Megannyi Bridget Jones, Sztárom a párom és Igazából szerelem maraton után megkaptuk a választ a nagy kérdésre: vajon kinek a kezére húz majd gyűrűt Hugh Grant? A menyasszony nem más, mint a 39 éves Anna Eberstein, akivel 6 éve él együtt a színész.

Kategóriafüggetlen banner

Eddig mindannyian azt hittük (még maga Hugh Grant is), hogy a Golden Globe-díjas színész soha nem fog megházasodni. Nos, úgy tűnik tévedtünk, hiszen idén tényleg bekötik a megrögzött agglegény fejét. Számunkra az is hihetetlen információ, hogy a színész már 57 éves, de kár is lenne tagadni, vonzerejéből semmit nem vesztett az elmúlt 20 évben. Most feladta korábbi elveit, és elveszi feleségül élettársát, Annat, az Ace&Me gyermekruhamárka svéd részlegének igazgatóját.

Esküvő Notting Hill-ben!

A pár közelgő esküvőjét Notting Hill londoni kerület anyakönyvi hivatala hirdette ki, de pontos időpontot sajnos nem árultak el. Sokan úgy vélik, hogy rövid időn belül sor kerül majd a szertartásra. A brit törvények szerint ugyanis az esküvőt az egybekelést megelőző három héten belül kell kihirdetni. Mivel a párnak ebben a felkapott negyedben van háza, a sajtósoknak köszönhetően várhatóan több információ is kiderül majd az egyelőre titokban tartott nászról.

Hirdetés

Ki hitte volna…

A svéd Anna Eberstein és Hugh Grant már 6 éve él együtt, és három közös gyermekük van. Ennek ellenére a barátaik soha nem gondolták volna, hogy valaha is bekötik majd a színész fejét. Bízunk benne, hogy nemsokára elcsíphetünk néhány esküvői képet a párról, ahogyan azt annak idején a hasonlóan házasságellenes George Clooney esküvőjénél is reméltük.

Apropó!

Olvastátok, hogy Richard Gere is kimondta az igent nemrégen? Paris Hilton esküvőjét szintén idén tartják meg, Paris már ki is választotta a menyasszonyi ruháját, a lagzis szerelését pedig Jeremy Scott, a Moschino kreatív igazgatója tervezi majd.

Úgy tűnik, ez az év sem szűkölködik majd sztáresküvőkben!