Úgy tűnik, csupán azért, mert vége van a nyárnak, a hazai hírességek egy cseppet sem bánkódnak, sőt! Újabb eljegyzés híre söpör végig a médiában, hiszen Hódi Pamela is menyasszony lett, miután párja egy elképesztően romantikus pillanatban megkérte a kezét a hétvégén.

Kategóriafüggetlen banner

Hódi Pamela eljegyzési sztorija

Lemernénk fogadni, hogy sok nő kapta a szívéhez a kezét a fotó láttán, amit Pamela posztolt Instagram oldalán az eljegyzésről. Tóth Bence, a Gyirmót FC Győr játékosa szerette volna felejthetetlenné tenni a nagy pillanatot. A pár nagyjából másfél éve van együtt és egy ideje szóba került már közöttük a családalapítás is, így várható volt az eljegyzés.

Hirdetés

Bence rózsaszirmokkal és gyertyákkal egy szívet formát, és a szív közepén térdelt le Hódi Pamela elé. Így tette fel a nagy kérdést. A választ Pamela természetesen a közösségi oldalán is posztolta, amit rövid időn belül több mint 100.000 ember lájkolt.

Sok híresség, köztük Rubint Réka, Szabó Zsófi, Borzi Vivien, Dukai Regina, Sarka Kata, Weisz Fanni, és Vasvári Vivien is azonnal gratulált Pameláéknak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

IGEN ❤️💍

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Szerencsére nem kellett sokáig várni arra, hogy Pamela megmutassa az eljegyzési gyűrűjét.

“A boldogságunk egy kincs, ami csak a Miénk 2019.09.06.”- írta a boldog menyasszony a fotója mellé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A boldogságunk egy kincs, ami csak a Miénk 👰🏼🤵🏻 2019.09.06.💍 #szercsoek #isaidyes

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

A párnak gratulálunk a romantikus eljegyzéshez, és izgatottan várjuk a híreket az esküvő közeledtéről (no meg persze a kiválasztott menyasszonyi ruháról is).

Borítókép: Instagram/@hodipamela_official