Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Nézd meg mit viselt Jennifer Lawrence az eljegyzésén!
Jennifer Lawrence eljegyzés

Nézd meg mit viselt Jennifer Lawrence az eljegyzésén!

Ha fogadnunk kellett volna arra, hogy láthatunk-e fotókat Jennifer Lawrence eljegyzési partijáról, vagy a színésznő ruhájáról, egy garast sem tettünk volna rá. Pontosan azért, mert annyira távol tartja a magánéletét a nyilvánosságtól, amennyire csak lehet.

Még az eljegyzési gyűrűről készült fotókkal kapcsolatban is csak találgattak az újságírók, mára azonban már teljesen bizonyos, hogy Jennifer Lawrence és a műkereskedő Cooke Maroney hamarosan egybekelnek.

Kategóriafüggetlen banner

Jennifer Lawrence eljegyzési partija

A 28 éves Oscar-díjas színésznő és párja, a 34 éves Maroney a napokban tartotta az eljegyzési partiját New Yorkban. Persze a rendezvény zártkörű volt, így a vendéglistáról sajnos nem tudunk beszámolni, de Jennifer Lawrence ruhájáról így is lőttek néhány képet – szerencsére.

Tudtátok?

Bár a JLaw Az éhezők viadalában nyújtott alakítása után lett hihetetlenül népszerű, az Oscar-díjat valójában a 2012-es Napos oldal című film legjobb női főszerepéért kapta, ahol Bradley Cooper oldalán játszott.

Három évvel később a Joy c. filmben alakított szerepéért szintén Oscar-díjra jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában.

Bár a színésznő híres arról, hogy a legváltozatosabb és legbámulatosabb ruhákat viseli rendezvényről rendezvényre, most még az eddigi ruháin is túltett ezzel a mesés darabbal. Máris mutatjuk, ki öltöztette a partira menyasszonyt.

Hirdetés

JLaw bámulatos L.Wells ruhája

Ki más álmodhatta volna meg ilyen tökéletesre Jennifer Lawrence ruháját, ha nem a híres sztár stylist duo, Jill Lincoln és Jordan Johnson?

Ők öltöztették a színésznőt az estére, és természetesen az Instagram oldalukon meg is osztottak egy fotót róla. Jennifer egy hosszú, mélyen dekoltált púderrózsaszín L. Wells eljegyzési ruhájában tündökölt, melyhez egy tűsarkú topánkát és egy kisméretű, színben passzoló táskát választott.

A színésznő sminkje ezúttal nagyon szolid volt, ami remekül illett lazára készített kontyához. Kétségkívül mesésen festett vőlegénye mellett, aki egy igazán trendi slim fit öltönyt viselt a romantikus partin.

Persze az esküvő időpontjáról még semmit nem tudni, ám van rá esély, hogy arról is kapunk majd egy-egy elcsent pillanatban készült képet. Az L. Wells ruha után mindenesetre mi már tűkön ülve várjuk Jennifer Lawrence menyasszonyi ruhájának hírét!