Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Menyasszonyi ruha trend 2019 – Válaszd az Igazit!
Menyasszonyi ruha trend 2019

Menyasszonyi ruha trend 2019 – Válaszd az Igazit!

Hála a Bridal Fashion Week-nek, pontosan tudjuk, hogy milyen varázslatos lesz a menyasszonyi ruha trend 2019-ben. Varázslatos? Ugyan már, annál sokkal-sokkal különlegesebb! 2019-ben minden menyasszony megtalálhatja a személyiségéhez és az alakjához leginkább passzoló ruhát.

Rövid, habosbabos, virágos, vagy letisztult és elegáns ruhára vágytok? A tervezők mindenre gondoltak! Nektek már “csak” ki kell választani azt a darabot, amiről kislány korotok óta álmodoztok!

Menyasszonyi ruha banner

 

Menyasszonyi ruha trend 2019

 

Nézzük, mi dobogtatja majd meg a szíveteket menyasszonyi ruha választás közben. Következzenek a legszebb Marchesa Notte, Vera Wang, Mira Zwillinger vagy éppen Reem Acra darabok, amelyekre egyszerűen nem találunk szavakat.

Marchesa Notte menyasszonyi ruha

 

Marchesa Notte menyasszonyi ruhák

A 2019-es Marchese Notte darabok között könnyed, lágy esésű menyasszonyi ruhákat találtok, amelyek jól passzolnak azokhoz a menyasszonyokhoz, akik kiengedett hajjal, feltűnő ékszerek és hatalmas menyasszonyi csokor nélkül szeretnék kimondani a boldogító igent.

Ezek a légies darabok templomi esküvőhöz és tengerparti szertartáshoz is remekül illenek, de ha a bohém stílust kedvelitek, és esetleg rusztikus lagzira vágytok, akkor is megtaláljátok ezek között a ruhák között, amire vágytok.

Marchesa Notte menyasszonyi ruhák

Tervező: Marchesa Notte

 

Vera Wang menyasszonyi ruhák

A Vera Wang ruhák azoknak a menyasszonyoknak lopják be magukat a szívébe, akik a rendhagyó, különleges, és a legkevésbé sem hagyományos darabokra voksolnak. Az arany és a jégkék egyértelműen dominál a tervező 2019-es menyasszonyi ruha kollekciójában, ehhez pedig kiváló érzékkel társította a tüllt és a csipkét.

Az “A” vonalú, a görög stílusú és a testhezálló, földig érő ruhák kedvelői szeretni fogják a kollekciót, ami segít kiemelni a vagány menyasszonyok személyiségét. Mi imádjuk ezeket a merész darabokat!

Vera Wang menyasszonyi ruhák

Tervező: Vera Wang

 

Isabelle Armstrong menyasszonyi ruhák

Ezeket a darabokat egyértelműen azoknak a menyasszonynak ajánljuk, akik az elegáns, letisztult, hagyományos vonalvezetésű ruhákat részesítik előnyben. A kissé konzervatív ruhák minden szertartáson remekül mutatnak, választhattok hosszú ujjú, ujjatlan, pántos, de akár pánt nélküli darabot is.

Animacik
Hirdetés

Egy kis csillogás, egy kis csipke rafinálttá teszi a ruhátokat, de erre persze Isabelle Armstrong is gondolt, ezért nagyon finoman, és ízlésesen rejtette el a ruhákon ezeket a díszeket.

Akár tüll, akár szatén ruhát álmodtatok meg magatoknak, imádni fogjátok ezt a kollekciót.

Isabelle Armstrong menyasszonyi ruhák

Tervező: Isabelle Armstrong

 

Chantal Romano menyasszonyi ruhák

Kedves vagány, bevállalós menyasszonyok, most a tiétek a pálya!

A 2019-es Chantal Romano kollekció annyira csábító és szexi darabokat sorakoztat fel, hogy a nagymama lehet, hogy belepirul majd a választásotokba. A mélyen dekoltált ruhák néhol az oldalatokat és a hasatokat is szabadon hagyják, a tervező ráadásul ezeket a furfangos részeket kövekkel, kristályokkal és csillámokkal emeli ki.

Hangsúlyos és emlékezetes darabok, biztosan sokáig beszél majd róla a násznép!

