Esküvő kiállítás

Esküvő kiállítás

Események betöltése

← Back to Események

Miracoloso Event Kft.

+ 36 30 820 0029|
CEWES őszi esküvő kiállítás 2018 - Hungexpo

Esküvőre készülsz? Megkérték a kezed? Látogass ki te is Európa legnagyobb esküvő kiállítására! Közel 400 kiállító, óriási kedvezmények, a legújabb menyasszonyi ruha trendek, karikagyűrűk széles választékban, fantasztikus esküvői helyszínek az ország minden területéről. Dekor, meghívó, zenekarok, dj-k, ceremóniamesterek, vőfélyek, szervezők. Divatbemutatók, VIP lounge, Esküvő iskola, tánciskola, Beauty corner és még számtalan izgalmas program.

Szervezd meg az esküvődet nálunk 10-30% kedvezménnyel!

2019 október

Esküvő Kiállítás 2019 – CEWES

október 26 - október 27
Hungexpo, Albertirsai út 10.
Budapest, 1101
+ Google Térkép
CEWES őszi esküvő kiállítás 2018 - Hungexpo

Esküvőre készülsz? Megkérték a kezed? Látogass ki te is Európa legnagyobb esküvő kiállítására! Közel 400 kiállító, óriási kedvezmények, a legújabb menyasszonyi ruha…

Tudj meg többet »
+ Események exportálása

Egy esküvő kiállítás alkalmával lehetőségetek van személyesen is egyeztetni az esküvői szolgáltatókkal. Bepillantást nyerhettek munkásságukba, és amit talán a legfontosabb, személyes ismeretségeket köthettek, melynek köszönhetően könnyebb lesz meghatározni, hogy mely szolgáltatókkal is szeretnétek tölteni életetek legszebb napját.

Egy jól szervezett esküvő kiállítás egész napos programként is felfogható, ahol az esküvőtervezés bizsergető érzése átjárja minden porcikátokat és a kiállítók közt sétálva lassan összeállnak esküvőtök képzeletbeli puzzle darabkái.

Jó szórakozást kívánunk!