Olyan ruhát kerestek, amely mindenben más, mint amit eddig láttatok? Körülnéztetek már a tollas menyasszonyi ruhák háza táján? A tollas menyasszonyi ruha nagyszerű módja annak, hogy elegáns csavart vigyetek a szettetekbe, ha pedig elég merészek vagytok, válasszatok a hagyományos ruhátokhoz vagány tollas kiegészítőket!

Menyasszonyi ruha banner

Hitchcock nyomában – tollas menyasszonyi ruha

Ha kapásból frászt kaptok a gondolattól, hogy bármi közötök legyen a nagy napon a madarakhoz, és Hitchcocknak köszönhetően kiráz a hideg a tollaktól, akkor ez a cikk biztosan nem nektek íródott, de ne feledjétek, valamelyik barátnőtöknek lehet, hogy éppen ez az extra hiányzik ahhoz, hogy tökéletesnek érezze a ruháját!

Sok tervező tollakkal díszített ruhát képzelt el a menyasszonyaira, így ha a trendet szeretnétek követni, akkor a tollas ruhán is elgondolkodtok. Ezek a menyasszonyi ruhák erőteljes glam és art deco érzéssel rendelkeznek, a felső részük gyakran csillog és gazdagon hímzett, a szoknyarész pedig tollakkal díszített.

Tollas menyasszonyi ruha

Tollas menyasszonyi ruha

Tollas menyasszonyi ruha

Ha ősszel vagy télen tartjátok az esküvőt, keressetek hozzá egy stílusos kabátkát, vagy kendőt, de a lényeg az, hogy a ruha maradjon így is a középpontban.

A tollas ruháknál, akárcsak bármilyen más menyasszonyi ruhánál, a lehetőségek tárháza végtelen, így biztosan minden menyasszony talál köztük olyat, amibe beleszeret, és ami az ízlését tükrözi. Vannak gyönyörű sellő fazonú darabok, de az A-vonalú, báli, görög, aszimmetrikus, és a rövid változatok is egytől egyig teli találatnak bizonyulhatnak. Ha még extrémebb ruhára vágytok, játsszatok el a gondolattal, hogy aranyszínű vagy fekete hímzéssel díszített ruhában vonultok az oltár elé.

Tollas menyasszonyi ruha

Tollas menyasszonyi ruha – kiegészítők

Ha nem meritek bevállalni a tollas ruhát, nézelődjetek a gyönyörű tollas kiegészítők között, melyek felteszik majd a koronát a megjelenésetekre. Vegyünk például egy tollas menyasszonyi cipellőt, egy tollas csokrot, vagy éppen egy fátylat. Külön-külön persze mindegyik nagyon mutatós lehet, de egyszerre semmiképpen se viseljétek mindet, hiszen nem az a cél, hogy tetőtől talpig egy hatalmas madárnak tűnjetek. Könnyű túlzásba esni, ezért vigyázzatok a kiegészítők variálásával!

Tipp!

Gondolkodjatok el azon, hogy színes cipőkkel és színes csokorral dobjátok fel a ruhát, így a hangsúly a menyasszonyi ruhán marad, és csodás keretet adtok neki. Mit szóltok mondjuk a tűzpiroshoz vagy a királykékhez? Vagy jobban kedvelitek a pasztell árnyalatokat?

Tollas menyasszonyi ruha

 

Beleszerettetek a tollakba? Nem csodáljuk! Reméljük, a vendégeknek is leesik majd az álla a döbbenettől!