Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Végre! Startolt Sarah Jessica Parker menyasszonyi ruha kollekciója!

Végre! Startolt Sarah Jessica Parker menyasszonyi ruha kollekciója!

Sarah Jessica Parker hatalmas divatikon, stílusát lehetetlen másolni. Gyakran sokkolja megjelenésével a sajtót, mégis imádja a világ. A színésznő menyasszonyi ruha kollekciója a napokban debütált, és természetesen mindenki kíváncsi volt arra, hozzák-e a ruhák a tőlük várt „Carrie” hangulatot. SJP első menyasszonyi ruha kollekciójának mind a 10 modellje különböző stílust képvisel, melyekről a Gilt vezető kereskedője azt nyilatkozta:

“Sarah Jessica kifogástalan ízlése és divatérzékenysége nyomon követhető a kollekcióban, úgy véljük, hogy ügyfeleinket örömmel töltik el a stílusos menyasszonyi ruhák és a kedvező árak.”

Biztosan emlékeztek a híres Vogue fotózásról Carrie menyasszonyi ruháira, melyek a legnevesebb tervezők kollekcióiból kerültek ki. Carrie végül egy letisztult, egyszerű fehér kosztümben ment férjhez Mr. Bighez, a színésznő kollekciója pedig ugyanezt a bájos egyszerűséget és letisztultságot hordozza magában.

Menyasszonyi ruha banner

Sarah Jessica úgy tervezte a menyasszonyi ruhákat, hogy azok az esküvőn kívül is hordhatóak legyenek, így a menyasszonyok más különleges alkalmakon újra felvehetik majd a kedvenc darabjukat. A modellek egyébként kissé bolondosak, de nagyon stílusosak. Nehéz nem szeretni őket.

A ruhák 210 és 1700 font, míg a cipők 250 és 345 font között mozognak, és már elérhetőek a Gilt honlapján. Ha erre jártok, látni fogjátok az álomszép koszorúslány ruhákat, ám jobb, ha résen vagytok, hiszen már most is van olyan modell, amit pillanatok alatt elkapkodtak!