Chantal Romano menyasszonyi ruhák

Tervező: Chantal Romano

 

Floravere menyasszonyi ruhák

A Floravere ruhák annyira játékosak, hogy nehéz közülük egyet kiválasztani, ennyit elöljáróban kijelenthetünk.

A csodálatos csipkedíszítés, a lágy masnik, és a magasan sliccelt szoknyák egyértelműen jellemzik a kollekciót. Remekül passzolnak hozzájuk a virágkoronák, és a szolid ékszerek, de ügyeljetek rá, hogy ne vonjátok el a figyelmet magáról a ruháról.

A kis pomponok végtelenül bájosak, talán a legkedvesebb díszek, amit menyasszonyi ruhán el tudunk képzelni.

Floravere menyasszonyi ruhák

Tervező: Floravere

 

Leanne Marshall menyasszonyi ruhák

A lágy esésű ruhák egyszerűen varázslatosak ebben a kollekcióban.

Ha tengerparti esküvőt terveztek és jobban vágytok olyan ruhára, ami inkább hasonlít egy laza nyári ruhára, mint egy klasszikus menyasszonyi ruhára, akkor ne keressetek tovább. Leanne Marshall menyasszonyi ruhái csak rátok várnak!

Leanne Marshall menyasszonyi ruhák

Tervező: Leanne Marshall

 

Mira Zwillinger menyasszonyi ruhák

Menthetetlenül romantikusak vagytok? Akkor most eljött a ti időtök.

Igazi, hamisíthatatlanul romantikus ruhákat találtok Mira Zwillinger kollekciójában, amelyeket virágok és csipkedíszek tesznek különlegessé. Ha van olyan kollekció, ami kivétel nélkül minden menyasszonyt lenyűgöz majd 2019-ben, akkor ez biztosan az. Telitalálat.

Órákig tudnánk róla még mesélni, de nézzétek meg saját szemetekkel ezeket a csodákat ITT.

Mira Zwillinger menyasszonyi ruhák

Tervező: Mira Zwillinger

 

Naeem Khan menyasszonyi ruhák

Miniruhák, overálok, magasan sliccelt szoknyák. Ez a kollekció annyira összetett, hogy nehéz lenne néhány szóval jellemezni. Jelen van benne a barokkos túlzás, a ’70-es évek bohém lazasága és a diszkó korszak csillogása. Ha biztosak szeretnétek lenni benne, hogy messze földre híre megy a menyasszonyi ruha választásotoknak, akkor lecsaptok egy Naeem Khan darabra.

Ja, és ha a nadrágot szeretnétek viselni a nagy napon, akkor is szuper inspirációt kaphattok!

Naeem Kham menyasszonyi ruhák

Naeem Kham esküvői ruhák

Tervező: Naeem Khan

 

Peter Langner menyasszonyi ruhák

Ha egy “A” vonalú ruhát ötvözni szeretnétek némi varázslattal, akkor kukkantsatok rá Peter Langner menyasszonyi ruháira. Egy hatalmas, habos szoknya, vagy egy mélyen dekoltált felsőrész kiemelheti a legelőnyösebb részeiteket, de arra nagyon ügyeljetek, hogy ezeket a darabokat VISELNI KELL.

Ez azt jelenti, hogy nem nyomhat el benneteket a ruha, és úgy kell állnia rajtatok, mintha rátok öntötték volna. Ha magabiztosságot sugároztok benne már első alkalommal is, akkor tökéletesebb választásotok nem is lehetne!

Peter Langner menyasszonyi ruhák

Tervező: Peter Langner

 

Reem Acra menyasszonyi ruhák

A végére hagytuk a lehető legkülönlegesebb ruhákat, amelyek biztosan nem sétálnak veletek szembe bármelyik ruhaszalonban. Ezek a Reem Acra ruhák attól egyediek, hogy gazdagon díszíti őket csipke, virág, kristály, vagy gyöngy. Na persze nem egyszerre.

Ha nem riadtok vissza egy-egy merész fejdísztől, a nagy napon akár ti magatok lehettek Carrie Bradshow! Ez pedig nem rossz ajánlat, igaz?

