Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > 19+1 sztáresküvő 2018-ban, amire felfigyelt a világ!
sztáresküvő 2018

19+1 sztáresküvő 2018-ban, amire felfigyelt a világ!

Egy újév kezdetével óhatatlanul számot vetünk az óévvel, mi minden történt, mire számítottunk, milyen terveink valósultak meg… Ha esküvő fronton szeretnénk összegezni a 2018-as évet, azért azt feltétlen elmondhatjuk, hogy el voltunk kényeztetve! Sztáresküvő dömpingben tobzódhattunk egész évben.

Voltak itt titkos esküvők, királyi lagzik, dupla menyasszonyi ruhák, elképesztő látványvilágok, világhírű tervezők, gigantikus gyémántok, amelyekkel akár a Titanicot is újra el lehetne süllyeszteni, és dollármilliók, melyek olyan csúcsokat döntöttek meg, hogy összeszámlálásukhoz csak oxigénpalackkal mernénk nekifutni!

Összegyűjtöttük hát 2018 legemlékezetesebb 20 sztáresküvőjét a teljesség igénye nélkül, és csak remélni tudjuk, hogy 2019 is hasonló izgalmakat tartogat nekünk esküvő fronton.

Kategóriafüggetlen banner


19+1 emlékezetes sztáresküvő 2018-ban


1. MEGHAN MARKLE ÉS HARRY HERCEG

Sztáresküvők ide vagy oda, senki lagzija sem tudta elhomályosítani az óév legnagyobb dobását, a királyi esküvőt! Végig figyelemmel kísértük az eseményeket, és egy sebész precizitásával boncolgattuk a részleteket, a letisztult Givenchy ruhától egészen a tiaráig, melyet előtte Mária brit királyné viselt.


2. QUENTIN TARANTINO

Milyen is lehetett volna egy ízig-vérig hollywoodi rendező – színész esküvője? Hamisíthatatlanul hollywoodi! A szertartás természetesen Los Angelesben zajlott, a rendező saját birtokán, a menyasszony, Daniella Pick pedig két menyasszonyi ruhában is megmutatta magát.

Quentin Tarantino esküvője


3. KALEY CUOCO

Az agymenők szőke bombázója is 2018-ban sétált az oltár elé, igaz, nem először, de ez semmit sem von le esküvője szépségéből. Ahogy azt a színésznőtől elvártuk, a lagzi cseppet sem volt unalmas, ahogy a menyasszonyi öltözék sem, hisz az első, földig érő csipkés-virágos menyasszonyi ruhát megfűszerezte egy palásttal, majd az istállóban tartott lakodalomra egy szexi menyasszonyi overált húzott. Az, hogy a koszorúslányai a kutyái voltak, már csak hab a tortán.


4. KIT HARINGTON ÉS ROSE LESLEY

Ha igazi, csöpögős hollywoodi love sztorit akartok felidézni, csak gondoljatok vissza a két Trónok Harca sztárjának találkozására, szerelmére, és ultraromantikus esküvőjére. Volt itt kastély, virágkoszorú, sztárvendégek, holtomiglan – holtodiglan, már csak a sárkányok hiányoztak!


5. HUGH GRANT

Na, a tavalyi év egyik legnagyobb „eldobomazagyam” pillanatát mindenképp Hugh Grantnek köszönhetjük. Ki gondolta volna, hogy a Bridget Jones, Sztárom a párom és Igazából szerelem után, végre igazából rátalál a szerelem, és 2018-ban oltár elé is vezeti Anna Ebersteint. Pedig így volt, esküvőjüket Notting Hillben tartották, 3 közös gyermekük, és 6 évnyi együttélés után.

Megnősül Hugh Grant


6. RICHARD GERE

Nem mondhatnánk, hogy valaha is láthattuk volna kéz a kézben Richard Geret és Hugh Grantet, de ebben a pillanatban mégis kéz a kézben járnak, hisz Richard Gere esküvője hasonló döbbenetet okozott. Talán még ő maga sem gondolta volna, hogy harmadszor is ki fogja mondani a boldogító igent, de mégis megtörtént. A szertartáson barátaik, és buddhista szerzetesek voltak jelen.


7. DAVID HASSELHOFF

Ki ne emlékezne a Baywatch piros úszógatyás sztárjára. 66 évesen újra megnősült, és sikerült az egész lagzit titokban tartani. Csak hónapokkal később, közösségi oldalán tette nyilvánossá a házasságot, melyet Olaszországban tartottak, 27 évvel fiatalabb menyasszonyával, Hayley Roberts-szel.


8. RICKEY MARTIN

Nők millióinak szíve tört össze, amikor az énekes bevallotta nemi hovatartozását, és újabb szívek hasadtak meg, amikor megtudtuk, összeházasodott kedvesével, Iwan Josef festőművésszel. Kapcsolatuk mondhatni magas fordulatszámon pörög, hisz mindössze 2 éve ismerik egymást, de már pár hónap elteltével jegyesek voltak, és tavaly már a lagzi is megvolt.


9. JUSTIN BIEBER

Rickey Martinnál már csak Justin Bieber pörgeti gyorsabban az eseményeket, ugyanis 2018 júniusában találkozott Hailey Baldwinnal, egy hónappal később el is jegyezte, és szeptemberben már össze is házasodtak. Hogy itt mennyi szív tört össze? Jobb nem is firtatni!


