Hála a Bridal Fashion Week-nek, pontosan tudjuk, hogy milyen varázslatos lesz a menyasszonyi ruha trend 2019-ben. Varázslatos? Ugyan már, annál sokkal-sokkal különlegesebb! 2019-ben minden menyasszony megtalálhatja a személyiségéhez és az alakjához leginkább passzoló ruhát.

Rövid, habosbabos, virágos, vagy letisztult és elegáns ruhára vágytok? A tervezők mindenre gondoltak! Nektek már “csak” ki kell választani azt a darabot, amiről kislány korotok óta álmodoztok!

Menyasszonyi ruha banner

Menyasszonyi ruha trend 2019

Nézzük, mi dobogtatja majd meg a szíveteket menyasszonyi ruha választás közben. Következzenek a legszebb Marchesa Notte, Vera Wang, Mira Zwillinger vagy éppen Reem Acra darabok, amelyekre egyszerűen nem találunk szavakat.

Marchesa Notte menyasszonyi ruhák

A 2019-es Marchese Notte darabok között könnyed, lágy esésű menyasszonyi ruhákat találtok, amelyek jól passzolnak azokhoz a menyasszonyokhoz, akik kiengedett hajjal, feltűnő ékszerek és hatalmas menyasszonyi csokor nélkül szeretnék kimondani a boldogító igent.

Ezek a légies darabok templomi esküvőhöz és tengerparti szertartáshoz is remekül illenek, de ha a bohém stílust kedvelitek, és esetleg rusztikus lagzira vágytok, akkor is megtaláljátok ezek között a ruhák között, amire vágytok.

Vera Wang menyasszonyi ruhák

A Vera Wang ruhák azoknak a menyasszonyoknak lopják be magukat a szívébe, akik a rendhagyó, különleges, és a legkevésbé sem hagyományos darabokra voksolnak. Az arany és a jégkék egyértelműen dominál a tervező 2019-es menyasszonyi ruha kollekciójában, ehhez pedig kiváló érzékkel társította a tüllt és a csipkét.

Az “A” vonalú, a görög stílusú és a testhezálló, földig érő ruhák kedvelői szeretni fogják a kollekciót, ami segít kiemelni a vagány menyasszonyok személyiségét. Mi imádjuk ezeket a merész darabokat!

Isabelle Armstrong menyasszonyi ruhák

Ezeket a darabokat egyértelműen azoknak a menyasszonynak ajánljuk, akik az elegáns, letisztult, hagyományos vonalvezetésű ruhákat részesítik előnyben. A kissé konzervatív ruhák minden szertartáson remekül mutatnak, választhattok hosszú ujjú, ujjatlan, pántos, de akár pánt nélküli darabot is.

Hirdetés

Egy kis csillogás, egy kis csipke rafinálttá teszi a ruhátokat, de erre persze Isabelle Armstrong is gondolt, ezért nagyon finoman, és ízlésesen rejtette el a ruhákon ezeket a díszeket.

Akár tüll, akár szatén ruhát álmodtatok meg magatoknak, imádni fogjátok ezt a kollekciót.

Chantal Romano menyasszonyi ruhák

Kedves vagány, bevállalós menyasszonyok, most a tiétek a pálya!

A 2019-es Chantal Romano kollekció annyira csábító és szexi darabokat sorakoztat fel, hogy a nagymama lehet, hogy belepirul majd a választásotokba. A mélyen dekoltált ruhák néhol az oldalatokat és a hasatokat is szabadon hagyják, a tervező ráadásul ezeket a furfangos részeket kövekkel, kristályokkal és csillámokkal emeli ki.

Hangsúlyos és emlékezetes darabok, biztosan sokáig beszél majd róla a násznép!

Floravere menyasszonyi ruhák

A Floravere ruhák annyira játékosak, hogy nehéz közülük egyet kiválasztani, ennyit elöljáróban kijelenthetünk.

