Bárcsak azt mondhatnánk, hogy jövőre igazán könnyű dolgotok lesz a menyasszonyi ruha kiválasztásával kapcsolatban! De sajnos – vagyis nem éppen sajnos – ez nem így lesz. Vera Wang esküvői ruhái 2020 tavaszán ugyanis elképesztően jól mutatnak majd a menyasszonyokon. Csak győzzetek kiválasztani a legszebbet!

Menyasszonyi ruha banner

Vera Wang esküvői ruhái – 2020 tavasz

A tervező 2019-es kollekciója azoknak a menyasszonyoknak kedvezett igazán, akik nem ragaszkodtak a fehér vagy az ekrü menyasszonyi ruhákhoz. A sárga, a pasztell rózsaszín és a halványlila darabok mellett még feltűnő, tűzpiros ruha is szerepelt a darabok között, az idei kínálat ennél azért sokkal visszafogottabb, és szolidabb, ugyanakkor rendkívül érdekes.

A kollekció darabjai egytől egyig varázslatosan romantikusak és hihetetlenül virágosak, ám mégsem érezzük túlzónak őket, hiszen a tervező lenge anyagokkal, és mély dekoltázzsal ellensúlyozza a nagyméretű kiegészítőket.

Hirdetés

Kötve hisszük, hogy könnyen ki tudjátok majd választani a kedvenceket, de nagyon várjuk, hogy megírjátok nekünk, vajon el tudjátok-e képzelni magatokat ezekben a szépségekben!

Vera Wang esküvői ruhái 2020 előtt is lenyűgözték a menyasszonyokat, akik között nem egy “A-listás” sztár is van. Olyan hírességek viselték a modelljeit, mint Mariah Carey, Jennifer Lopez, Thalía, Jessica Simpson, Avril Lavigne, Victoria Beckham, Jennifer Garner, Sharon Stone, Sarah Michelle Gellar, Uma Thurman, illetve Khloe Kardashian is az ő ruhájában mondta ki a boldogító igent.

Vera Wang 2020-as tavaszi kollekciója

Nem húzzuk tovább az időt, mutatjuk a tavaszi kollekció legszebb darabjait!

Mit gondoltok? Elfogadnátok a ruhák valamelyikét a nagy napra?

Fotók: verawang.com