Míg a menyasszonyi ruhák felé még ma is sok hagyománytisztelő elvárás társul, azért van lehetőség szabadabban dönteni, bátran letehetitek a voksotokat egy modern menyecske ruha mellett.

Még talán a nagyszülőket sem fogja meglepni, ha nem a kis fehér kötényes, zsinóros magyaros menyecske ruhában jelentek meg, hanem valami könnyedebb, egyedibb, modernebb darabot választotok.

Menyasszonyi ruha banner

Modern menyecske ruha

Felmerülhet bennetek a kérdés, hogy oké, oké, modern menyecske ruha ide vagy oda, na de az nem egy sima alkalmi ruha? A válasz: Igen is meg nem is.

Ha alapjaiban nézzük, akkor persze, egy olyan ruhadarabról van szó, amit nem csak egyszer tudsz felvenni az életedben, és ez a modern menyecske ruha egyik legnagyobb előnye. Azonban cseppet sem mindegy, hogy milyen kiegészítőket veszel fel hozzá.

Hirdetés

Mindenképpen érdemes emelni ilyenkor egy kicsit a megjelenésen, hogy a menyecske ruhátok méltó társa legyen menyasszonyi ruhátoknak.

Jó tanács!

Egy modern menyecske ruha is rendelkezhet hagyományos elemekkel. Bátran válassz (részben) csipkéből készült darabot, így biztosan ki fog tűnni a többi koktélruhád közül!

Menyecske ruha

A modern menyecske ruha kiegészítői

Általában öltözködési aranyszabály, hogy nem veszünk fel élénk színű ruhához megegyező színű cipőt, táskát, ékszert… Na de itt a kivétel! Egy modern menyecske ruha megköveteli a modern, ám mégis hangsúlyos kiegészítőket. Ezáltal lesz teljes az összkép.

Manolo

Menyecske cipő

Mindig tartsd szem előtt, hogy miután átöltöztél a menyecske ruhádba, onnan indul az igazi „ereszdelahajamat”!

Éppen ezért nyugodtan enyhíts sajgó lábikódon, és válassz egy laposabb darabot, amit még le se kell dobnod, ha éppen az asztal tetején szeretnél táncolni, mint George Berger a Hairben.

Menyecske cipő

Menyecske ékszerek

Szó szerint emelhetsz megjelenésed fényén, ha választasz egy hangsúlyosabb fülbevalót, nyakláncot vagy karkötőt. Itt azonban fogadd meg a kevesebb néha több örök igazságát. Vagy egyik, vagy másik.

Ahogy Coco Chanell mondta: „Mielőtt kilépsz a házból, nézz bele a tükörbe, és vegyél le magadról valamit.”

Menyecske ékszer

Menyecske fejdísz

Bizony, itt az igazi koronája menyecske outfitednek. Ha úgy döntesz, egy valamit választasz, akkor az legyen egy szép fejdísz.

Itt is vállalj be egy modernebb irányt, köss kendőt a hajadba, tegyél fel különleges hajpántot, vagy épp egy romantikus virágkoszorút.

Virágkorona

Modern menyecske ruha – színek kavalkádja

Nincsenek korlátok!

Ej, de ritkán halljuk ezt, főleg egy esküvővel kapcsolatban. Végre azonban nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy olyan színű modern menyecske ruhát válassz, amilyenben igazán jól érzed magad!

Két irány hódít. A nagyon visszafogott pasztellszínek, és a vibrálóan élénk árnyalatok. Kék, lila, rózssaszín, pink, zöld, vagy épp napsárga? Bármit választhatsz! Csak ne felejtsd el a vőlegényed öltözékét is összehangolni vele.

Tuti tipp!

Az eddigi években is nagyon menőnek számított egy narancsospiros árnyalatú menyecske ruha, ez azonban ebben az évben csak fokozódik! 2019 év színe a Pantone-nak köszönhetően az Élő Korall lett (színkódja 16-1546), amit a víz alatti élővilág csodás teremtményei, a korallok és a rózsaarany színben pompázó halacskák ihlettek. Lehetne ennél szebb?

Menyecske ruha kiválasztása

Modern menyecske ruha – stílusok és fazonok

Egy modern menyecske ruha nem csak színében térhet el a hagyományostól, hanem stílusában és fazonját tekintve is.

Magatokra ölthetitek egy-egy korszak uralkodó stílusjegyeit, a pöttyös rock and roll pergő szoknyájától egészen a füstös charleston hózentrógeréig.

Kattintsatok ide, és válogassatok kedvetekre a menyecske ruhák svédasztaláról!


Menyecske ruha

Modern menyecske ruha árak

Mivel egy modern menyecske ruha félúton billeg az esküvői ruha és az alkalmi ruha mezsgyéjén, ezért több forrásból is beszerezhetjük.

Menyecske ruha bérlés

Bérelhetjük ruhaszalonból, akár a menyasszonyi ruhánkkal együtt. Nyilván korlátozottabbak a lehetőségeink, menyecske ruha kínálatból általában jóval kevesebb van, mint menyasszonyi ruhából.

De megkönnyíthetjük a dolgunkat, hogy nem kell külön szaladgálnunk a menyecske ruhánkért, sőt, ilyenkor még sokszor árkedvezményt is kaphatunk. A bérlés ára 20.000-50.000-ft körül mozog.

KOszorúslány ruha

Menyecske ruha varratás

Varrathatjuk is a modern menyecske ruhánkat, itt aztán abszolút szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. Mi választhatjuk ki az anyag minőségét, a színét, a fazont, a díszítettséget, és igazán olyan lehet a végeredmény, mintha ránk öntötték volna.

Ha ügyesek vagyunk, sikerül olyan ruhát varratnunk, amit máskor is felvehetünk, hisz a varratás nagy előnye, hogy a sajátunk marad a ruha. Általában 30.000-80.000 ft-ba kerülnek, minőségtől és díszítettségtől függően.

Menyecske ruha vásárlás

Vásárolhatjuk butikokban is a menyecske ruhánkat, hisz egy szép koktélruhát izgalmas kiegészítőkkel felturbózva, könnyedén viselhetünk a nagy napon. Ha ügyesek vagyunk, már pár ezer forinttól találhatunk szép darabokat.

Modern menyecske ruha

Bár már sokat idomultak a régmúlt idők esküvői hagyományai modern korunkhoz, azért még sokszor mélyen ott élnek bennünk a megszokások, melyeken nem is olyan egyszerű változtatni.

Éppen ezért felszabadító érzés, hogy van egy olyan lehetőségünk az esküvőnkön, amikor nyugodt szívvel dönthetünk egy kicsit másképp, a tradicionálistól eltérően.

Bátran válasszatok olyan modern menyecske ruhát, amiben igazán magatok lehettek! A ragyogó öröm az arcotokon úgyis titeket fog igazolni…