Reem Acra menyasszonyi ruhák

Tervező: Reem Acra

 

A menyasszonyi ruha trendek 2019-ben egészen elképesztőek. Nekünk leesett az állunk, amikor megismerkedtünk ezekkel a csodás darabokkal. Ha még több ruhát szeretnétek látni, és még mindig keresitek az álomdarabot, nézzetek körül ezek között a darabok között!

Nem véletlenül kezdtük azzal az írásunkat, hogy “Hála a Bridal Fashion Week-nek”. Most már tudjátok miért, ugye?

Fotók: brides.com

Animacik gyerek

Témába vág

Menyasszonyi ruha viselése – Minden, amit elronthatsz Azt mondják, a menyasszony viseljen bármit, akkor lesz a legszebb, ha boldog, ha mosolyog, ha sugárzik. Azért ezzel (részben) vitatkoznánk! Persze ez a belső kisugárzás elengedhetetlen, de azért valljuk be őszintén. Mit sem ér a menyasszony mosolya,...
Menyasszonyi ruha rendelés – 9+1 rémálom! Sokan esnek az internet csapdájába esküvőszervezés közben, és a költségvetést számlálva jó ötletnek tűnik számukra a menyasszonyi ruha rendelés, bizonyos külföldi oldalakról. A képeken meseszép tervezői darabokat láthatunk széles méretválasztékban, ...
Modern menyecske ruha – Légy stílusos újasszony! Míg a menyasszonyi ruhák felé még ma is sok hagyománytisztelő elvárás társul, azért van lehetőség szabadabban dönteni, bátran letehetitek a voksotokat egy modern menyecske ruha mellett. Még talán a nagyszülőket sem fogja meglepni, ha nem a kis f...
Esküvői ruhaszalon – Így zajlik egy próba Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy mesebeli hely, ahol a menyasszonyi ruhák éltek, és ezt a varázslatos helyet úgy hívták: esküvői ruhaszalon. Boldogan táncoltak, tündököltek a ruhák, és csak arra vártak, hogy besétáljon egy lány, és magár...
Chanel menyasszonyi ruha 2019 – Ahogyan még nem láttad! Egy formabontó Chanel menyasszonyi ruha már önmagában is hordoz egy csipet izgalmat, de a divatmárka legújabb tervezése még rendhagyóbb lett. Bár biztosan nem lep meg benneteket ez a hír, de a ruha talán annál inkább. A Chanel ugyanis egy...
Egy Daalarna esküvői ruha lett Laura Spencer választottja! Szerencsére egyre több hírt olvashatunk arról, hogy külföldi színészek és énekesek magyar tervezők ruháját viselik különféle rendezvényeken. Laura Spencer, az Agymenők sztárja egy Daalarna esküvői ruha mellett tette le a voksát élete legszebb napján...
5+1 fontos dolog, amit menyasszonyi ruha bérlés előtt tudnod kell! Azt gondoljátok, hogy a menyasszonyi ruha bérlés olyan gyors és könnyed muri, mint amilyen a tévéműsorokban? Azon kívül, hogy időpontot kértek egy szalonban, érdemes odafigyelni néhány nagyon fontos dologra, így valóban élvezetes lehet majd a próbál...
Nézd meg, milyen mesés volt Priyanka Chopra menyasszonyi ruhája – VIDEO! Emlékeztek még a 2018-as év eljegyzési bulijára? Természetesen Priyanka Chopra nevéhez fűződik a Tiffany-eljegyzés, aki egy 855.000 dolláros gyémánt és platina nyakláncot, valamint egy 580.000 dolláros gyémánt fülbevalószettet viselt magán ezen a nap...
Terhes menyasszonyi ruha tippek, és mesés inspirációk! Egy kisbaba érkezése maga a csoda! Ilyenkor csak magadra figyelsz, és arra a kis csöppségre, akit a szíved alatt hordasz. Együtt dobban a szívetek, együtt vesztek levegőt, együtt sétáltok az oltár elé… Ha várandós menyasszony vagy, számolnod kell enn...
Ez igen! Mandy Moore menyasszonyi ruhája elképesztően egyedi! Dobpergést kérünk! Ha van olyan menyasszonyi ruha, amire azt mondjuk, hogy rendhagyó, és hihetetlenül egyedi, akkor Mandy Moore menyasszonyi ruhája biztosan az. Többször hívtuk már fel a figyelmeteket arra, hogy a púderrózsaszín ruhák borzasztóan nép...