Hosszú Katinka és Shane Tusup 2013. augusztus 22.-én kelt egybe a Seychelle-szigetekhez tartozó Mahén. A közelgő negyedik házassági évfordulójuk alkalmából felelevenítjük a pár esküvőjének részleteit.

Kategóriafüggetlen banner

Katinka és Shane egy egyetemre jártak és egy csapatban úsztak, így ismerkedtek meg egymással. Shane azonban hamarosan abbahagyta az úszást, és Katinka mellett segédtrénerként dolgozott tovább. Katinka a közösségi oldalán jelentette be a hírt, hogy összeházasodnak. A pár egy bensőséges, romantikus esküvőre vágyott szűk családi körben, így a népszerű turista célpontok egyikén, a Seychelle-szigeteken mondták ki a boldogító igen. A trópusi éghajlatú Mahé sziget tengerpartján, pálmafák között, a homokban tartották a ceremóniát.

Hosszú Katinka menyasszonyi ruhája

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő különleges menyasszonyi ruháját sokan megcsodálták az esküvői fotókon, ugyanis a ruha nem egy klasszikus darab volt. Az elöl rövid, hátul földig érő, hófehér tüll szoknyához tartozó felső rész egy letisztult, pánt nélküli darab volt. Egyedül egy keskeny, deréktájon elhelyezett kék szalag törte meg a ruha vonalát. A tengerparti esküvőhöz és a különleges ruhához tökéletesen passzoltak Katinka hosszú, hullámos fürtjei, a menyasszony csupán egy nyakláncot választott kiegészítőnek, más hangsúlyos ékszert nem viselt.

Bár a ceremóniára az egész ország kíváncsi volt, igen kevés részletet ismerhettünk meg. Az esküvőről készült képeket maga Katinka posztolta a Facebookon. A fotókon a pár boldogan mosolyog és pózol a pálmafák között a homokban. Katinka és Shane azóta is társak a magánéletben és a munkában. Három gyermeket szeretnének, az első babára talán már nem is kell sokat várnunk, hiszen Hosszú Katinka azt nyilatkozta, hogy a 2024.-es olimpián már ismét szeretne majd versenyezni. A továbbiakban is sok boldogságot kívánunk nekik!