Mielőtt döntenél, tedd fel a kérdést magadban: igazán vagány menyasszony vagy? Az elmúlt néhány évben vitathatatlanul nagy népszerűségnek örvendenek az ún. crop topok, melyeket már nem csak a tizenéves korosztály visel előszeretettel, de az idősebb – főleg a mai trendet szívesen követő – húszas-harmincas korosztály is.

Menyasszonyi ruha banner

A crop topok pillanatok alatt besétáltak az esküvők világába is, hogy megteremtsenek egy máig vitatott, de sokak által hőn szeretett menyasszonyi ruha típust, a crop top felsős esküvői ruhát. Ha elég bevállalósak vagytok, és nem ragaszkodtok a konzervatív hagyományokhoz, vegyétek számításba, hogy egy ilyen ruhában mondjátok ki a boldogító igent. Mutatjuk, hogyan viseli egy vagány menyasszony!

Vagány menyasszony vagy? Viselj CROP TOPOT!

Mi is az a crop top?

A crop top 2011-ben jelent meg ismét a kifutókon, és a ’90-es években divatos haspólóval ellentétben ez a felső nem mutatja meg az egész hasat, és a csípőcsontot, mert itt a rekeszizom csak néhány centiméternyi kivágáson látható. Hozzá magas derekú szoknyát vagy nadrágot érdemes párosítani, ettől lesz igazán szexi és sikkes viselet!

Akiken gyakran láthatjátok

Diane Kruger, Christina Ricci, Taylor Swift, Rihanna, és természetesen Kim Kardashian, aki újraértelmezte a crop top viselését, és homokóra alakjához előszeretettel társítja ezt a felsőt.

Vagány menyasszony vagy? Viselj CROP TOPOT!

Figyeljetek a részletekre is!

Nem elég kiválasztani a világ legszebb crop topját, szükségetek lesz egy anyagában és színében hozzá passzoló szoknyára vagy nadrágra is. Ha esetleg egy piros vagy rózsaszín tüll szoknyával párosítanátok egy hófehér felsőt, az sokkal jobb választás, mintha a fehér felsőtől elüt az ekrü nadrág és a bézs cipő. Ügyeljetek erre!

Mivel a crop top alapvetően a street fashion egyik jeles résztvevője, így különösen oda kell figyelnetek arra, hogy kellően csinos és elegáns legyen, és passzoljon az esküvő ünnepélyes hangulatához is. Nem egyszerű kiválasztani egy olyan darabot, ami minden feltételnek megfelel. Ha kitartóan keresgéltek, rá fogtok találni a tökéletes crop topra.

Nem találjátok az IGAZIT?

Keressetek fel egy profi varrónőt, aki elkészíti nektek az áhított ruhadarabot, így biztosak lehettek benne, hogy rátok lesz igazítva a top, és igazán egyedi menyasszonyi ruhátok lesz. Esetleg egy csupa csipke felsőre vágytok? Nézzetek körül a méteráru boltokban, így még a mintát is kiválaszthatjátok hozzá! Amennyiben inkább egy magyaros menyasszonyi ruha az álmotok, döntsetek egy hímzett felső mellett!

Vagány menyasszony vagy? Viselj CROP TOPOT!

Kiknek (nem) ajánljuk?

Nagyon fontos, hogy mérlegeljetek néhány igen fontos szempontot, amennyiben azt fontolgatjátok, hogy beszereztek az esküvőre egy crop topot.

  • A méret a lényeg? – Nos, igen, mondjuk ki, hogy a plus size méretet viselő menyasszonyoknak nem igazán tanácsos egy ilyen darabot választani. Ahogyan a forrónadrágot, úgy ezt a ruhadarabot is a filigránabb lányokra tervezték.
  • Tiltólistás helyek – Nem ajánljuk azoknak a menyasszonyoknak sem, akik kimondottan elegáns, arisztokratikus esküvőt terveznek. Mindannyian tudjuk, hogy egy kisebb templomban és egy bazilikában sem látják szívesen ezt a viseletet.
  • Konzervatív rokonok – Amennyiben fontos nektek a rokonok véleménye is a menyasszonyi ruha kiválasztásánál, számoljatok azzal, hogy a nagyszülők valószínűleg nem lesznek oda egy olyan felsőért, amiből kilátszik a hasatok!
  • Számít a kor? – Igen, azt kell mondanunk, hogy számít. Természetesen nincs korhatárhoz kötve a crop top viselése. Ahogyan mondani szokták, bizonyos kor fölött már nem trendi egy ilyen darabot viselni, inkább kínos. Ha azonban olyan fittek vagytok, és olyan izmos a hasatok, mint Demi Moore-nak, akkor bátran bevállalhattok egy hasonló felsőt!

Vagány menyasszony vagy? Viselj CROP TOPOT!

Vagány menyasszony vagy? Viselj CROP TOPOT!

Dönthettek egy ujjatlan, rövid ujjú és hosszú ujjú crop top mellett is. A lényeg az, hogy passzoljon a személyiségetekhez és az esküvő stílusához – meg persze a csodálatos szoknyához, amelyben olyanok lehettek, mint egy modern, városi trendet követő, vagány Hamupipőke, azaz vagány menyasszony!