Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Végre! Megérkeztek Gwyneth Paltrow esküvői fotói!
Gwyneth Paltrow esküvői fotói

Végre! Megérkeztek Gwyneth Paltrow esküvői fotói!

Nem csalás, nem ámítás, végre tényleg megérkeztek Gwyneth Paltrow esküvői fotói. Az esküvő óta tűkön ülünk, mert  – valljuk be – mit sem ér egy igazi amerikai sztáresküvő, ha nem láthatjuk a menyasszony ruháját, és az esküvő helyszínét. Gwyneth pedig pontosan olyan színésznő, akinek a menyasszonyi ruhájára nem lehet nem kíváncsinak lenni. A választása azonban minden várakozásunkat felülmúlta!

Kategóriafüggetlen banner

 

Gwyneth Paltrow esküvői fotói

 

Gwyneth Paltrow szeptember 29-én fogadott örök hűséget Brad Falchuk producernek. Azóta egyetlen esküvői fotót sem láttunk a nagy napról, pedig a képek elképesztőek! Pontosan olyan esküvőt szervezett a pár, amilyen minden pár álma. A szabadtéri, sátras lagzi mind az esküvői menü, mind pedig a vintage dekoráció szempontjából tökéletesnek bizonyult. Nem beszélve a rusztikus bájról, és a mesés virágdekorációról! A legszebb mégis a menyasszonyi ruha volt. Mindkettő.

A színésznő álma az volt, hogy az argentin séf, Francis Mallmann készítse a próbavacsorát, amelyen grillezett ananászt, és hamuban sült édesburgonyát és céklát is kóstolhattak a vendégek. Gucci Westman sminkművész és Orlando Pita fodrász segítette a menyasszonyt a készülődésben. A végeredményt maga Gwyneth is megosztotta az Instagramján, igaz, csak most. Nézzétek csak:

Gwyneth egy gyönyörű hófehér, virágmintával díszített csipke Valentino ruhában, fátyollal a fején mondta ki a boldogító igent. A ruha a színésznő hátát szabadon hagyta, ahogyan a menyasszony haja is ki volt engedve a csipkés ruhához. Nem is tudtunk volna mást elképzelni, hiszen Gwyneth így pontosan úgy nézett ki, mint egy hercegnő.

Az esküvő után pedig átöltözött egy Stella McCartney darabba, amely a ’80 -as éveket idézte meg.

Kíváncsiak vagytok, milyen volt az esküvő helyszíne? Tudjátok, milyen egy sátras esküvő New Yorkban? Le fog esni az állatok a döbbenettől! Íme, mutatjuk mutatjuk, milyen mesések Gwyneth Paltrow esküvői fotói!

GP esküvője

GP esküvői dekorációja

GP esküvői menü

Brad Falchuk esküvője

Gwyneth Paltrow esküvője

Gwyneth Paltrow esküvőjének helyszíne

Gwyneth Paltrow lakodalma

Gwyneth Paltow Valentino menyasszonyi ruhája

GP esküvője

Gwyneth Paltrow Stella McCartney menyasszonyi ruha

GP lakodalma

Ugye kíváncsiak vagytok rá, hogy kik voltak jelen az esküvőn? A színésznő leánybúcsúján, Mexikóban Cameron Diaz, Drew Barrymore, Reese Witherspoon, Kate Hudson és Stella McCartney is részt vett, az eljegyzési partin pedig Steven Spielberg, Kate Hudson, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Liv Tyler, Reese Witherspoon, Demi Moore és Chelsea Handler is tiszteletét tette.

Így nem meglepő, hogy például Cameron Diaz, Robert Downey Jr, vagy Rob Lowe is jelen volt az esküvő vendégei között. Reméljük, hogy a szertartásról is láthatunk hamarosan képeket!

Fotók: goop.com