Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > 9+1 szívtipró színész esküvője a ’90-es évekből!
színész esküvője

9+1 szívtipró színész esküvője a ’90-es évekből!

Rajongunk a kilencvenes évekért! Egyrészt nem volt olyan rég, így egy Tamagotchi, VHS kazetta vagy éppen egy szivárványszínű csodaspirál – aminek senki sem tudja a pontos magyar nevét – egy pillanat alatt vissza tud minket repíteni húsz-harminc évet.

Egészen pontosan abba az időbe repít vissza, amikor többek között olyan csodás pasik pillantottak le ránk a filmvászonról, mint Pierce Brosnan, Kevin Costner, Richard Gere, Tom Cruise, Bruce Willis, Mel Gibson, és akkor még a klasszikus nagyágyúkat, Brad Pittet és George Clooneyt nem is említettem. Te jó ég! Hogy el voltunk kényeztetve! Azt se tudtuk, melyikük poszterét tegyük ki a szobánk falára…

De aztán elérkezett az a gyászos nap, amikor mindegyik csodapasi szívét elrabolta valami kis nőcske, akiknél természetesen mi sokkal jobbak, szebbek és okosabbak voltunk, és nem értettük, miért őket választották helyettünk. Na, mindegy, töröljük le könnyünket, tegyük félre sértettségünket, és kuksizzuk meg, milyen volt a 10 népszerű szívtipró színész esküvője!

Kategóriafüggetlen banner

 

9+1 szívtipró színész esküvője

 

Pierce Brosnan esküvője

Ó, az a sármos arcú 007-es, kinek még a magyar hangjáért, Kautzky Armandért is rajongtunk! A megtestesült angol úriember, aki ha kell, kiment minket minden veszélyes helyzetből miközben mi teljesen elalélunk… És hogy mitől olvadunk el igazán? Hát attól, hogy 17 évnyi házasság után is szerelmesen néz feleségére, Keely Shaye Smith-re. Ahogy kapcsolatuk, úgy esküvőjük is csupa romantika volt!

Ha szeretnél megtudni 10 imádni való részletet James Bond esküvőjéről, kattints ide!

Pierce Brosnan esküvő

 

Kevin Costner esküvője

A pasi, ki több mint testőr, és aki imádja 19 évvel fiatalabb feleségét, Christine Baumgartner-t. 18 éve ismerkedtek meg, majd 2004-ben mondták ki a boldogító igent a színész coloradói birtokán. És ugyan mit számít a nagy korkülönbség, pláne, ha Kevin Costnerről van szó? Három gyönyörű gyermekük született, Cayden, Hayes és Grace. És hogy mi a hosszú kapcsolatuk titka? Kevin elárulta!

„A legfontosabb, hogy képesek vagyunk bocsánatot kérni. Tudom, nagyon egyszerűnek hangzik ez, de, ha valakinek azt mondod, hogy szereted, akkor miért ne tudnád azt is mondani neki, hogy sajnálod.”

Kevin Costner esküvője

 

Richard Gere esküvője 

Micsoda nőt vett feleségül! Úgy tűnik, a színész életében a 3-as szám dominál, ugyanis harmadszor nősült, jelenlegi kedvese 33 évvel fiatalabb nála, és nem mellesleg, 3 éve találkoztak Olaszországban. Szűk körben, buddhista szerzetesek és barátaik jelenlétében házasodtak össze, a New York-i Pound Ridge kastélyban, titokban.

Nagyon úgy tűnik, a korkülönbség itt sem lehet akadály!

Richard Gere esküvője

 

Tom Cruise esküvője

Elnézve magánéletét, számára az igazi mission impossible maga a házasság, hisz három feleséget fogyasztott már el. Első neje, Mimi Rodgers után feleségül vette az ausztrál szöszit, Nicole Kidmant. Vele tartott a leghosszabb ideig a szerelem, 1990-ben házasodtak össze, és 2001-ben váltak el.

Aztán jött Katie Holmes, akivel úgy tűnt, tökéletes párt alkotnak. Szépek, tehetségesek, sikeresek, és immár 12 éves a kislányuk, Surie Cruise. Balhéktól hangos házasságuk azonban nem volt hosszú életű, és válásuk sem mondható viharoktól mentesnek.

Tom Cruise esküvője

 

Bruce Willis esküvője

Na, neki tuti nem adnánk drágán az életünket, de sajnos már elkelt! Miután véget ért a nagy lámúr, és elvált Demi Moore-tól, több hölgyemény is megfordult az életében, egyikőjükkel még a jegyességig is eljutottak, az oltárig azonban már nem. Aztán tűsarkakon megérkezett a nála 23 évvel fiatalabb fotómodell, Emma Heming, akit 2009-ben feleségül is vett, és azóta is boldogan élnek. Szerelmük gyümölcse, két tündéri kislányuk Mabel Ray és Evelyn Penn teszik teljessé a családot.

