Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > 9+1 szédületesen fényűző sztáresküvő a nagyvilágból!

9+1 szédületesen fényűző sztáresküvő a nagyvilágból!

Karácsony

Vannak olyan események a nagyvilágban, amelyek mindenki figyelmét egy irányba terelik. Csak erről tudunk beszélni, alig várjuk, hogy szaftos részleteket tudjunk meg, hogy láthassuk a legelső fotókat, kielemezhessük a részleteket, górcső alá vegyük a legapróbb mozzanatokat is. Ilyen minden sztáresküvő!

Kategóriafüggetlen banner

 

9+1 fényűző sztáresküvő

 

Valljuk be őszintén! Kevés romantikusabb dolgot tudunk elképzelni, mint két híres ember esküvőjét. Hirtelen valóság lesz a tündérmeséből, és ilyenkor szívesen dörgölnénk minden panaszkodó celeb orra alá, hogy: Na, látod, nem lehetetlen hírességként megtalálni az igazit? Nekik is sikerült!

Az persze már teljesen más tészta, hogy meddig tart ez a lámúr, az esküvőjük akkor is hatalmas dobás! Összeszedtük a sztárvilág legemlékezetesebb esküvőit, ahol tűzijáték helyett olyan A-listás világsztárok nevei durrogtak, hogy csak győztük kapkodni a fejünket! Azonban egy kérdésre szinte lehetetlen lenne válaszolni… Ki a nagyobb sztár? A menyasszony, vagy a vőlegény? Következzen 9+1 mesés sztáresküvő!

Beckham esküvő

 

10. Elizabeth Tailor és Richard Burton

Kevés olyan párt tudnánk mondani a világtörténelemből, akiknek hangosabb, érzelmesebb, viharosabb házasságuk lett volna, mint nekik. Elizabeth nyolcszor ment férjhez, ebből kétszer ugyanaz a férfi, Richard Burton állt az oltár előtt vele. Filmbéli találkozásuk is filmbe illő volt, ugyanis a Kleopátra forgatásán ismerkedtek össze.

Nemcsak Hollywood, de az egész világ értetlenül nézte, hogy mit keres az akkor már Oscar-díjas csodaszép színésznő, egy részeges, és gyakran erőszakos walesi sztár mellett, de hát, ilyen a szerelem… Második válásuk után így nyilatkozott Elisabeth Tailor:

„Mindketten belehaltunk volna, ha együtt maradunk.”

De elfelejteni sosem tudták egymást, ahogy mi sem őket.

Elizabeth Taylor Richard Burton

 

9. Eva Longoria és Tony Parker

A Lila Akác köz szexi felesége maga is egy született feleség, igaz, immáron harmadszor bújt menyasszonyi ruhába. Azonban senki nem feledi első házasságát, amikor az NBA-ban játszó profi kosárlabdázó felesége lett. Kívül – belül csodás párt alkottak, azonban a nász nem tartott egy életen át.

De biztosak vagyunk benne, hogy a szertartáson résztvevő 250 vendég a mai napig emlékszik Eva csodálatos arany szalaggal dekorált, 75000 dollárt érő (több, mint 21 millió forint) menyasszonyi ruhájára, illetve a 18 karátos arany karkötőkre, melyeket a női vendégek kaptak ajándékba az ifjú pártól.

Eva Longoria esküvő

 

8. Seal és Heidi Klum

A sebhelyes arcú, bársonyos hangú, afroamerikai énekes, és az irigylésre méltó, gepárd testű német szupermodell szerelme. Ugyan, ki fogadott volna erre? Nemcsak szerelmük, de esküvőjük is rendhagyó volt, több szempontból is.

Kristinus
Hirdetés

A menyasszony egy meseszép elefántcsont színű csupa csipke csoda Vera Wang ruhában tündökölt, míg a vőlegény külön erre az alkalomra írt dalt énekelt szerelmének, melyet a magyar származású hegedűművész, Edvin Marton kísért. Heidi kislánya is ott volt természetesen a szertartáson, és anyukája menyasszonyi ruhájának pontos mását viselte. Ja, azt már szinte el is felejtettük említeni, hogy a világhírű szupermodell 5 hónapos terhesen sétált az oltár elé Sealhez.

7. Katie Holmes és Tom Cruise

Sokáig ők voltak a világ legkedvencebb házaspárja! Mindenki azt leste, mikor, hol jelennek meg, mennyire szerelmesek, hol nyaralnak, mikor gömbölyödik már végre Katie pocakja… Sajnos a “míg a halál el nem választ” rész nekik sem jött össze, és talán az ő válásuk rombolta le először a sztárpárok szerelmének eszményét.

