A napokban újra megházasodott Richard Gere, felesége pedig nem más, mint a neves aktivista és üzletasszony, Alejandra Silva. A pár a köztük lévő 33 év korkülönbség ellenére nagyon boldog. Áprilisban egy polgári szertartás keretében, majd május elején a New York-i Pund Ridge kastélyban mondták ki a boldogító igent, buddhista szerzetesek és a barátaik körében.

Kategóriafüggetlen banner

A Micsoda nő és az Oltári nő sármos sztárja nők tízezreit szögezte a képernyő elé filmjeivel. Nem véletlenül, hiszen szerepeiben jóképű, vagány és okos karaktereket alakít. A 90’-es években titokban biztosan elfogadtatok volna ti is egy óriásplakátot a szobátok egyik falára a színészről, aki bár már 68 éves, még mindig hatalmas népszerűségnek örvend. Első felesége Cindy Crawford modell volt. Másodszorra pedig Carey Lowellt vette feleségül, akivel 2002-ben házasodtak össze és 2013-ban váltak el.

Richard Gere és Alejandra három évvel ezelőtt, Olaszországban, az Amalfi-parton ismerkedett meg egymással, és hamarosan nyíltan felvállalták kapcsolatukat. Alejandra Instagram oldalán számos fotón lehet együtt látni őket különféle hivatalos rendezvényen, sporteseményen, és olykor a magánéletük egy-egy pillanatába is betekintést engednek. A köztük lévő korkülönbségről Alejandra csak így nyilatkozott:

“Nem hagyom figyelmen kívül a nagy korkülönbséget, és azt sem, hogy milyen egy hollywoodi sztárral együtt élni, azonban, amikor a két ember között egy nagyon erős karmikus energia van, akkor minden probléma eltűnik.”

Hirdetés

Az esküvőt szűk körben és titokban tartották, de a hírek szerint május hatodikára egy nagyobb lakodalmat is terveztek New Yorkba. Azóta még nem érkeztek képek és infók a lagziról. Ígérjük, hogy amint megtudunk valamit, mutatjuk majd nektek a friss házaspár képeit!