Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Imádni fogod Ed Sheeran esküvőjét!
Ed Sheeran esküvő

Imádni fogod Ed Sheeran esküvőjét!

Mióta Ed Sheeran és gyönyörű menyasszonya, Cherry Seaborn bejelentették az eljegyzésüket, nagyon várjuk a híreket az esküvőjükről. Gondoltátok volna, hogy még az is lehetséges, hogy Harry herceg és Meghan Markle menyegzőjén is a népszerű brit énekes énekel majd? Izgalmas esküvői hírek következnek!

Kategóriafüggetlen banner

Ed Sheeran – Perfect 

Ha figyelembe vesszük, hogy a szerény énekesnek mekkora slágereket köszönhetünk, egyáltalán nem meglepő, hogy nem csak a britek imádják, hanem mi is. Ed új számát és annak klipjét rövid idő alatt jóval több, mint 7 millióan nézték és hallgatták meg a különféle videómegosztó oldalakon, és gyanítjuk, hogy ennek hatalmas részét azok a menyasszonyok „követték el”, akik a Perfect című szám dallamaira szeretnének bevonulni a házasságkötő terembe. Esetleg a nyitótáncot is erre a zenére táncolnátok? Nem csodáljuk egy percig sem!

Gimis szerelemnek indult…

Roppant népszerű a srác a rajongók körében, a többszörös Grammy-díjas angol énekes és dalszövegíró nemrégiben az Instagramon osztotta meg követőivel, hogy megkérte szerelme, Cherry Seaborn kezét. Igazán romantikus a közös történetük, hiszen Ed még a gimiben ismerte meg Cherry-t, és már akkor beleszeretett a lányba, ám mivel a középiskola után mindketten máshova mentek továbbtanulni, a sors elszakította őket egymástól. A fiatalok 2015-ben újra találkoztak, és bár kezdetben, távkapcsolatban éltek, folyamatosan utazgattak egymáshoz, végül Ed úgy döntött, hogy kihagy egy évet a zenélésben, hogy a lánnyal lehessen.

Az énekes 2017 decemberében kérte meg Cherry kezét, de vártak még egy picit az eljegyzés bejelentésével, így a rajongók csak később tudták meg a jó hírt, miszerint: „Még az újév előtt kértem meg a kezét. Nagyon boldog vagyunk, és persze a cicáink is azok!” – jegyezte meg Ed viccesen. Hogy mikor lesz a nagy nap, azt egyelőre nem osztotta meg a pár a rajongókkal, de olyan hírek érkeztek, miszerint az esküvőn Beyonce, és még számos más sztár is énekel majd.

Tényleg cuki ez a srác!

Biztosan emlékeztek még arra a megható videóra, amiben azt láthattuk, hogy mekkora örömet szerzett Ed egy ausztrál házaspárnak a nagy napjukon. Sydney-ben egy esküvőn a házaspár épp az első táncot járta volna el a Thinking Out Loud című számra, mikor megjelent a brit énekes, és élőben adta elő világsikerű slágerét. Ha még nem láttátok a videót, mindenképpen nézzétek meg!

Miután Harry herceg és Meghan Markle bejelentették az eljegyzésüket, Ed Sheeran azt nyilatkozta, hogy megtiszteltetésnek venné, ha énekelhetne a menyegzőjükön. Hogy miért? Sheeran pártfogoltjával, Jamie Lawsonnal segít pénzt gyűjteni egy dallal a Walking With The Wounded alapítványnak, melynek Harry herceg a védnöke. A különleges szerzeménnyel 250 ezer fontot szeretnének gyűjteni a leszerelt katonáknak.

Hogy mi lesz a felajánlásból, még nem tudjuk, de mi imádnánk, ha Ed énekelne a várva várt hercegi esküvőn, ahol végre megcsodálhatjuk majd Meghan csodálatos ruháját! Reméljük, hogy hamarosan Ed, és a gyönyörű Cherry esküvőjének időpontjáról és részleteiről is beszámolhatunk majd nektek!