Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Ebben a ruhában mondja ki az igent Mrs. Grey!

Ebben a ruhában mondja ki az igent Mrs. Grey!

A sztáresküvők, és a királyi esküvő mellett talán csak a hatalmas, filmes esküvőket várjuk nagyobb izgalommal idén. Bella Swan esküvője óta Ana Steel jár a fejünkben, és sok lány nevében állíthatom, hogy nagyon nehéz volt kivárni, hogy végre láthassuk a híres „ötvenárnyalatos” menyasszonyi ruhát.

Kategóriafüggetlen banner

A 2018-as év legjobban várt filmes egybekelése egyértelműen A szürke 50 árnyalata sorozat harmadik részében lesz, és szerencsére már azt is tudjuk, mit visel majd Anastacia az oltár előtt. A film sajnos csak februárban érkezik hozzánk, de a legutóbbi előzetes óta már nem csak a menyasszonyi ruhához tartozó fátylat csodálhatjuk meg, de magát a ruhát is.

Míg Bella ruhája egy Carolina Herrara-darab volt, addig Ana ruhája esetében a tervező Monique Lhuillier, ő készítette a csodás menyasszonyi ruhát és a menyecskeruhát is. A tervező tervezte Anastacia jelmezbálos estélyiét az előző részben, A sötét 50 árnyalatában és ezúttal is őt kérték fel a feladatra Shay Cunliffe jelmeztervezővel karöltve.

Valószínűleg kevés menyasszonyi ruha bolond nőtársamat lepte meg a hír, hogy ő a kreátor, hiszen Monique többnyire klasszikus, ám modern ruhákat készít. Az ő ruháiban ment férjhez Reese Witherspoon, Lauren Conrad, Savannah Guthrie, Carrie Underwood, Britney Spears és Pink is.

Türelmetlenül várjuk a mozifilmet, hogy jobban is szemügyre vehessük Ana ruháját, fátylát, cipőjét, csokrát, és a Grey esküvő minden egyes apró, jelentéktelennek tűnő részletét!