10. MILEY CYRUS

A tinisztárból a szemünk láttára igazi nő lett, és most már feleség is. Liam Hemsworth rabolta el a szívét, és vezette oltárhoz 6 évig tartó jegyesség után. Már többször is szárnyra szökkent a pletyka, hogy összeházasodtak, de igazából csak tavaly mondták ki a boldogító igent, egy laza hippi stílusú ceremónián, Miley malibui villájában. Annyira sikeres volt a titkolózás, hogy még a szomszédok sem tudták, hogy mi is zajlik mellettük.


11. AMY SCHUMER

A nagyszájú, jó humorú Emmy-díjas színésznő hihetetlen ismertségre tett szert az elmúlt pár évben, és nem csak karrierje, de magánélete is meredeken ível felfelé. Miután megerősítette közösségi oldalán, hogy egy párt alkot Chris Fischer séffel, 3 hónap randizgatás után már az esküvő is megvolt. Tengerparti szertartás, sztárvendégek, kiskutyák, és jótékonykodás. Így telt Amy Schumer nagy napja!

Amy Schumer esküvő


12. MESSI

A világhírű aranylábú focista is házasságra adta a fejét. A Barcelona legendás csatára Argentínában vette feleségül kedvesét, Antonella Roccuzzot. Természetesen lagzijuk maga volt a megtestesült sztáresküvő, a kedvenc részletünk azonban mégis az, hogy Messi azt a nőt vette feleségül, akit 5 éves kora óta ismer, és aki immáron már 2 gyermekének édesanyja.

Messi esküvője


13. MANDY MOORE

A tavalyi év nagy slágere volt a menyasszonyi overál, és a púder rózsaszín menyasszonyi ruha. Mandy ez utóbbit választotta, és csodásan festett benne! A szertartás szűk körű volt, 50 vendéggel, a színésznő saját otthonában.

Mandy Moore menyasszonyi ruhája


14. GWYNETH PATROW

A színésznő 2018. szeptember 29-én kötött házasságot Francis Falchuk producerrel. A mesébe illő vintage, szabadtéri sátras lagziról csak hónapokkal később láthattunk fotókat, de megérte a várakozás, mert a dekorációtól elkezdve a menyasszonyi ruhán át minden csodás volt! A sztárvendégek listája pedig igazi vörösszőnyeges hangulatot hozott.

Gwyneth Paltrow esküvői fotói


15. HILARY SWANK

Mondhatjuk, hogy Hilary esküvője több szempontból is megfelelt a 2018-as hollywoodi trendeknek. Titokban zajlott, a menyasszony két menyasszonyi ruhát viselt, és az egész szertartás egy erdő közepén, romantikus hangulatban telt. Több szempontból azonban rendhagyó volt az esküvő, hisz az egész lagzi időpontját Hilary édesapjához igazították, ugyanis a színésznőnek nagyon fontos volt, hogy édesapja vezesse az oltárhoz, akinek korábban tüdő transzplantációja volt. Szerencsére azonban minden rendben ment, és büszkén karolhatott édesapjába az oltár felé vezető úton.

Hilary Swank esküvője


16. ASHLEY GREEN

A Twighlight filmek egyik kedvenc vámpírja, Alice Cullen is férjhez ment. Természetesen itt is két menyasszonyi ruha szerepelt a palettán, úgy tűnik, tavaly ez szinte már elvárás volt a sztáresküvőkön. Nem csak esküvői fotókat, de eljegyzési videót is láthattunk róluk, mely bejárta az egész világot.

Lesd meg Ashley Greene álomszép menyasszonyi ruháit!


17. KAT VON D

Teljesen biztosan állíthatjuk, hogy a tavalyi év sztáresküvői közül Katherine Von Drachenberg tetoválóművész esküvője totál kilóg a sorból. A dark hangulat annyira meglepte még a vendégeket is, hogy azonnal elkezdték kitenni a képeket a közösségi oldalakra. A sorozatsztár olyan hírességek tetkóit készítette el, mint Beyonce, vagy épp Lady Gaga. A portrék királynőjeként emlegetett világhírű tetoválóművész esküvője agyrobbantóan rendhagyó volt, ugyanis a pokolban házasodott össze egy igazán ördögi díszletben.


18. SASHA PIETERSE

A Pretty Little Liars sztárjának esküvőjét is sikerült titokban tartani, de a hivatalos fotókat látva mindenkinek leesett az álla. A színésznő menyasszonyi ruhája mesébe illő volt. Májusban mondta ki a boldogító igent kedvesének, Hudson Sheaffernek, akivel 3 évig jegyben jártak.

https://www.instagram.com/p/BsGhSosIeGW/


19. PRIYANKA CHOPRA

A híres Tiffany-eljegyzés után végre az esküvő is megtörtént, nem kisebb felhajtással. Az új Baywatch sztárja csodásan festett mindkét menyasszonyi ruhájában. Kedvesének, Nick Jonasnak is nagyon fontos volt a menyasszony származása, így az eljegyzést követően Mumbaiba utaztak, és az indiai palotában is megtartották a lagzit, mely nemcsak hetedhét országra szólt, de két napig is eltartott.

Priyanka Chopra menyasszonyi ruhája


+1. EMILY RATAJKOWSKI

A Holtodiglan színésznője, világhírű modell, elég nagy meglepetést okozott, amikor mindössze néhány héttel azután, hogy bejelentette, egy párt alkot Sebastian Bear-McClard producerrel, Instagram oldalán az egyik képéhez ezt írta: „Tehát. Van egy meglepetésem. Ma megházasodtam.”

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Na ugye, hogy szükség volt arra az oxigénpalackra, hisz ennyi sztártól, menyasszonyi ruhától, titkolózástól és meglepetéstől tényleg a lélegzetünk is elállt! Már csak az a kérdés, hova lehet ezt fokozni 2019-ben? Izgatottan várjuk!