Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Startol Sarah Jessica Parker menyasszonyi ruha kollekciója!
Sarah Jessica Parker menyasszonyi ruha

Startol Sarah Jessica Parker menyasszonyi ruha kollekciója!

Sarah Jessica Parker hatalmas divatikon, stílusát lehetetlen másolni. Gyakran sokkolja megjelenésével a sajtót, mégis imádja a világ. Sarah Jessica Parker menyasszonyi ruha kollekciója a napokban debütált, és természetesen mindenki kíváncsi volt arra, hozzák-e a ruhák a tőlük várt „Carrie” hangulatot. SJP első menyasszonyi ruha kollekciójának mind a 10 modellje különböző stílust képvisel, melyekről a Gilt vezető kereskedője azt nyilatkozta:

“Sarah Jessica kifogástalan ízlése és divatérzékenysége nyomon követhető a kollekcióban, úgy véljük, hogy ügyfeleinket örömmel töltik el a stílusos menyasszonyi ruhák és a kedvező árak.”

Sarah Jessica Parker menyasszonyi ruha

Sarah Jessica Parker menyasszonyi ruha

Sarah Jessica Parker menyasszonyi ruha kollekció

Biztosan emlékeztek a híres Vogue fotózásról Carrie menyasszonyi ruháira, melyek a legnevesebb tervezők kollekcióiból kerültek ki. Carrie végül egy letisztult, egyszerű fehér kosztümben ment férjhez Mr. Bighez, a színésznő kollekciója pedig ugyanezt a bájos egyszerűséget és letisztultságot hordozza magában.

Menyasszonyi ruha banner

Sarah Jessica úgy tervezte a menyasszonyi ruhákat, hogy azok az esküvőn kívül is hordhatóak legyenek, így a menyasszonyok más különleges alkalmakon újra felvehetik majd a kedvenc darabjukat. A modellek egyébként kissé bolondosak, de nagyon stílusosak. Nehéz nem szeretni őket.

A ruhák 210 és 1700 font, míg a cipők 250 és 345 font között mozognak, és már elérhetőek a Gilt honlapján. Ha erre jártok, látni fogjátok az álomszép koszorúslány ruhákat, ám jobb, ha résen vagytok, hiszen már most is van olyan modell, amit pillanatok alatt elkapkodtak!

Sarah Jessica Parker menyasszonyi ruha

Sarah Jessica Parker menyasszonyi ruha