A csodálatos csipkedíszítés, a lágy masnik, és a magasan sliccelt szoknyák egyértelműen jellemzik a kollekciót. Remekül passzolnak hozzájuk a virágkoronák, és a szolid ékszerek, de ügyeljetek rá, hogy ne vonjátok el a figyelmet magáról a ruháról.

A kis pomponok végtelenül bájosak, talán a legkedvesebb díszek, amit menyasszonyi ruhán el tudunk képzelni.

Leanne Marshall menyasszonyi ruhák

A lágy esésű ruhák egyszerűen varázslatosak ebben a kollekcióban.

Ha tengerparti esküvőt terveztek és jobban vágytok olyan ruhára, ami inkább hasonlít egy laza nyári ruhára, mint egy klasszikus menyasszonyi ruhára, akkor ne keressetek tovább. Leanne Marshall menyasszonyi ruhái csak rátok várnak!

Mira Zwillinger menyasszonyi ruhák

Menthetetlenül romantikusak vagytok? Akkor most eljött a ti időtök.

Igazi, hamisíthatatlanul romantikus ruhákat találtok Mira Zwillinger kollekciójában, amelyeket virágok és csipkedíszek tesznek különlegessé. Ha van olyan kollekció, ami kivétel nélkül minden menyasszonyt lenyűgöz majd 2019-ben, akkor ez biztosan az. Telitalálat.

Órákig tudnánk róla még mesélni, de nézzétek meg saját szemetekkel ezeket a csodákat ITT.

Naeem Khan menyasszonyi ruhák

Miniruhák, overálok, magasan sliccelt szoknyák. Ez a kollekció annyira összetett, hogy nehéz lenne néhány szóval jellemezni. Jelen van benne a barokkos túlzás, a ’70-es évek bohém lazasága és a diszkó korszak csillogása. Ha biztosak szeretnétek lenni benne, hogy messze földre híre megy a menyasszonyi ruha választásotoknak, akkor lecsaptok egy Naeem Khan darabra.

Ja, és ha a nadrágot szeretnétek viselni a nagy napon, akkor is szuper inspirációt kaphattok!

Peter Langner menyasszonyi ruhák

Ha egy “A” vonalú ruhát ötvözni szeretnétek némi varázslattal, akkor kukkantsatok rá Peter Langner menyasszonyi ruháira. Egy hatalmas, habos szoknya, vagy egy mélyen dekoltált felsőrész kiemelheti a legelőnyösebb részeiteket, de arra nagyon ügyeljetek, hogy ezeket a darabokat VISELNI KELL.

Ez azt jelenti, hogy nem nyomhat el benneteket a ruha, és úgy kell állnia rajtatok, mintha rátok öntötték volna. Ha magabiztosságot sugároztok benne már első alkalommal is, akkor tökéletesebb választásotok nem is lehetne!

Reem Acra menyasszonyi ruhák

A végére hagytuk a lehető legkülönlegesebb ruhákat, amelyek biztosan nem sétálnak veletek szembe bármelyik ruhaszalonban. Ezek a Reem Acra ruhák attól egyediek, hogy gazdagon díszíti őket csipke, virág, kristály, vagy gyöngy. Na persze nem egyszerre.

Ha nem riadtok vissza egy-egy merész fejdísztől, a nagy napon akár ti magatok lehettek Carrie Bradshow! Ez pedig nem rossz ajánlat, igaz?

A menyasszonyi ruha trendek 2019-ben egészen elképesztőek. Nekünk leesett az állunk, amikor megismerkedtünk ezekkel a csodás darabokkal. Ha még több ruhát szeretnétek látni, és még mindig keresitek az álomdarabot, nézzetek körül ezek között a darabok között!

Nem véletlenül kezdtük azzal az írásunkat, hogy “Hála a Bridal Fashion Week-nek”. Most már tudjátok miért, ugye?

Fotók: brides.com