Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Modern menyecske ruha – Légy stílusos újasszony!
Modern menyecske ruha

Modern menyecske ruha – Légy stílusos újasszony!

Míg a menyasszonyi ruhák felé még ma is sok hagyománytisztelő elvárás társul, azért van lehetőség szabadabban dönteni, bátran letehetitek a voksotokat egy modern menyecske ruha mellett.

Még talán a nagyszülőket sem fogja meglepni, ha nem a kis fehér kötényes, zsinóros magyaros menyecske ruhában jelentek meg, hanem valami könnyedebb, egyedibb, modernebb darabot választotok.

Menyasszonyi ruha banner

Modern menyecske ruha

Felmerülhet bennetek a kérdés, hogy oké, oké, modern menyecske ruha ide vagy oda, na de az nem egy sima alkalmi ruha? A válasz: Igen is meg nem is.

Ha alapjaiban nézzük, akkor persze, egy olyan ruhadarabról van szó, amit nem csak egyszer tudsz felvenni az életedben, és ez a modern menyecske ruha egyik legnagyobb előnye. Azonban cseppet sem mindegy, hogy milyen kiegészítőket veszel fel hozzá.

Animacik
Hirdetés

Mindenképpen érdemes emelni ilyenkor egy kicsit a megjelenésen, hogy a menyecske ruhátok méltó társa legyen menyasszonyi ruhátoknak.

Jó tanács!

Egy modern menyecske ruha is rendelkezhet hagyományos elemekkel. Bátran válassz (részben) csipkéből készült darabot, így biztosan ki fog tűnni a többi koktélruhád közül!

Menyecske ruha

A modern menyecske ruha kiegészítői

Általában öltözködési aranyszabály, hogy nem veszünk fel élénk színű ruhához megegyező színű cipőt, táskát, ékszert… Na de itt a kivétel! Egy modern menyecske ruha megköveteli a modern, ám mégis hangsúlyos kiegészítőket. Ezáltal lesz teljes az összkép.

Manolo

Menyecske cipő

Mindig tartsd szem előtt, hogy miután átöltöztél a menyecske ruhádba, onnan indul az igazi „ereszdelahajamat”!

Éppen ezért nyugodtan enyhíts sajgó lábikódon, és válassz egy laposabb darabot, amit még le se kell dobnod, ha éppen az asztal tetején szeretnél táncolni, mint George Berger a Hairben.

Menyecske cipő

Menyecske ékszerek

Szó szerint emelhetsz megjelenésed fényén, ha választasz egy hangsúlyosabb fülbevalót, nyakláncot vagy karkötőt. Itt azonban fogadd meg a kevesebb néha több örök igazságát. Vagy egyik, vagy másik.

Ahogy Coco Chanell mondta: „Mielőtt kilépsz a házból, nézz bele a tükörbe, és vegyél le magadról valamit.”

Menyecske ékszer

Menyecske fejdísz

Bizony, itt az igazi koronája menyecske outfitednek. Ha úgy döntesz, egy valamit választasz, akkor az legyen egy szép fejdísz.

Itt is vállalj be egy modernebb irányt, köss kendőt a hajadba, tegyél fel különleges hajpántot, vagy épp egy romantikus virágkoszorút.

Virágkorona

Modern menyecske ruha – színek kavalkádja

Nincsenek korlátok!

Ej, de ritkán halljuk ezt, főleg egy esküvővel kapcsolatban. Végre azonban nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy olyan színű modern menyecske ruhát válassz, amilyenben igazán jól érzed magad!

Két irány hódít. A nagyon visszafogott pasztellszínek, és a vibrálóan élénk árnyalatok. Kék, lila, rózssaszín, pink, zöld, vagy épp napsárga? Bármit választhatsz! Csak ne felejtsd el a vőlegényed öltözékét is összehangolni vele.

Tuti tipp!

Az eddigi években is nagyon menőnek számított egy narancsospiros árnyalatú menyecske ruha, ez azonban ebben az évben csak fokozódik! 2019 év színe a Pantone-nak köszönhetően az Élő Korall lett (színkódja 16-1546), amit a víz alatti élővilág csodás teremtményei, a korallok és a rózsaarany színben pompázó halacskák ihlettek. Lehetne ennél szebb?

Menyecske ruha kiválasztása

Modern menyecske ruha – stílusok és fazonok

Egy modern menyecske ruha nem csak színében térhet el a hagyományostól, hanem stílusában és fazonját tekintve is.

Magatokra ölthetitek egy-egy korszak uralkodó stílusjegyeit, a pöttyös rock and roll pergő szoknyájától egészen a füstös charleston hózentrógeréig.

Kattintsatok ide, és válogassatok kedvetekre a menyecske ruhák svédasztaláról!


Menyecske ruha

Modern menyecske ruha árak

Mivel egy modern menyecske ruha félúton billeg az esküvői ruha és az alkalmi ruha mezsgyéjén, ezért több forrásból is beszerezhetjük.

Menyecske ruha bérlés

Bérelhetjük ruhaszalonból, akár a menyasszonyi ruhánkkal együtt. Nyilván korlátozottabbak a lehetőségeink, menyecske ruha kínálatból általában jóval kevesebb van, mint menyasszonyi ruhából.

De megkönnyíthetjük a dolgunkat, hogy nem kell külön szaladgálnunk a menyecske ruhánkért, sőt, ilyenkor még sokszor árkedvezményt is kaphatunk. A bérlés ára 20.000-50.000-ft körül mozog.