A nyolc hét együttlét után lezavart lánykérésre, 1,5 évvel megtartott sztáresküvő azonban csodálatos volt! A vőlegény Armanit viselt – persze, mi mást – a menyasszony fátylát 70 órán át készítették, maga a program három napig tartott, az öt emeletes, embernagyságú torta ezek után persze már senkit nem lep meg, ahogy az esküvői tűzijáték sem.

Katie Holmes esküvő

 

6. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

A korkülönbség nem számít! Hányszor is hallottuk már? Vagy milliószor. Azonban a valóságban nagyon ritkán látunk olyan házasságokat, melyek kibírták a korkülönbség, előítéletek, betegség és egyéb nehézségek próbáját, és nem mellesleg még világsztárok is mindketten.

Hiába olvashattunk az ellenkezőjéről, a sztárpár 18 éve tartja esküvői fogadalmát. Jóban, rosszban, egészségben, betegségben.

Catherine-Zeta Jones esküvője

 

5. Kit Harington és Rose Leslie

Mi mással lehetne megfejelni még a sztáresküvők cukormázát, ha nem egy olyan mesébe illő szerelmi történettel, mint az övéké. Kit és Rose a Trónok Harca legmeghatóbb, legszívszorítóbb szerelmi kapcsolatát vitte a filmvászonra, miközben a valóságban is szövődtek köztük szerelmük szálai.

Aztán a tündérmese valóság lett, amikor júniusban egy lenyűgöző skót kastélyban kimondták a boldogító igent. „Én a tiéd, te az enyém” – a valóságban is…

Trónok harca esküvő

 

4. Beyonce és Jay Z

10 éve már, hogy a sztárpár New York-i esküvőjükön kimondta a boldogító igent. Hírességük ellenére nem akartak nagy felhajtást, 40 vendég volt csak jelen a szertartáson, akiknek fehér esküvői dress code volt előírva. A romantikát csak fokozza, hogy a menyasszony esküvői ruháját az édesanyja, Tina Knowles készítette.

Talán ők az egyedüli sztárpár, akiknek a sztáresküvője a számmisztika köré szerveződött. Negyedik hó, 4-én házasodtak össze, mindketten – bár különböző hónapokban, de 4-én születtek, 2002-ben ismerkedtek meg, melynek számjegyeit összeadva szintén 4-et kapunk. Ezt megfejelték egy közös tetoválással is, mindketten a gyűrűs ujjukra egy „IV”-es számot varrattak. Gondoltátok volna, hogy ilyen babonásak?

Beyonce esküvő

 

3. Kim Kardashian és Kanye West

Az igazi celeb esküvő. Ehhez nincs is mit hozzáfűzni! Ismertségüket talán csak egojuk múlja fölül. A celeb reality királynőjének nem ez volt az első házassága. Első férjének, az esküvő után 72 órával már beadta a válókeresetet, és mindenórás terhes volt első gyermekükkel, North Westtel, mire egyáltalán sikerült kimondani a válást első férjével.

Hiába tűnt úgy, hogy Kanye Westtel tartott esküvőjük tökéletesen sikerült, azért a szokásos „jajjhogyállrajtamaruha”, „biztosférjhezakarok-emenni” pánik náluk is befigyelt. És az egész média is rájuk figyelt, esküvői fotójuk például a legtöbbet lájkolt Instagram fotó a világon. Több, mint 2,4 millió kattintást kaptak.

Kim Kardashian esküvő

 

2. Victoria „Spice Girl” Adams és David Beckham

Nem volt egyszerű megtalálni Victoria lánykori vezetéknevét, hisz ki emlékszik már Victoriára és Backemre házasságuk előtt? Senki! Mára már mindenki szemében ők egy nagy egybeolvadt fogalom. A Beckham család.

Szépek és híresek, és valahogy ha kimondjuk, ha nem, vártuk, hogy mikor üt be náluk is a krach. És bár erről is cikkeztek egy időben, immáron 19 éve bizonyítják szerelmüket. A makulátlan ízléséről híres Victoria ma már biztosan nevet közel 20 évvel ezelőtti esküvői fotóikon, és tuti nem ilyen szabású Vera Wang menyasszonyi ruhát választana. Mi csak azt reméljük, hogy az önbarnítóval is megtanult csínján bánni!

