?  Pedig 2019-ben középpontba kerülnek majd a hatalmas fodros gallérok, és bizony még a menyasszonyok szoknyáján is számos helyen köszönnek majd vissza a fodrok. Bízunk benne, hogy többen is lecsaptok majd erre a roppant érdekes és rendhagyó díszítésre, amiben igazán izgalmas hatást érhettek el.

A fodrok egyébként visszaköszönhetnek a cipőkön is, valamint a loknikkal is jó barátságban lesznek.

Menyasszonyi ruha trend 2019

7. A Meghan-hatás

A hercegi esküvő – mint ahogyan arra eddig is számítani lehetett – sok menyasszonynak hozza majd meg a kedvét a visszafogott, Meghan Markle-féle menyasszonyi ruhához. Ha még több ötletet szeretnétek tőle ellesni, gondoskodjatok róla, hogy a szolid és visszafogott karkötő, nyaklánc és fülbevaló mellett egy stílusos és fantasztikusan csillogó tiara is kerüljön a kiegészítőitek közé.

Menyasszonyi ruha trend 2019

8. Kifinomult elegancia, izgalmas overálok

A korábban is nagyon népszerű menyasszonyi overálok trendje ezúttal személyre szabottabb, kifinomultabb fordulatot vesz a 2019-es esküvői szezonban. Ezek a darabok már nem csak szexi kinézetet kölcsönöznek a menyasszonynak, de elég ünnepélyesek a polgári és az egyházi esküvőhöz is.

Mielőtt kiválasztanátok egy álomszép menyasszonyi ruhát egy hatalmas abroncsos szoknyával, feltétlenül próbáljatok fel egy overált is, hátha beleszerettek ebbe a különleges esküvői viseletbe.

Menyasszonyi ruha trend 2019

9. Letisztult menyasszonyi ruhák

Míg a korábbi években a legtöbb menyasszonyi ruhán rengeteg csipke, a gyöngy és a csillogó kő kapott helyet, addig a 2019-es szezonban a minimalista irányzaté lesz a főszerep, szerényen díszített szoknyákkal, és letisztult vonalakkal. Mit szóltok hozzá?

Menyasszonyi ruha trend 2019

10. Extrém menyasszonyi viseletek

Végül, de nem utolsó sorban, ahogyan minden évben, úgy most is láthattunk a kifutókon olyan darabokat, amelyek alaposan meghökkentik majd a násznép konzervatívabb tagjait. Ezek a ruhák magukért beszélnek, nem szorulnak különösebb magyarázatra. Mi talán csak annyit fűznénk hozzájuk apró betűvel, hogy ha egyébként a hétköznapokban is rendhagyó a ruhatáratok, akkor bátran vállaljatok be ilyen izgalmas menyasszonyi ruhát a nagy napra is.

Ha passzol a személyiségetekhez, biztosan mindenki le lesz nyűgözve a választásotoktól.

Menyasszonyi ruha trend 2019

Forrás és fotók