Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Imádni fogod! – Ilyen volt Jessica Biel menyasszonyi ruhája
Jessica Biel menyasszonyi ruhája

Imádni fogod! – Ilyen volt Jessica Biel menyasszonyi ruhája

Hihetetlen, de Jessica Biel és Justin Timberlake már 6 éve házasok! A pár 5 év együttjárás után házasodott össze egymással, egy csillogó, világraszóló itáliai lagzin, amelynek részleteiért még mai is odavagyunk, elvégre a 200 meghívott vendég egy héten át pihent együtt a Borgo Egnazia üdülőben. Hogy mégis miért volt számunkra annyira felejthetetlen ez az esküvő? Természetesen Jessica Biel menyasszonyi ruhája miatt, amelyért még ma is sok menyasszony rajong!

 

 

Jessica Biel és Justin Timberlake az a sztárpár, akit senkinek nem kell bemutatni. Mindketten sikeres színészek, Justin pedig már akkor a kedvencünk volt, amikor a „Mickey Mouse Club”-hoz csatlakozott Britney Spears és Christina Aquilera mellé 1993-ban. Nézzük, miért volt olyan mesés a pár esküvője!

 

Kategóriafüggetlen banner

Justin Timberlake esküvője

Bár sok sztárpár a szolid, visszafogott szertartásra szavaz, a lehető legkisebb felhajtással, ez Justin és Jessica esetében egyáltalán nem állta meg a helyét. A nagy nap és az egyhetes pihenés az olaszországi üdülőközpontban közel 6,5 millió dollárba került a párnak, ami nagyjából 1,4 milliárd forintot jelent.

“Életem legszebb pillanata volt, amikor Jessica felém sétált az oltár elé. Egyik dalomat énekeltem neki, amely mindenkinek könnyeket csalt a szemébe. Biztos azért, mert olyan jó voltam.” – nyilatkozta a Hello magazinnak Timberlake.

A lagzin 200 vendég vett részt, és még nem értünk végére a számoknak, ugyanis Justin az esküvő exkluzív képeiért és részleteiért 300.000 dollárt számolt fel a People és Hello magazinnak.

Jessica Biel esküvője

Jessica egyébként eldöntötte, hogy színésznőként a lánykori nevét használja majd ezután is, de a magánéletében felveszi férje nevét. Erről így nyilatkozott a People magazinnak:

“Színésznőként a lánykori nevemet fogom használni, a magánéletemben a férjemét. Nagyon jól hangzik, úgy gondolom, megnyertem a jackpotot nevek terén.”

A lagzin jelen volt Justin legjobb barátja, Andy Samberg és Johnny Wright menedzser,  illetve Timbaland is, valamint Chris Kirkpatrick, Timberlake kollégája az N’Syncből és Biel kolléganője, Beverly Mitchell, a Hetedik mennyországból.

Justin Timberlake esküvője

Jessica Biel menyasszonyi ruhája

Jessica bizony nemet mondott a hófehér menyasszonyi ruhára és egy hagyományos ruha helyett egy varázslatos rózsaszín Giambattista Valli darabban vonult az oltár elé. A könnyed, pántnélküli selyemruhát romantikus, halványrózsaszín virágminta és rengeteg fodor díszítette. A hosszú, földig érő fátyol pedig egyszerűen tökéletes választás volt a mesés darabhoz.

Más menyasszonyi ruhát képzeltetek el a színésznőhöz? Mi teljesen odavagyunk ezért a ruháért, főleg azért, mert emlékeztet Anne Hathaway bájos menyasszonyi ruhájára! Úgy tűnik, a sztárok egyértelműen a rendhagyó darabok mellett teszik le a voksukat.

Hogy ne menjünk el szótlanul a vőlegény öltözete mellett sem, Justin egy Tom Ford szmokingot viselt a lagzin. És mit gondolt a színész/énekes a feleségéről a nagy napon?

“Ő volt a legszebb, akit valaha is láttam!”

Jessica Biel menyasszonyi ruhája

A páros megadta a módját az esküvőnek, ugyanis a nagy napot megelőzően a vendégek megízlelhették a helyi specialitásokat, de az élő zene és tűzijáték sem hiányozhatott! A pár 6 évvel ezelőtti képeit még ma is szívesen nézegetjük. Ti mit gondoltok, jó választás volt Jessica Biel menyasszonyi ruhája?

Fotók: people.com