Ahogy arról már mi is írtunk, Heidi Klum szupermodell és kedvese Tom Kaulitz, a Tokio Hotel gitárosa idén februárban tartották első, titkos esküvőjüket. Azonban, a rokonok és rajongók legnagyobb örömére, augusztus 3-án, szombaton másodszor is összeházasodtak, jóval kevesebb titkolózás mellett. Heidi Klum második esküvője elképesztően romantikus volt! Íme, a legfrissebb sztáresküvő részletei!

Kategóriafüggetlen banner

Heidi Klum és Tom Kaulitz

Heidi és Tom 2018 februárjában találkoztak, az év decemberében meg is történt az eljegyzés, majd 2019 februárjában titokban összeházasodtak. Bár a szerelmespár igen sok kritikát kapott a nagy korkülönbség miatt, Heidi Klum második esküvője után senki nem vonhatja kétségbe, hogy a 17 év korkülönbség ellenére komoly a kapcsolatuk.

Hirdetés

Heidi Klum második esküvője Tom Kaulitzal Capri szigetén történt, Olaszországban, egy igen szerénytelennek mondható jachton! A hajót szinte beborították a fehér és púderrózsaszín virágok, elképesztően romantikus látványt nyújtva. Az aranytámlás székekkel és a bézs színű „vitorlákkal” igazán elegáns lett az összkép.

Az esküvőn jelen voltak a legközelebbi családtagok és barátok, többek között Heidi 4 gyermeke, és Tom ikertestvére, Bill Kaulizt is, a Tokio Hotel énekese.

Heidi Klum esküvője

A sztárpár öltözéke

A szupermodell egy lenyűgöző, pánt nélküli, ejtett vállú, virágokkal dekorált hatalmas menyasszonyi ruhát viselt, és a People magazin értesülései szerint, egy TOM feliratú nyaklánc volt a kiegészítője.

A vőlegény a tengerparti jachtos lagzihoz igazodva, hófehér öltönyben mondta ki ismét, a boldogító igent.

A menyasszony Instagram oldalán megosztotta első nyilvános fotóját az esküvőről, melynek röviden, tömören, a Mr. és Mrs. Kaulitz címet adta. Ebből nagyon sokan arra következtetnek, hogy a szupermodell felvette férje nevét, és innentől Heidi Kaulizt-ként mutatkozik majd be.

Heidi Klum második esküvője – A lenyűgöző jacht

Ne menjünk el szó nélkül, az esküvő helyszínéül szolgáló jacht mellett. A hajó, Christina O. névre hallgat, és még az 1940-es években építették, Arisztotélisz Onászisznak, akit a legtöbben csak Jackie Kennedy második férjeként ismernek.

De nem ők voltak az első, és utolsó sztárok a hajó fedélzetén, hisz korábban megfordult itt Maria Callas, Grace Kelly, Winston Churchill, Richard Burton, Elisabeth Taylor, Greta Garbo és Frank Sinatra is. 2018-ban ez a hajó volt a világ 45. legnagyobb jachtja, 99,13 méter hosszú, úgyhogy hely bőven volt a nagy lagzihoz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Danke Bill für das schöne Foto ❤️

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Rengeteg sztárpár bebizonyította már, hogy a korkülönbség mit sem számít, ha igaz szerelemről van szó. Bár kapcsolatuk gyorsan indult, reméljük hosszú éveken át tart majd házasságuk.

Sok boldogságot, és persze alig várjuk a további képeket Tom Kaulitz és Heidi Klum második esküvője kapcsán!