Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Amy Schumer az esküvőjén is jótékonykodott!
Amy Schumer esküvő

Amy Schumer az esküvőjén is jótékonykodott!

Tengerparti szertartás, sztárvendégek, kiskutyák, és jótékonykodás. Ilyen volt Amy Schumer és Chris Fischer titkos esküvője. Láttátok már, milyen bájos képek készültek?

Kategóriafüggetlen banner

Amy Schumer Emmy-díjas színésznő és stand-up előadó méltán híres jó humoráról, és rövid idő alatt az USA egyik legnagyobb kedvence lett. Nemrégiben erősítette meg Instagramon, hogy Chris Fischer séffel egy párt alkotnak. Most pedig – 3 hónap randizgatás után – esküvőjük hírétől hangos a sajtó. A pár közeli barátaik, családjuk körében mondta ki egymásnak a boldogító igent, és ahogy azt Amytől várható volt, számos vicces pillanatot is tartogatott a lakodalom.

Amy Schumer esküvő

Az esküvő helyszíne egy csodás, tengerre néző étterem volt Malibun. Amy a vízparti esküvőhöz stílusosan egy lenge, földig érő, vékony pántos menyasszonyi ruhát választott, hosszú, hullámos fürtjeit pedig lazán fogta össze a hátán. Olyan szép volt, mint egy tavitündér. A romantikus hangulatú szetthez egy egyszerű, fehér csokor dukált, a koszorúslányok pedig halvány mályvaszínű ruhát viseltek, fehér virágkoronával. A színésznő tündérien aranyos fekete kiskutyái is szerepet kaptak az esküvőn, ahol stílusosan, ünnepi díszben jelentek meg.

A nászajándékokra szánt pénzt a pár az Everytown szervezetnek ajánlotta fel. (a fegyvertartás ellen és a biztonságos, veszélyektől menten környezet fenntartásáért küzdenek)

Amy Schumer esküvő

Amy Schumer esküvő

A szertartásra olyan világsztárok is hivatalosak voltak, mint Amy legjobb barátnője, Jennifer Lawrence, illetve Jennifer Aniston, Larry David, David Spade, Judd Apatow, és Jake Gyllenhaal.