KOszorúslány ruha

Menyecske ruha varratás

Varrathatjuk is a modern menyecske ruhánkat, itt aztán abszolút szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. Mi választhatjuk ki az anyag minőségét, a színét, a fazont, a díszítettséget, és igazán olyan lehet a végeredmény, mintha ránk öntötték volna.

Ha ügyesek vagyunk, sikerül olyan ruhát varratnunk, amit máskor is felvehetünk, hisz a varratás nagy előnye, hogy a sajátunk marad a ruha. Általában 30.000-80.000 ft-ba kerülnek, minőségtől és díszítettségtől függően.

Menyecske ruha vásárlás

Vásárolhatjuk butikokban is a menyecske ruhánkat, hisz egy szép koktélruhát izgalmas kiegészítőkkel felturbózva, könnyedén viselhetünk a nagy napon. Ha ügyesek vagyunk, már pár ezer forinttól találhatunk szép darabokat.

Modern menyecske ruha

Bár már sokat idomultak a régmúlt idők esküvői hagyományai modern korunkhoz, azért még sokszor mélyen ott élnek bennünk a megszokások, melyeken nem is olyan egyszerű változtatni.

Éppen ezért felszabadító érzés, hogy van egy olyan lehetőségünk az esküvőnkön, amikor nyugodt szívvel dönthetünk egy kicsit másképp, a tradicionálistól eltérően.

Bátran válasszatok olyan modern menyecske ruhát, amiben igazán magatok lehettek! A ragyogó öröm az arcotokon úgyis titeket fog igazolni…

Animacik gyerek

Témába vág

Menyasszonyi ruha viselése – Minden, amit elronthatsz Azt mondják, a menyasszony viseljen bármit, akkor lesz a legszebb, ha boldog, ha mosolyog, ha sugárzik. Azért ezzel (részben) vitatkoznánk! Persze ez a belső kisugárzás elengedhetetlen, de azért valljuk be őszintén. Mit sem ér a menyasszony mosolya,...
Menyasszonyi ruha rendelés – 9+1 rémálom! Sokan esnek az internet csapdájába esküvőszervezés közben, és a költségvetést számlálva jó ötletnek tűnik számukra a menyasszonyi ruha rendelés, bizonyos külföldi oldalakról. A képeken meseszép tervezői darabokat láthatunk széles méretválasztékban, ...
Esküvői ruhaszalon – Így zajlik egy próba Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy mesebeli hely, ahol a menyasszonyi ruhák éltek, és ezt a varázslatos helyet úgy hívták: esküvői ruhaszalon. Boldogan táncoltak, tündököltek a ruhák, és csak arra vártak, hogy besétáljon egy lány, és magár...
Chanel menyasszonyi ruha 2019 – Ahogyan még nem láttad! Egy formabontó Chanel menyasszonyi ruha már önmagában is hordoz egy csipet izgalmat, de a divatmárka legújabb tervezése még rendhagyóbb lett. Bár biztosan nem lep meg benneteket ez a hír, de a ruha talán annál inkább. A Chanel ugyanis egy...
Egy Daalarna esküvői ruha lett Laura Spencer választottja! Szerencsére egyre több hírt olvashatunk arról, hogy külföldi színészek és énekesek magyar tervezők ruháját viselik különféle rendezvényeken. Laura Spencer, az Agymenők sztárja egy Daalarna esküvői ruha mellett tette le a voksát élete legszebb napján...
5+1 fontos dolog, amit menyasszonyi ruha bérlés előtt tudnod kell! Azt gondoljátok, hogy a menyasszonyi ruha bérlés olyan gyors és könnyed muri, mint amilyen a tévéműsorokban? Azon kívül, hogy időpontot kértek egy szalonban, érdemes odafigyelni néhány nagyon fontos dologra, így valóban élvezetes lehet majd a próbál...
Nézd meg, milyen mesés volt Priyanka Chopra menyasszonyi ruhája – VIDEO! Emlékeztek még a 2018-as év eljegyzési bulijára? Természetesen Priyanka Chopra nevéhez fűződik a Tiffany-eljegyzés, aki egy 855.000 dolláros gyémánt és platina nyakláncot, valamint egy 580.000 dolláros gyémánt fülbevalószettet viselt magán ezen a nap...
Menyasszonyi ruha trend 2019 – Válaszd az Igazit! Hála a Bridal Fashion Week-nek, pontosan tudjuk, hogy milyen varázslatos lesz a menyasszonyi ruha trend 2019-ben. Varázslatos? Ugyan már, annál sokkal-sokkal különlegesebb! 2019-ben minden menyasszony megtalálhatja a személyiségéhez és az alakjához l...
Terhes menyasszonyi ruha tippek, és mesés inspirációk! Egy kisbaba érkezése maga a csoda! Ilyenkor csak magadra figyelsz, és arra a kis csöppségre, akit a szíved alatt hordasz. Együtt dobban a szívetek, együtt vesztek levegőt, együtt sétáltok az oltár elé… Ha várandós menyasszony vagy, számolnod kell enn...
Ez igen! Mandy Moore menyasszonyi ruhája elképesztően egyedi! Dobpergést kérünk! Ha van olyan menyasszonyi ruha, amire azt mondjuk, hogy rendhagyó, és hihetetlenül egyedi, akkor Mandy Moore menyasszonyi ruhája biztosan az. Többször hívtuk már fel a figyelmeteket arra, hogy a púderrózsaszín ruhák borzasztóan nép...