Szigorúan zártkörű esküvőn vette feleségül 2010. augusztus 7.-én Benedek Tibor olimpiai bajnok vízilabdázó a gyönyörű modell Epres Pannit. A szertartáson, melyre a Városmajorban, a Barabás-villában került sor, a családon kívül csak a szűkebb baráti kör, és az olimpiai bajnok néhány csapattársa vehetett részt.

Hirdetés

Délután kezdődött a polgári szertartás a klasszicista főépületben, majd a parkban köszöntötték az ifjú házasokat a vendégek. Az olimpiai bajnok és a modell szerelme hosszú évekre nyúlik vissza, akkor Panni még kamasz lány volt, Tibor viszont már sikeres sportoló. A vízilabdázó Olaszországba igazolt, ott megnősült, és megszületett kislánya, Panni pedig eközben hazánk egyik legfoglalkoztatottabb modellje lett. Miután Tibor elvált, és hazaköltözött, végre beteljesedhetett a szerelmük.

Az esküvő és a menyasszonyi ruha

A lánykérésre Olaszországban került sor, és nem egészen egy hónap állt rendelkezésre a magyarországi esküvő megszervezéséhez. A pár a nyilvánosság teljes kizárásával kelt egybe augusztus 7.-én. A hagyományokhoz híven a hófehérbe öltözött menyasszonyt édesapja kísérte az oltár elé, ahol a sportoló elegáns szmokingban várt rá. A pár három és fél éves kisfia, két unokabátyja segítségével egy hófehér párnán nyújtotta át szüleinek az összetartozás szimbólumát, a két karikagyűrűt.

Kategóriafüggetlen banner

Panni különleges, törtfehér menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent. Hosszú barna haját leengedve viselte, hátul középmagasra tűzött hosszú fátyollal. A menyasszonyi csokor pasztell rózsaszín és lila árnyalatokban pompázott, mint ahogyan a vőlegény szmokingját is egy apró rózsaszín virág díszítette. A sztárpárnak az esküvőt megelőzően két gyermeke született, Mór és Barka. A házasságuk példaértékű, idén augusztusban ünneplik hetedik házassági évfordulójukat.