Beckham esküvő

 

1. Brad Pitt és Angelina Jolie

Szépek, híresek, tehetségesek, elismertek, jelenleg mégis épp válnak. Egy világ hördült fel, amikor szárnyra szökkent a hír, hogy Hollywood legimpozánsabb házaspárja elindította a válópert. De mi lesz a gyerekekkel? Ugye nem is igaz a hír!? Nincs többé Brangelina? Talán Brad vissza meg Jenniferhez? Dübörögtek a fejünkben a kérdések, melyekre a mai napig változó válaszokat kapunk. A válásuk sem kap kisebb reflektorfényt, mint az esküvőjük. Pedig micsoda nap volt!

Jolie egy egyedileg neki tervezett Versace ruhában sétált az oltár elé sok közös év, és 6 gyerek után. A világtörténelem, talán legrendhagyóbb menyasszonyi ruhája volt ez, hisz egy nagyon letisztult stílust képviselt elölről, azonban a ruha teljes hátulja és a menyasszonyi fátyol is a gyerekek rajzaival volt kidekorálva, melyet a tervező egyenként, kézzel varázsolt oda. Hmm… Micsoda pár voltak! Azért kár értük…

Brad Pitt esküvő

 

Látjátok, a világsztárok is ugyanolyan emberek, mint mi. Na, jó, talán egy „kicsivel” több nulla van a bankszámlájukon, és nagyobb hírverést kapnak, de attól még őket is eléri a nagy szerelem, annak minden szépségével és nehézségével együtt.

Akár egy életre szólt a sztáresküvő és a házasság, akár nem, az biztos, hogy világraszóló lakodalmat csaptak! És, boldogan éltek, míg…

