Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Álomszép menyasszony volt Serena Williams – VIDEO!

Álomszép menyasszony volt Serena Williams – VIDEO!

Serena Williams és Alexis Ohanian november 16.-án New Orleansban mondta ki a boldogító igent 250 fő előtt. Olyan sztárvendégek vettek részt az esküvőn, mint Beyoncé, Jay-Z, Kim Kardashian West és Eva Longoria. Mutatjuk a fényűző esküvő részleteit!

Az olimpiai bajnok teniszező és a Reddit közösségi oldal alapítója, Alexis Ohanian 2015-ben ismerkedett meg egymással, és 2016 decemberében már attól volt hangos a sajtó, hogy eljegyezték egymást. Idén januárban értesültünk arról, hogy a teniszező gyermeket vár és már várandósan nyerte meg januárban az Australian Opent.

Kategóriafüggetlen banner

Az esküvőn Serena Williams egy gyönyörű, pánt nélküli habosbabos Alexander McQueen ruhát viselt, 3,5 millió dollárt érő ékszerekkel, hosszú uszállyal és fátyollal. Az este folyamán Serena és Alexis is átöltöztek, a teniszező ruháját és cipőjét érdemes többször is alaposan megnézni!

Serena Williams wedding
Credit: Bob Metelus and Erica Rodriguez//Vogue Magazine

Alexis Ohanian Instagram

Alexis Ohanian Instagram

Alexis Ohanian Instagram

Alexis Ohanian Instagram

A Szépség és Szörnyeteg-témájú lagziról remek képek készültek, melyek arra engednek következtetni, hogy a közel 1 millió dolláros lagzi hatalmas buli volt. Több fotó is felkerült az Instagramra, ahol Alexis így üzent a feleségének: „Te vagy a legnagyszerűbb ember, akit csak ismerek! És nem csak a sportról beszélek, fantasztikus anya és feleség vagy!” – majd így folytatta: „Csak most tudatosult bennem, hogy egész életemben erre a pillanatra vártam. Hogy minden, amit eddig csináltam, a karrierem, amire annyira büszke voltam, eltörpül amellett, amit most csinálunk.”

A párnak idén szeptemberben született meg a kislánya, Alexis Olympia Ohanian, így nem csak vidám, de meghitt családi képek is készültek az esküvőn. Mi nem győzünk gyönyörködni a fantasztikus fotókban. Ugye milyen álomszépek?