Annyi bizonyos, hogy a szupermodell és szerelme nem verte nagydobra az esküvő napját és időpontját. A hírek szerint teljes titokban házasodtak össze egymással. Arról is csak lassacskán szivárognak ki információk, hogy milyen volt Heidi Klum esküvője!

Kategóriafüggetlen banner

Heidi Klum esküvője – Egy nagy szerelem története

Heidi Klum 2018 februárjában ismerkedett meg a Tokio Hotel zenészével, Tom Kaulitz-al, aki még abban az évben, decemberben megkérte a szupermodell kezét. A nagy napra nem kellett sokat várni, ugyanis a TMZ szerint 2019 februárjában mondták ki a boldogító igent.

A pár rajongói tudják, hogy Klum és Kaulitz szerelmi története 2018 elejére nyúlik vissza. Először 2018 májusában jelentek meg nyilvános helyen egymással, ezután nem sokkal Klum sok kritikát kapott azért, mert a férfi 17 évvel fiatalabb nála.

Hirdetés

Az utóbbi időben többet emlékeztettek az életkoromra, mint bármikor – nyilatkozta Heidi 2018 júliusában az InStyle magazinnak. – A barátom sok évvel fiatalabb, mint én, és sokan megkérdőjelezik a kapcsolatunkat. Ez tényleg az egyetlen alkalom, amikor úgy tűnik, hogy az életkorom tényleg fontos lehet. Máskor nem igazán gondolok rá. Csak boldog életet szeretnék élni anélkül, hogy túlságosan aggódnia kellene amiatt, amit az emberek gondolnak rólam, mert az aggódás csak több ráncot ad.

Később számos alkalommal kapták lencsevégre a modellt egy hatalmas gyémántgyűrűvel az ujján, de az Emmy-díjátadó után is azt nyilatkozta, hogy ez semmi több, mint egy átlagos ékszer. Végül Klum decemberben jelentette be az örömhírt Instagramon és a Twitteren, egy fekete-fehér fotó kíséretében, azzal a szöveggel, hogy “IGENT MONDTAM”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I SAID YES ❤️

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

A romantikus lánykérés

Tom titokban elkezdte megbeszélni a gyerekekkel a terveit, de nagyon nehéz volt, hogy ne mondjanak senkinek semmit. 

Egy hónappal később, karácsony estéjén Tom és a gyerekek reggeliző tálcát készítettek Heidinek, amelyen kávé volt és virágok, na és természetesen a gyűrűs doboz. Mindannyian Heidi szobájába vitték a tálcát, és meglepték az ágyban a nagy kérdéssel. Heidi teljesen meglepődött, de azonnal igent mondott.

Heidi Klum esküvője

Az esküvőről még nem kerültek napvilágra képek, de idővel egészen biztosan találkozunk majd velük.

Heidi Klum esküvője egyébként már a harmadik a sorban. Kaulitz előtt a szupermodell 1997-től 2002-ig Ric Pipino híres fodrásszal házasodott meg, 2005-től 2014-ig pedig az énekes, Seal volt a férje. Kaulitz korábban 2015-től 2018-ig Ria Sommerfelddel élt házasságban.