Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Nézd meg, milyen mesés volt Priyanka Chopra menyasszonyi ruhája – VIDEO!
Priyanka Chopra menyasszonyi ruhája

Nézd meg, milyen mesés volt Priyanka Chopra menyasszonyi ruhája – VIDEO!

Emlékeztek még a 2018-as év eljegyzési bulijára? Természetesen Priyanka Chopra nevéhez fűződik a Tiffany-eljegyzés, aki egy 855.000 dolláros gyémánt és platina nyakláncot, valamint egy 580.000 dolláros gyémánt fülbevalószettet viselt magán ezen a napon. A színésznő azóta férjhez ment, és most végre mi is láthatjuk, milyen volt Priyanka Chopra menyasszonyi ruhája. Mind a kettő!

Menyasszonyi ruha banner

 

Priyanka Chopra esküvője

 

Az új Baywatch sztárjáról sejteni lehetett, hogy egy igazán különleges ruhát választ majd az esküvőjére, hiszen már az eljegyzésen is egy fehér Marchesa selyemruhát viselt. És bár a hírek arról szóltak, hogy az esküvő csak jövőre lesz, a pár mégis összekötötte az életét.

Mi pedig örülünk annak, hogy már most láthatjuk Priyanka menyasszonyi ruháját, főleg, hogy a menyasszony kettő ruhát is viselt.

Priyanka, és a nála 10 évvel fiatalabb párja, Nick Jonas számára nagyon fontos a menyasszony származása, ezért az eljegyzést követően a pár Mumbaiba utazott Priyanka családjához. A színésznőnek a házassághoz Isten és a család beleegyezése volt a legfontosabb.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Once upon a fairytale… @nickjonas Link in bio @people

Priyanka Chopra (@priyankachopra) által megosztott bejegyzés,

Priyanka Chopra menyasszonyi ruhája

Priyanka menyasszonyi ruhája fantasztikus volt, de hát tőle nem is számítottunk kevésbé lenyűgöző választásra.

Az egyedi tervezésű ruhához minden díszítés és hímzés kézzel készült. A 22 méter hosszú fátyol elkészítése pedig összesen 1826 órába telt. Nem semmi, igaz?

Bár sok rajongó úgy gondolja, hogy a színésznő választhatott volna sokkal előnyösebb menyasszonyi ruhát az alakjához, mi ezt túlzásnak tartjuk. Priyanka gyönyörű homokóra alakját kiemeli a ruhája, sok menyasszony megirigyelhetné ezeket a formákat, nem beszélve a csodás tervezői darabról!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

And forever starts now… ❤️ @nickjonas

Priyanka Chopra (@priyankachopra) által megosztott bejegyzés,

A keresztény szertartás

Az indiai palotában tartott kétnapos esküvőn a Hello! és a People magazin is részt vett, ennek köszönhetően sokkal több részletet is megtudhattunk az esküvőről. Az első napon a keresztény esküvőre került sor, a nyugati kultúra hagyományai szerint. A palota kertjében felállított oltár előtt a pár és a tanúk is Ralph Lauren ruhát viseltek, és a vőlegény édesapja adta össze őket. A menyasszonyt az édesanyja kísérte az oltár elé.

Hirdetés

Kíváncsiak vagytok rá, hogyan emlékezett a menyasszony és a vőlegény a nagy napra?

„Az egészet végig sírtam. Folytak a könnyeim. Nem tudtam visszatartani. Azt hiszem, izgultam és féltem. De amint kinyílt a függöny, és megláttam az arcát, minden a helyére került, és tudtam, hogy életem legjobb döntését hoztam meg” – mondta Priyanka Chopra.

És a vőlegény szavai:

„Az érzelmek a tetőfokára hágtak a szertartások alatt, azt hiszem főleg a nyugati ceremónia alatt számomra. Őszintén, nem tudtam volna annyira tökéletesnek elképzelni, mint amilyen volt. Nagyon érzelmekkel teli volt”.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A heartfelt thank you to our Hon’ble Prime Minister Shri @narendramodi ji for gracing us with your presence. Touched by your kind words and blessings. @nickjonas

Priyanka Chopra (@priyankachopra) által megosztott bejegyzés,

Vallások randevúja

A pár számára az indiai hagyományokon nyugvó esküvő szintén nagyon fontos volt, így az öltözetük is rendkívül hagyománykövető volt.

„Imádom, hogy az esküvőnk egy vallási keverék volt. Vettük ezeket a gyönyörű hagyományokat, amikben mindketten felnőttünk, és úgy tettük őket személyesség, hogy mindkettőnk számára értelme legyen. Elképesztő volt látni a hasonlóságokat a hitünkben, és kitalálni hogyan ötvözzük őket tisztelettudó, sokatmondó módon” – mondta Priyanka.

A menyasszony természetesen piros ruhát viselt a nagy napon, de még milyet! A gyönyörű darabhoz Priyanka hosszú, piros fátylat és rengeteg csillogó ékszert választott.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

And forever starts now… ❤️ @nickjonas

Priyanka Chopra (@priyankachopra) által megosztott bejegyzés,

A hetedhét országra szóló esküvő és lakodalom összesen egy hétig tartott, és a videóknak hála, úgy érezzük, mintha mi is részt vettünk volna a nagy napon. A sok részlet ellenére nem érezzük szenzációhajhász lépésnek az esküvő bemutatását.

Mit gondoltok, jó választás volt a hófehér menyasszonyi ruha?