Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Piros menyasszonyi ruha – Ismét hódít a “dögös vörös”!
Piros menyasszonyi ruha

Piros menyasszonyi ruha – Ismét hódít a “dögös vörös”!

Szexi, dögös menyasszonyok szeretnétek lenni a nagy napon, és eszetek ágában sincs hófehér ruhában az oltár elé vonulni? Ha illik a személyiségetekhez ez a rendhagyó ötlet, mi azt mondjuk: mindent bele! Keressétek meg azt az esküvői ruhaszalont, vagy varrónőt, aki nem lepődik meg azon, hogy a ti álmotok bizony egy piros menyasszonyi ruha, és találjátok ki közösen, hogy milyen stílus és fazon illik hozzátok leginkább. Ezután már igazán könnyű lesz rátalálni azokra a kiegészítőkre, amelyek csak még inkább fokozzák a “dögös vörös” hatást!

Egyes tájegységeken eredetileg piros, vagy piros színnel díszített ruhát viseltek a menyasszonyok, máshol pedig a fekete színű darabokat részesítették előnyben. A menyecske ruhák divatja szintén sokat változott az évek alatt, így a fehér alapon piros, vagy a piros alapon fehér pöttyös ruhák szépen lassan teljesen pirosak lettek. Sőt, gyakorlatilag manapság már bármilyen színű menyecskeruhát viselhettek az esküvőtökön.

A piros szín azonban még mindig a legnépszerűbb menyecske ruha szín, és úgy tűnik, már a menyasszonyi ruhák között is hódít ez az árnyalat!

Menyasszonyi ruha banner

Piros menyasszonyi ruha

A piros szín azoknak áll jól, akik  – és ennél nincs találóbb kifejezés – úgy tudják viselni, mintha valóban éjjel-nappal a legjobb formájukat nyújtanák. A piros szexi, kihívó és nagyon feltűnő szín, gondoljatok csak a legélénkebb, ikonikus rúzs árnyalatokra. Feldobják a legunalmasabb szettet is, egy piros menyasszonyi ruha pedig beleégeti magát minden vendég emlékezetébe. Soha nem fogják elfelejteni, milyen különleges ruhadarabban mondtátok ki a boldogító igent.

A pirosnak, ahogyan más színeknek is, rengeteg árnyalata van, ezért érdemes a bőrötök színéhez leginkább passzoló árnyalatot megkeresni. Akár fehér, akár kreol bőrűek vagytok, higgyétek el, van olyan szín, amit nektek találtak ki!

Vörös menyasszonyi ruha

Azok az árnyalatok, amelyek kicsit narancssárgásak, jól állnak a vörös hajú lányoknak, míg a tűzpiros inkább a fekete/sötétbarna hajú lányok barátja. A szőkéket pedig a piros bármelyik árnyalata tüzes menyasszonnyá változtatja.

Tipp!

Az idősebb menyasszonyok, és azok, akik harmadszorra, negyedszerre házasodnak, nagyon szeretik a bordóba hajló árnyalatokat. Ha eddig sokat kínlódtatok a ruha kiválasztásával, mert nem akartatok fehéret, a megoldás innentől kezdve roppant egyszerű lesz számotokra. Egy piros menyasszonyi ruha lesz nálatok a jolly joker!

Bordó menyasszonyi ruha

Tűzpiros menyasszonyi ruha

Rövid piros menyasszonyi ruha

Piros kiegészítők

A piros menyasszonyi ruha mellé érdemes olyan kiegészítőket választani, amelyek még inkább kiemelik ezt a csodás színt. Egy rövid ruhához választhattok például egy szintén piros színű cipőt (akár alacsony, akár magas a sarka), míg a hosszú, földig érő ruhákhoz jól mennek a szolid ékszerek, a virágkoronák és a lágy hajfonatok.

És itt vannak ugyebár a menyasszonyi csokrok is! Le ne hagyjátok a “piros listáról” a menyasszonyi csokor és a virágdekoráció színének kiválasztását. A virágok között mesésen érvényesülhet a színek játéka. Nem csak vörös rózsában érdemes gondolkodni, egy profi virágkötő rengeteg tanácsot adhat nektek, hogy hogyan legyen a lehető legszebb a csokrotok és az asztaldekoráció.

Piros menyasszonyi csokor

Fontos!

Ne sajnáljátok a pénzt virágkötőre és dekoratőrre! Kalkuláljátok bele az esküvői költségvetésbe ezt a kiadást, ha valóban profi szolgáltatókkal szeretnétek megszervezni a tökéletes esküvőt. Valószínűleg a menyasszonyi ruhán, a cipőn, és az ékszereken nem fogtok spórolni, ezért fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessetek arra is, hogy minden részlet összhangban legyen egymással.

A vőlegényeknek egy piros nyakkendő vagy csokornyakkendő szintén nagyon jó választás lehet, így elérhetitek, hogy az öltözetetek igazán harmonikus legyen a nagy napon!

Piros esküvői kiegészítők

Piros menyasszonyi kiegészítők

Már eddig is sokat szemeztetek a piros menyasszonyi ruhákkal, de azt gondoltátok, hogy ezek csak a modelleken és a nagyon bevállalós lányokon állnak jól? Ugyan már! Próbáljatok fel egyet, és ha a próba során úgy érzitek, hogy a felhők fölött lebegtek a boldogságtól, akkor az esküvő napján is remekül érzitek majd magatokat a ruhában.

Nézzétek csak meg, Kate Von D milyen elképesztő piros menyasszonyi ruhát választott magának az esküvőjére!

A csipkés darabok 2019-ben hihetetlenül népszerűek lesznek, úgyhogy a radarjaitokat mindenképpen hegyezzétek ki ezekre a darabokra!