Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Titokban zajlott Chris Pratt esküvője!
Chris Pratt esküvője

Titokban zajlott Chris Pratt esküvője!

Néhány hónappal ezelőtt azt ígértük nektek, hogy amint tudunk, hírt adunk arról, hogy mikor lesz Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt esküvője. Nos, úgy tűnik a sztárpár össze is kötötte az életét egy zárt körű ceremónia keretén belül a hétvégén. És ahogyan jósoltuk, Katherine gyönyörű menyasszony volt!

Kategóriafüggetlen banner

Chris Pratt esküvője és a csodás menyasszonyi ruha

Arnold Schwarzenegger 29 éves lánya, Katherine Schwarzenegger életmód bloggerként és íróként dolgozik, Chris Pratt neve és arca pedig biztosan ismerős számotokra a nagysikerű Jurassic World filmekből.

A színész és a blogger 7 hónap után jegyezte el egymást, és ha emlékeztek, a hír hallatán azonnal 4 millió rajongó rohamozta meg az Instagramot, hogy lássák a romantikus eljegyzési gyűrűt.

Már akkor is lehetett tudni, hogy a pár rövid időn belül össze fog házasodni, és ez 5 hónap múlva valóban így lett. Az esküvőt titokban szervezték meg, és csak a legszűkebb családi kör tudott a ceremóniáról. Sajnos a nagy napon így is sok nem kívánt fotó készült róluk.

Hirdetés

Chris Pratt esküvője ezután természetesen nem maradhatott titokban, majd a pár mindkét tagja megosztotta rajongóival a csodás hírt, egy gyönyörű esküvői fotó kísértében. A fotót egyébként egyetlen nap alatt 5 millió ember lájkolta, Chris pedig az alábbiakat fogalmazta meg:

A tegnapi nap volt az életünk legboldogabb napja! Férj és feleség lettünk Isten és a szeretteink színe előtt. Intim, megindító és megható pillanat volt. Hálásak vagyunk azért, hogy egy új fejezetet kezdhettünk az életünkben. Köszönjük a családtagjainknak és szeretteinknek, hogy velünk voltak, illetve Mr. Giorgio Armaninak is hálásak vagyunk, aki megalkotta Katherine menyasszonyi ruháját, melyet életében csak egyszer viselhet, illetve nekem is elkészítette a tökéletes öltönyt. Ezen a reggelen nem érzünk semmit, csak hálát.

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt esküvője alkalmából egyébként számos világsztár gratulált nekik, köztük Gwyneth Paltrow, Jason Momoa, Priyanka Chopra, Zoe Saldana és Katherine színész öccse, Patrick Schwarzenegger is.

Nektek hogy tetszik Katherine Armani menyasszonyi ruhája? Mi odavagyunk a hatalmas fátyolért, és a szolid, testhez simuló ruháért, amit tökéletesen egészít ki a színben harmonizáló menyasszonyi csokor. Ilyen egy igazi filmekbe illő amerikai esküvő!