És egy kis pletyka az esküvőjükről! Az egy dolog, hogy a világsztár, Madonna jelen volt, de a vendégek között ott volt az akcióhős exneje, Demi Moore és akkori férje Ashton Kutcher is. Hogy ehhez mit szólt az új ara? Ki tudja! De az biztos, hogy Bruce és Demi mai napig barátok.

Bruce Willis

 

Mel Gibson esküvője

A rettenthetetlen, ki tavaly, 61 éves korában sem rettent vissza, hogy kilencedszer is apuka legyen. A kilenc gyermek hallatán megdöbbentő, hogy csak egy felesége volt, Robyn Moore Gibson, kitől első 7 gyermeke született. Kis híján 30 évnyi házasság után váltak el, úgy tűnik, még neki sem sikerült teljesen betörnie a színészlegendát.

Mel Gibson esküvője

 

Brad Pitt esküvője

Ki ne hallana fűt-fát Brangelina szétválásáról? Azonban tekerjük kicsit vissza az időt, mert nem Angie volt az első Mrs.Pitt!

Jennifer Anistonnal még 2000-ben házasodtak össze egy óceánparti villában, Malibun. A sajtó teljes kizárása mellett, összesen 200 gondosan kiválasztott barátot hívtak meg, de természetesen nem maradhatott le a vendéglistáról a Jóbarátok teljes színészstábja, illetve Cameron Diaz és Edvard Norton sem.

Egy fehér kupolasátor alatt húzták egymás ujjára a gyűrűt, a szexi vőlegény fekete Hedi Slimane szmokingban feszített, Jen pedig Lawrence Steele selyemkosztümjével súrolta a padlót, amit egy elefántcsont-színű Manolo Blanik szandival tett ellenállhatatlanná. A szerénytelen esküvő közel 1 millió dollárra (kb. 280 millió forint) rúgott, igaz ennek nagy részét a biztonsági szolgálat tette ki.

Brad Pitt esküvője

 

George Clooney esküvője

Az örök szívtipró, az ikon, a legvonzóbb doki, akit valaha csak láttunk. Négy évvel ezelőtt nők millióinak tört apró darabokra a szíve, amikor a javíthatatlannak hitt agglegénynek Amal bekötötte a fejét. A ceremónia Velencében volt, az Aman Calle Grandéban, ahova 90 vendég volt hivatalos, többek között Matt Damon, Cindy Crawford és Bono is. A vendégek és Clooney is rendőri csónakok kíséretében érkeztek a helyszínre, vízi taxikkal.

Több érdekesség is volt az esküvőjükön. Egyrészt, a pár arra kérte a vendégeket, hogy ne hozzanak magukkal mobiltelefont, hogy véletlenül se tudjanak képek kiszivárogni, illetve a nászajándékokat egytől-egyig eladományozták, általuk kiválasztott jótékonysági szervezeteknek.

George Clooney esküvője

 

John Travolta esküvője

A házasság, mely örökre életben tartja a reményt a rajongók szívében. Hihetetlen, de a Ponyvaregény sztárja 1991-ben híres rajongóját vette feleségül, Kelly Prestont, és házasságuk azóta is tart. A hölgy elmondása szerint, már akkor tudta, hogy hozzá fog menni a színészhez, amikor 16 évesen kijött egy moziból, és meglátta a Greese plakátján a szívdöglesztő színészt.

Persze, ezen egyáltalán nem csodálkozunk!

John Travolta esküvője

 

Sylvester Stallone esküvője

Sikerült, igen! Be lehet törni egy nőcsábász filmsztárt is! Igaz, nem volt egyszerű dolga Jennifer Flavinnek, de immár 21 éve él házasságban az igazi Ramboval. Esküvőjükre 9 évnyi együttlét után került sor egy angliai kúriában, szűk családi-baráti körben.

Mondjuk „Rocky” már akkor cefetül híres volt, amikor egy hollywoodi étteremben találkozott a modellként dolgozó Jenniferrel. Azóta a nőcsábász Stallone – állítólag- megváltozott, és otthonülő, kedves kis férj lett. Ti elhiszitek?

Sílvester Stallone esküvője

 

Szerelem, házasság, válás, újra házasodás, gyerekek, exek, korkülönbségek… Úgy tűnik, nem csak mi halandó emberek éljük meg ezeket a történeteket, hanem a világsztárok is. Azért valljuk be, némelyik szívtiprónak a magánélete önmagában is kitenne egy hamisítatlan hollywoodi love story-t!