Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Harry Herceg és Meghan Markle jegyesfotói

Harry Herceg és Meghan Markle jegyesfotói

Ha nem is követitek a királyi család mindennapjait, azt már akkor is biztosan tudjátok, hogy bizony Harry Herceg is elkelt, menyasszonya az amerikai, mindig csupa mosoly Meghan Markle. Szinte nap, mint nap derülnek ki apró részletek a jövőre tartandó esküvőről.

Kategóriafüggetlen banner

Például, hogy ki lesz a herceg tanúja vagy épp ki lehet a szerencsés designer, aki Meghan ruháját tervezi majd. És a mai nap sem telt el újabb királyi hír nélkül, írja a Brides.com. A Kensington Palota ma reggel Twitteren és Instaramon is megosztotta a pár hivatalos jegyesfotóit (egy social media platform erre nem is lehet elég), melyek Windsorban, a Frogmore Házban készültek.

A szerencsés fotós, aki lencsevégre kaphatta a turbékoló fiatalokat, nem más, mint a New Yorkban alkotó Alexi Lubomirski, aki olyan sztárokat is fotózott már, mint Beyoncé és Sarah Jessica Parker, így nyilatkozott az eseményről:

„Hihetetlen megtiszteltetés, hogy felkértek arra, hogy megörökítsem ezt a csodálatos alkalmat. Ugyanakkor fantasztikus kiváltság is, hogy megtapasztalhattam és osztozhattam ennek a fiatal párnak a boldogságában, hogy mennyire szeretik egymást. Folyton csak mosolygok, ahogy az elkészült fotókat és a fiatalok boldogságát nézem.”

Az első fotón Harry és Meghan egy lépcsőn ülnek, a herceg kék öltönyt és hozzá illő nyakkendőt visel, míg a menyasszony egy gyönyörű, bár kissé merész (egy jövőbeli hercegnőhöz képest) fekete ruhában volt. Szerintem abszolút telitalálat a ruha és ezek után kíváncsian várom majd, milyen is lesz a menyasszonyi ruha.

A következő kép sokkal intimebb, egy közeli fekete-fehér fotó, ahol szintén jól látszik a káprázatos jegygyűrű is. Ehhez a képhez átöltözött a pár, Harry egy sokkal hétköznapibb szövetkabátban, míg Meghan egy fehér kötött pulóverben látható. Meghan testvére korábban azt nyilatkozta, hogy Meghan igazán szereti Harryt és nem a királyi cím hajtja. Nos, a kétkedők remélem látták ezt a fotót, ahol csak úgy ragyognak a szerelemtől.

A harmadik fotó néhány órával később látott napvilágot, melyen még jobban látszik Markle elképesztő ruhája. A képet szintén a Kensington Palota osztotta meg, ezúttal Harry Herceg és Meghan nevében, ezzel megköszönve a rengeteg jókivánságot, amit kaptak.

Ha még nem jegyeztétek volna fel, az esküvőre 2018. május 19-én kerül sor a Windsor-i Kastély Szent György Kápolnájában és szerencsére élőben közvetítik majd. Szóval ez akár egy jó kis program lehet kedves jövendőbeli menyasszonyok!

Mentés