Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Hilary Swank esküvője káprázatos képekben!-VIDEO
Hilary Swank esküvője

Hilary Swank esküvője káprázatos képekben!-VIDEO

Úgy tűnik, az Egyesült Államokban idén majdnem minden menyasszony legalább két ruhát visel az esküvőjén, mi pedig nem győzzük megcsodálni a gyönyörűséges tervezői darabokat. Hilary Swank esküvője több szempontból is tartogatott meglepetéseket, többek között azért is, mert az egész titokban zajlott.

Kategóriafüggetlen banner

Az Oscar-díjas színésznő szintén két menyasszonyi ruhát választott a nagy napra, az esküvői fotók szerint pedig mindkét darab fantasztikusan állt rajta. Az erdei helyszín, és a lakodalom dekorációja egyaránt bensőséges, meleg hangulatot árasztott, ami a párt a lánykérésre emlékeztette, ugyanis Philip egy kirándulás alkalmával kérte meg Hilary kezét. Mutatjuk az esküvő részleteit.

Hilary Swank esküvője

Hilary Swank és Philip Schneider szerelmi története 2016-ban kezdődött. Hilary alig nyolc héttel a lánykérés után szakított vőlegényével, Ruben Torres teniszedzővel, pár hónappal később azonban már Philip oldalán látták a színésznőt. A boldog pár most kimondta a boldogító igent is, teljesen titokban, egy meghitt ceremónia keretében. Az esküvőt Kaliforniában tartották, a színésznő a Vogue-nak ezekkel a szavakkal írta le a nagy napot:

Egyszerűen nincsenek rá szavak. Tele voltam hálával és köszönettel azért, hogy álmaim férfijához mehetek hozzá, és amiatt is, hogy ott volt az a sok ember, akiket szeretünk, egy ilyen meseszép helyen. Tényleg egy álmom vált valóra.

Hilary Swanknek nagyon fontos volt, hogy édesapja kísérje az oltár elé, mert nagyon közel állnak egymáshoz. Hilary Swank esküvője miatt még a színészi karrierjét is félbehagyta, amikor az édesapja tüdőtranszplantáción esett át. A színésznő ott volt mellette a műtét, és a gyógyulása során, most pedig büszkén sétált belé karolva a vőlegénye felé.

Hilary Swank esküvő

Hilary Swank polgári szertartás

Hilary Swank esküvőjének helyszíne

Hilary Swank lakodalom

Hilary Swank menyasszonyi ruhája

A színésznő a nagy napra egy Dior, valamint egy Elie Saab ruhát választott, mindkettő tökéletesen passzolt a személyiségéhez, és csodás alakjához.

Az első ruhát, amelyet a szertartáson viselt, gyöngyök díszítették, akárcsak a menyasszony haját, a második ruha pedig egy laza, könnyed, rövid darab volt, amiben kényelmesen táncolhatott a színésznő a vőlegényével.

Azért persze érdemes megemlíteni a menyasszony cipőjét is, ami amellett, hogy elképesztően elegáns volt, tökéletes összhangban állt a ruha csillogásával. A táncos cipellő pedig…hát tündéri!

Hilary Swank menyasszonyi ruhája

Hilary Swank menyasszonyi cipője

Hilary Swank gyűrűje

Hilary Swank menyasszonyi ruhája

Hilary Swank esküvője

A pár esküvői fotóit elnézve az esküvő és a lakodalom is igazán emlékezetes volt, reméljük, hogy a 44 éves színésznő ezúttal valóban a Nagy Ő-nek mondta ki a boldogító igent. Csodásak mutatnak egymás mellett, nem igaz?

Fotók: www.vogue.com