Hatalmas partit adott a hétvégén Gwyneth Paltrow és tévés producer párja, Brad Falchuk, ahol ott volt Hollywood színe-java. Az eredetileg eljegyzési bulinak meghirdetett eseményről úgy tartják, hogy egyben esküvő is volt. A tény, hogy 400 vendég kapott meghívót, valóban erre enged következtetni. Imádjuk a vendéglistát!

Kategóriafüggetlen banner

Brad Falchuk tavaly kérte meg Gwyneth Paltrow kezét, most hétvégén pedig a Los Angeles Theatre-ben tartották az eljegyzési partit. Az épület homlokzatán a „GP szereti BF-t” fényreklám villogott, az eseményre a férfi vendégek fekete nyakkendőben érkeztek. A színésznő leánybúcsúja egyébként Mexikóban volt, az álomhétvégén részt vett Cameron Diaz, Drew Barrymore, Reese Witherspoon, Kate Hudson és Stella McCartney is. Maga Cameron szervezte a leánybúcsút, ahova privát géppel utazott a 12 résztvevő.

Gwyneth Paltrow 400 fős hollywoodi esküvője

Gwyneth Paltrow 400 fős hollywoodi esküvője

Visszatérve a szombat estére, a partin a vendégek között olyan A-listás sztárok vettek részt, mint Steven Spielberg, Kate Hudson, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Liv Tyler, Reese Witherspoon, Demi Moore és Chelsea Handler.

Hirdetés

Egyes források szerint az eljegyzési buli volt maga az esküvő is, Chelsea Handler humorista például az Instagramján azt tette közzé, hogy „A legjobb barátom elköteleződését ünneplem mindjárt.” Gwyneth édesanyját, Blythe Dannert egy olyan ruhatartó zsákkal látták a helyszínen, amelyen Monique Lhuillier esküvői kollekciójának a felirata szerepelt.

Gwyneth Paltrow 400 fős hollywoodi esküvője

Gwyneth Paltrow 400 fős hollywoodi esküvője

Gwyneth Paltrow 400 fős hollywoodi esküvője

Még nem szivárogtak ki Gwyneth-ről menyasszonyi ruhás képek, de reméljük, hamarosan azokat is megmutathatjuk nektek. Addig is gyönyörködjetek a meghívott sztárokban és ruháikban, szerintünk ők is gyönyörűek voltak!