Idén is záporoznak a világsztáresküvők, beszámoltunk már Heidi Klum második esküvőjéről, Sophie Turner és Joe Jonas nagy napjáról, Chris Patt titkos esküvőjéről, a sort pedig most Dwayne Johnson esküvője folytatja! Az esküvő titkos volt, a hangulat fergeteges, a képek pedig imádnivalóak!

Kategóriafüggetlen banner

Dwayne Johnson és Lauren Hashian lovestoryja

Dwayne Johnson esküvője egyrészt meglepett mindenkit, hisz teljesen titokban zajlott, másrészt viszont nagyon is várva-várt volt, hisz már 12 éve együtt van kedvesével, akivel két közös kislányuk is született.

A „Szikla” még 2007-ben találkozott az énekesnő-zeneszerző-zenei producer Lauren Hashiannal Bostonban, a Gyerekjáték című film forgatásán. Bár akkor Dwayne, Dany Garcia férje volt, még abban az évben elváltak, és azóta is töretlen a szerelme, a nála 13 évvel fiatalabb kedvesével. 

Dwayne Johnson esküvője már tavaly is közbeszéd volt, azonban második kislányuk, Tiana Gia Johnson váratlanul berobbant életükbe, és így elmaradt a lakodalom. Egy insta posztjában így írt:

„Tiana Gia Johnson bombaként robbant be hozzánk, az édesanyja pedig úgy hozta a világra, mint egy rocksztár.”

Bár a „Szikla” már megtapasztalhatta az apaság felemelő érzését – hisz első feleségétől is született egy lánya, Simone, és Laurennel is volt már közös gyermekük, Jamine Lia – úgy tűnik, harmadik gyermeke a kemény sziklából érzelgős apukát varázsolt. Lehet, hogy ennek hatására döntött úgy, valóban feleségül veszi gyermekei édesanyját?

„Egész életemben szerető, erős nők vettek körül és neveltek, de miután részese lehettem Tia megszületésének, nem tudom kifejezni azt a szeretetet, tiszteletet és csodálatot, amit Lauren és az összes nő iránt érzek!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ 📷@jonbrandoncruz

Lauren Hashian (@laurenhashianofficial) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️📷@eldente

Lauren Hashian (@laurenhashianofficial) által megosztott bejegyzés,

Dwayne Johnson esküvője

Dwayne Johnson esküvője az Instagramon látott napvilágot, ugyanis a „Szikla” nem sokkal a nagy nap után, már esküvői képet posztolt közösségi oldalán. A boldogító igent természetesen a szülőhelyén, Hawaiin mondták ki, igazi fehér homokos tengerparti szertartás keretein belül.

A fehér homokhoz fehér dress code is dukált, a menyasszony egy krémszínű, csipkevirágokkal és áttetsző betétekkel megbolondított, sellő fazonú Mira Zwillinger ruhát viselt, amiért 11.300 fontot, azaz nagyjából négymillió forintot fizettek, és laza, kiengedett hajában egy szolid tüllfátyol díszelgett. A „Szikla” kigombolt fehér ingben és egy fehér Ralph Lauren nadrágban várta kedvesét az oltár előtt.

Hirdetés

A menyasszonyi csokor a szigeten honos virágokból lett összeállítva, és hagyományokhoz híven, a vőlegény is kapott virágfüzért a nyakába.

Természetesen nem kellett sokáig virágszóró kislányokat keresni, két közös gyermekük láthatóan örömmel vállalta a feladatot, és csodásan mutattak együtt fehér kis tüllruhájukban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️📷@eldente

Lauren Hashian (@laurenhashianofficial) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☁️9❤️📷@jonbrandoncruz

Lauren Hashian (@laurenhashianofficial) által megosztott bejegyzés,

Dwayne Johnson esküvője – a titkos meghívó

Dwayne Johnson esküvője annyira titkosra sikeredett, hogy még az egyik vendég is lemaradt az egész buliról. A Honolulu egyik szirtjén, Kauain tartott szűk körű lagzira online meghívót kaptak a vendégek, azonban azt is csak az utolsó pillanatban. Így történhetett meg, hogy Emily Blunt az esküvő előtt mindössze egy órával vette észre a meghívót, így le is maradt az esküvőről.

Dwayne Johnson esküvője igazán jó hangulatúra sikeredhetett, az összes esküvői képükön sugárzik a mosoly az arcukról, és szerelmes pillantásokból sincs hiány. Jó látni, hogy 12 év után is így szeretik egymást, és imádjuk, hogy ez az izomkolosszus ennyire érzelmes és romantikus tud lenni! Nagyon sok boldogságot Dwayne és Lauren!