Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Az évszázad esküvője: Lionel Messi & Antonella
messi_eskuvo_1

Az évszázad esküvője: Lionel Messi & Antonella

Na jó, jó… tudjuk, hogy már évek óta együtt van Messi és gyermekkori szerelme, Antonella Roccuzzo, de néhány napja, Június 30-án végre egybe is keltek.

Kategóriafüggetlen banner

Az esküvőt Argentínában, a pár szülővárosában, Rosario-ban egy luxus hotelben tartották és mintegy 260 vendég osztozott a szerelmesek boldogságában. A vendégseregben két közös gyermekük, a család és barátok mellett jelen voltak többek közt a Barcelona sztárjai, mint Luis Suárez, Neymar, Piqué és felesége, Shakira is. De még sokáig sorolhatnánk a meghívott hírességek neveit. Az esemény egyébként teljesen zártkörű volt, 450 rendőr vigyázott az ünneplők nyugalmára, még a személyzettel is titoktartási szerződést írattak alá.

Kristinus

Alig néhány nap telt el az esküvő óta, máris az év, sőt az évszázad esküvőjeként emlegetik Messiék nagy napját több külföldi oldalon is. Egy biztos, a páros csak úgy ragyog a boldogságtól!

A menü a sushi bárt leszámítva tradicionális argentin fogásokat tartalmazott, mint például empenadas-t.

Számunkra az esküvő fénypontja azonban Antonella ruhája volt.

Valami csoda! A hófehér, csupa csipke, sellő fazonú ruhakölteményt a barcelonai designer, Rosa Clara tervezte a menyasszonynak, aki például Eva Longoria-t is öltöztette már. A menyasszonyi ruha szállításával biztosra mentek, a hírek szerint magán repülővel érkezett Rosario-ba, egyenesen Madridból.

De hogy egy kis botrány is kijusson a szerelmeseknek, némi kellemetlenséget okozott, hogy Messi édesanyja szintén fehér ruhában jelent meg a nagy napon, ami a hagyományoknak igencsak ellentmond. Számos íratlan szabály kering, hogy mit illik viselni és mit nem egy esküvőn (ezeket majd össze is szedjük egy következő cikkünkben Nektek). Persze mindig akadnak olyanok, akik szeretnek inkább botrányt okozni és egy kis borsot törni a pár orra alá. Reméljük ez a kis fiaskó nem rontotta el a bulit, bár a képek arról tanúskodnak, hogy minden tökéletesen sikerült!

Sok boldogságot!