Karácsony

Témába vág

9+1 hihetetlen kulisszatitok – Ilyen volt Messi esküvője! A Barcelona legendás csatára, Lionel Messi és párja, Antonella Roccuzzo egy nem mindennapi szertartás keretében fogadtak örök hűséget egymásnak Rosarióban, Argentínában. A nagy napon válogatott focisták, Barcelona játékosok és más hírességek is részt...
Hamisíthatatlan hollywoody stílus – Ilyen volt Quentin Tarantino esküvője! Quentin Tarantino kétszeres Oscar-díjas rendező, színész, forgatókönyvíró és Daniella Pick modell-énekesnő a napokban házasodott össze Los Angelesben. A pár a köztük lévő 20 év korkülönbségre rá sem hederít, a boldogító igent 9 közösen eltöltött év u...
Elképesztően fényűző volt Michael Jordan esküvője! A hatszoros NBA-bajnok Michael Jordan esküvője sokkal fényűzőbb volt, mint azt álmunkban gondolnánk. Michael és Yvette Prieto 2008-ban találkozott Miamiban egy éjszakai klubban, az esküvőjükre pedig 2013-ban került sor. Ez a második házassága a sport...
18 éve volt Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esküvője! Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esküvője 18 évvel ezelőtt a New York-i Pláza Hotelben volt. A fényűző sztáresküvőn 350 vendég, köztük „A-listás” sztárvendégek is részt vettek, a torta 10 emeletes volt, a mézesheteket pedig Aspenben töltötte a...
Ilyen volt Gönczi Gábor esküvője – pillants be a kulisszák mögé! Gönczi Gábor és Szlama Ildikó már négy éve alkotnak egy párt, október közepén pedig hivatalosan is összekötötték az életüket egy hetedhét országra szóló lakodalom keretén belül. Az esküvő valóban elképesztő volt, a pár egészen biztosan élete végéig v...
Végre! Megérkeztek Gwyneth Paltrow esküvői fotói! Nem csalás, nem ámítás, végre tényleg megérkeztek Gwyneth Paltrow esküvői fotói. Az esküvő óta tűkön ülünk, mert  - valljuk be - mit sem ér egy igazi amerikai sztáresküvő, ha nem láthatjuk a menyasszony ruháját, és az esküvő helyszínét. Gwyneth pedig...
Titokban zajlott Nacsa Olivér esküvője! – Íme a legszebb FOTÓK! Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, mi egyenesen imádjuk a legnagyobb titokban kötött házasságok történetét. Magyar és külföldi ismert emberek is gyakran döntenek úgy, hogy a nyilvánosság kizárásával kelnek egybe, és ha jól belegondoltok, van ebben val...
Imádni fogod! – Ilyen volt Jessica Biel menyasszonyi ruhája Hihetetlen, de Jessica Biel és Justin Timberlake már 6 éve házasok! A pár 5 év együttjárás után házasodott össze egymással, egy csillogó, világraszóló itáliai lagzin, amelynek részleteiért még mai is odavagyunk, elvégre a 200 meghívott vendég egy hét...
John Legend esküvője 5 év elteltével is csodálatos! Lemernénk fogadni, hogy nem ismeretlen számotokra John Legend neve, hiszen zenéire több tízezer menyasszony vonul az oltár elé szerte a világon. A híres modell, Chrissy Teigen és az amerikai énekes John Legend esküvője pontosan öt évvel ezelőtt törté...
Nézd meg, milyen volt Steiner Kristóf esküvője Tel-Avivban! Steiner Kristóf és párja, Nimrod Dagan a napokban mondta ki a boldogító igent Tel-Avivban. Kristóf Nimroddal - aki sikeres színész - együtt él jelenleg is Izraelben. Az esküvő a fotók tanúsága szerint pontosan olyan meghitt és boldog esemény volt, mi...
Hilary Swank esküvője káprázatos képekben!-VIDEO Úgy tűnik, az Egyesült Államokban idén majdnem minden menyasszony legalább két ruhát visel az esküvőjén, mi pedig nem győzzük megcsodálni a gyönyörűséges tervezői darabokat. Hilary Swank esküvője több szempontból is tartogatott meglepetéseket, többek...
Kulcsár Edina esküvője titokban zajlott, de kalandosan! Sokan találgatták az elmúlt hetekben és hónapokban, hogy Kulcsár Edina esküvője vajon a kisfiuk, Medox születése előtt vagy után várható-e. Edina és Csuti végül a baba megszületése előtt, egy hirtelen ötlettől vezérelve kelt egybe, 16 vendég társaság...
Pierce Brosnan esküvője: ma 17 éve házas James Bond 2001. augusztus negyedikére virradóra szép napra ébredt Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith, ugyanis napra pontosan 17 évvel ezelőtt tartották az esküvőjüket. A szertartás igazán különleges és fényűző volt, és a pár ragaszkodott hozzá, hogy a romanti...
Lesd meg Ashley Greene álomszép menyasszonyi ruháit! Hatalmas menyasszonyi ruha bomba robbant a napokban, hiszen férjhez ment Ashley Greene színésznő, a Twilight filmekből ismert bájos Alice Cullen, aki esküvőjén mindjárt két menyasszonyi ruhában tündökölt. A színésznő nem tudott választani a két ruha ...
Agymenők esküvő – Imádni fogod Penny menyasszonyi ruháját! Agymenők esküvő: Kaley Cuoco, vagyis az Agymenők üdvöskéje, Penny férjhez ment barátjához, Karl Cookhoz. Az esküvőre San Diegóban került sor, és ahogyan azt a színésznőtől várni lehetett, az esküvő a legkevésbé sem volt unalmas, jó pár rendhagyó rész...
19 év telt el David és Victoria Beckham álomesküvője óta! Victoria és David Beckham a világ egyik legismertebb házaspárja, nívós esküvőjük akkora szenzáció volt a ’90-es évek végén, hogy még a napjainkban kötött, fényűző szertartások között is vígan megállja a helyét. David és Victoria Beckham álomesküvője ...
Kat Von D tetoválóművész a “pokoli” esküvője! Kat Von D egy szolidnak legkevésbé sem mondható esküvőn mondta ki a boldogító igent szerelmének, Leafar Seyer mexikói művész-zenésznek. A sátánista dizájn olyan elképesztő hatással volt a meghívott vendégekre, hogy azonnal posztolni kezdtek Instagram...
Közeleg Kit Harington és Rose Leslie TRÓNOK HARCA esküvője! Az elmúlt időszakban hangos volt a világ a milliónyi összetört női szívtől, hisz nemcsak Harry herceg és Huhg Grant, de a Trónok Harca szexi Havas John-ja is úgy tűnik, végleg elkel. És nem is akárki a jövendőbelije! Egy igazi hollywoodi tündérmese v...
Hallottátok? Végre megnősül Hugh Grant! Megannyi Bridget Jones, Sztárom a párom és Igazából szerelem maraton után megkaptuk a választ a nagy kérdésre: vajon kinek a kezére húz majd gyűrűt Hugh Grant? A menyasszony nem más, mint a 39 éves Anna Eberstein, akivel 6 éve él együtt a színész. ...
Ilyen volt Harry és Meghan esküvője! Ha van olyan esküvő, aminek minden pillanata a tévéképernyők elé szögezte a tekinteteket, akkor Harry és Meghan esküvője az volt. Imádtuk az ifjú pár mosolyát figyelni, gyönyörű volt a szertartás, és a vendégek ruhái is izgalmas kérdéseket feszegette...