Gianni és Debreczeni Zita esküvője óta egy év telt el. A legnagyobb boldogságban, titokban házasodott össze a Dolomitok tövében, a Val Gardena síparadicsomban. Zita menyasszonyi ruhájáról és kiegészítőiről csak a szertartást követően tudhattunk meg többet, de még ma is odavagyunk értük!

Gianni és Debreczeni Zita esküvője

Talán még emlékeztek rá, amikor az olasz gasztroguru 2016 novemberében megkérte Zita kezét. Azt az álomszép gyűrűt nehéz lenne elfelejteni, igaz? Az eljegyzést követően hamar meghatározták az esküvő körülbelüli időpontját is, ami nem volt annyira pontos, nehogy bármelyik sajtóorgánum tudomást szerezzen róla.

Kategóriafüggetlen banner

Nem csak a pár, de a meghívott vendégek is teljes titokban tartották az esküvő időpontját, állítólag a násznép tagjai szerződést írtak alá, hogy ne derüljenek ki részletek a nagy napról.

Zita és Gianni azért az Észak-olaszországi Dolomitokban mondta ki a boldogító igent, mert ott ismerkedtek meg egymással egy televíziós műsor forgatásán. A menyegző helyszínén csodálatos volt a kilátás, amiről a pár rengeteg fotót osztott meg a közösségi oldalain.

Zita hófehér ruhájának pánt nélküli felsőrésze volt, amihez tartozott egy csipke felsőrész és egy pihepuha fehér szőrmekabát is. A koszorúslányok ruhája szintén letisztult, és szolid volt, púderrózsaszín színben pompázott, aszimmetrikus felsőrésszel. Gianni saját szabóval varratta a zakóját, csokornyakkendőt viselt, és zakóján a hófehér menyasszonyi csokorhoz passzoló kitűző kapott helyet.

Hirdetés

Gianni és Zita szerette volna, ha az olasz és a magyar kultúra, valamint mindkét nemzet hagyományai is megjelennek az esküvőn. (Az olasz szertartás szövege eltér a magyar szertartástól, a vőlegény hosszabban válaszol, mint a menyasszony.)

A pár az olasz és a magyar konyha jellegzetes ízeit is igyekezett belefűzni a menübe, így az állófogadáson, kint a természetben olasz ételeket kóstolhattak a vendégek, de természetesen Zita kedvencei, a hagyományos húsleves, a liba-, és kacsamáj és a csirkepaprikás sem hiányozhatott az asztalokról.

Később a hazai törvények értelmében Magyarországon is összeházasodtak, ahol Zita egy másik ruhát viselt, ami megint telitalálat volt. A Jimmy Choo cipő és az Anna Amélie táska pedig csak hab volt a tortán! A menyasszonyi ruha és a koszorúslányruhák, az esküvő helyszíne és Zita kiegészítői is csodásak voltak, még egy év után is úgy érezzük, hogy igazán könnyű inspirációt meríteni az idei esküvőkre!