Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Így festett a VS angyal, Chanel Iman menyasszonyi ruhája
Chanel Iman menyasszonyi ruhája

Így festett a VS angyal, Chanel Iman menyasszonyi ruhája

A Victoria´s Secret angyala, a gyönyörű Chanel Iman a napokban mondta ki a boldogító igent egy mélyen dekoltált, romantikus menyasszonyi ruhában barátjának, Sterling Shepard-nek. Az esküvőről káprázatos képeket készítettek a Vogue magazin fotósai.

Kategóriafüggetlen banner

Chanel olyan márkák divatbemutatóján ment végig a kifutón, mint a Dolce & Gabbana, a Dior, a Marc Jacobs, a Valentino, a Ralph Lauren, vagy éppen a Stella McCartney, de zsűrizett már az amerikai Topmodell leszek! egyik epizódjában is. A 28 éves topmodell népszerűsége töretlen. Talán emlékeztek még rá, hogy decemberben milyen romantikus körülmények között kérte meg a kezét a New York Giants-nál játszó amerikai focista, Sterling Shepard. A pár nem járt sokáig jegyben, hiszen március elején már össze is házasodtak. Az esküvőről rengeteg kép készült, amelyek hetedhét országon keresztül hírét vihetik az álomszép menyasszonyi ruhának.

A modellnek a divatszakmában már számos egyedi ruhakölteményt volt lehetősége viselni. Március elejétől viszont kétségkívül a saját menyasszonyi ruhája lett a legnagyobb kedvence. A fantasztikus kreációt a libanoni származású tervező, Zuhair Murad készítette. Zuhair olyan A-listás sztárok kedvence, mint Blake Lively, Jennifer Lopez és Taylor Swift.

A ruha pasztell rózsaszín volt, apró fehér virágokkal, és földig érő hófehér fátyollal. A koszorúslányok fehér ruhát viseltek, ennek megfelelően a menyasszonyi csokor és a koszorúslányok csokra is fehér volt. A vőlegény feketében mondta ki az igent, de a lagzin átöltözött, hiszen a képek szerint ott már ő is fehér zakóban mulatott. A menyasszony cipőjére nagyon kíváncsiak voltunk, ám sajnos egyetlen fotó sem engedte láttatni, ám a hajában lévő egyszerű, szolid éket így is imádtuk!

A képeket látva nem is lehet kérdés, hogy a topmodellen szinte bármelyik tervező kreációja jól mutatott volna. A Zuhair Murad által tervezett ruha egészen biztosan sok leendő menyasszonynak nyújt majd ruhainspirációt!