Agymenők esküvő: Kaley Cuoco, vagyis az Agymenők üdvöskéje, Penny férjhez ment barátjához, Karl Cookhoz. Az esküvőre San Diegóban került sor, és ahogyan azt a színésznőtől várni lehetett, az esküvő a legkevésbé sem volt unalmas. Jó pár rendhagyó részletre lettünk figyelmesek az esküvői videó láttán.

Hirdetés

Bár a sorozatban még Leonard feleségét alakítja, Kaley és Johnny Galecki már nem alkotnak a valóságban egy párt, azonban az esküvőre nem csak Johnny, de az Agymenők összes főszereplője is hivatalos volt! Az esküvői fotók pedig arról árulkodnak, hogy a megható szertartás után fergetegesen jól sikerült a lagzi is.

Agymenők esküvő: Kaley Cuoco esküvője

Kaley és Karl 2016-ban szerettek egymásba és 2017-ban sor került az eljegyzésre. Idén pedig megtartották az esküvőt, ami a legkevésbé sem volt fényűző vagy hivalkodó. Karl lóversenyzőként dolgozik, Kaley pedig imádja a lovakat, tehát egyértelmű volt számukra, hogy az esküvő helyszíne egy istálló lesz (amiben természetesen lovak is voltak).

Az istállót gyönyörű, hófehér virágokkal díszítették fel, melyek visszaköszöntek a fogadás és a lagzi helyszínén is. A pár a szabad ég alatt mondta ki a boldogító igent, családjuk és barátaik társaságában.

Agymenők esküvő: Kaley menyasszonyi ruhája

Kaley koszorúslányai a kutyái voltak, akiket pórázon vezettek Karl felé, majd utánuk megjelent a menyasszony is, hosszú, csipkés-virágos menyasszonyi ruhában, amelyhez egy mintájában és színében megegyező palást is tartozott. A ruha elképesztően gyönyörű volt! Kaley pedig hagyta, hogy a ruhán legyen a hangsúly, így a haját lazán fogta csak össze, ami még természetesebbé varázsolta a szettet.

Kategóriafüggetlen banner

A hajában egy ezüst színű, visszafogott dísz kapott helyet, de a színésznő ékszerei meglehetősen visszafogottak voltak, így az összkép tökéletesen passzolt a rusztikus, kissé bohém esküvői témához.

Kaley a fogadáshoz átöltözött, és egy iszonyatosan vagány, Tadashi Shoji menyasszonyi overált öltött magára, ami a menyasszonyi ruhához hasonlóan szintén tiszta csipke volt. A vidám, vadóc színésznő egy lófarokba fogta össze a haját a hatalmas bulihoz, és egy egyszerű, fekete vietnami strandpapucsban táncolta végig az éjszakát.

Az esküvő hangulata egészen parádésra sikeredett. Gólyalábasok, és tűznyelők szórakoztatták a násznépet, akik nem győzték megcsodálni a kertben elhelyezett, fényfüzérekkel feldíszített lugast. Az esküvőn egyébként mindent a pár közös monogramja, vagyis a KC2 díszített. A süteményeken, az italokon, és a köszönőajándékokon is ez a dekor szerepelt.

Egyedi, önfeledt esküvőről tanúskodnak az esküvői képek. Kaley egy vállműtéttel koronázta meg az esküvő utáni napok boldogságát, amiről férjével remek hangulatú, vidám posztokat osztottak meg Instagram oldalukon.

Sok boldogságot kívánunk nekik!