Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Merész menyasszonyi ruhák – szédületes színek, provokatív tüllök!
Merész menyasszonyi ruhák

Merész menyasszonyi ruhák – szédületes színek, provokatív tüllök!

Merész menyasszonyi ruhák – Imádjátok a szivárványt nézni az égbolton egy hatalmas nyári zápor után? Ha szívesen szerveznétek színes esküvőt merész kiegészítőkkel, és mesés árnyalatokkal, vágjatok bele és tegyétek egyedivé a nagy napot. Mutatjuk, hogyan igazodjatok el a kacér kiegészítők és az extrém ruhák tengerében!

Merész menyasszonyi ruhák

Ha azt halljátok, hogy “színpompás esküvő”, először valószínűleg egy színekben gazdag virágdekoráció jut eszetekbe, ám bármennyire szépek a virágok, rajtuk kívül még sok-sok kiegészítő áll rendelkezésetekre, hogy igazán színes legyen a nagy nap!

Szivárványos menyasszonyi ruha

Bizony, egyre többször találkozhattok olyan menyasszonyi ruhákkal, melyek nem fehér, vagy ekrü színben pompáznak, hanem mondjuk rózsaszínben, vagy akár mentazöldben. Léteznek olyan ruhák is, amelyeken a szivárvány összes színe egyszerre kap helyet, vagyis a vörös, a narancssárga, a sárga, a sárgászöld, a zöld, a kékeszöld, a kék, és a lila is visszaköszön rajtuk. Kissé túlzásnak tartanátok egy ilyen harsány színű ruhát?

Kellemes kompromisszumos megoldás lehet az ombre ruha, amely rafinált technikával csempészi be a színeket a menyasszonyi ruha fehér anyagába!

Ahogyan a frizurák, úgy a menyasszonyi ruhák esetében is nagyon mutatós a színátmenetes megoldás, ám ha ragaszkodtok egy ilyen extrém ruhához, néhány alapszabályt érdemes lesz szem előtt tartanotok.

Hirdetés
  • Jóból is megárt a sok! – tartja a mondás. Ha színes ruhában szeretnétek kimondani a boldogító igent, válasszatok egyszerű, fehér vagy nude kiegészítőket hozzá. A cipő, a táska, és a kalap is remekül mutathat ilyen szolid árnyalatokban, melyek segítenek abban, hogy menyasszonyként ne egy papagájhoz hasonlítsatok.
  • Válasszatok hozzátok illő színeket! – Persze mindannyian ismerjük a szivárvány alapszíneit, de nem mindegy, hogy ezek hogyan jelennek meg a ruhán. Ha a hajatok rózsaszín, harsány vörös vagy esetleg kék, jobb, ha a menyasszonyi ruhának csak a szoknyája lesz színes, a felső része pedig fehér marad. Így szebb lesz az összhang és nem ütnek el egymástól a színek.
  • Csalóka színes móka – Maradjatok a fehér/ekrü menyasszonyi ruhánál, de tegyétek izgalmassá azzal, hogy a szoknya alatti tüllrétegek színesek lesznek.

Vidám koszorúslányruhák

A koszorúslányok kaphatnak színes és egyszínű ruhákat is, ez csak attól függ, hogy miben egyeztek meg egymással. Ha 7-8 koszorúslányotok lesz, nagyon mutatós, ha mindegyik más színű ruhát kap, így egymás mellett állva szivárványt alkotnak a fotókon. A visszafogott cipőre náluk is figyeljetek, ne lógjon ki senki a sorból!

Az apró kislányok ruhája szintén nagyon szép lehet színesben, náluk különösen aranyos a csupa-csupa tüll megoldás!

 

Virágok, dekor és más esküvői kellékek

A menyasszonyi és koszorúslány ruha mellett nagyon fontos a virágok fajtája, a helyszín dekorációja, a fotófal díszítése, valamint a bulis kiegészítők kavalkádjának, és a székszoknyáknak a színe is – hogy csak néhány fontos dolgot említsünk.

Menyasszonyi ruha banner

Először fejben képzeljétek magatok elé, hogy milyen hangulatra vágytok, majd nézzetek körül az esküvői kellékeket forgalmazó és kölcsönző szolgáltatóknál, hogy mihamarabb megtudjátok, ki fogja valóra váltani az elképzeléseiteket!

Fontos!

Törekedjetek az ízléses megoldásokra, és a hangulatos színekre, de kerüljétek a túl csicsás dekort, a hivalkodó, és fájdalmasan harsány árnyakatokat! A mérföldekről rikító színeknek nincs helyük az esküvőkön!

Meglátjátok, ha minden részlet a helyére kerül, még messze földről is csodájára járnak majd az egyedi, kreatív és minden elképzelést felülmúló esküvőtöknek. A fotózásról persze ne feledkezzetek meg, aknázzátok ki az összes szuper lehetőséget, ami a szivárványos esküvő témájában rejlik!

Fotók: pinterest.com