Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > John Legend esküvője 5 év elteltével is csodálatos!
John Legend esküvője

John Legend esküvője 5 év elteltével is csodálatos!

Lemernénk fogadni, hogy nem ismeretlen számotokra John Legend neve, hiszen zenéire több tízezer menyasszony vonul az oltár elé szerte a világon. A híres modell, Chrissy Teigen és az amerikai énekes John Legend esküvője pontosan öt évvel ezelőtt történet Olaszországban, kapcsolatuk szilárdsága és szerelmük ereje pedig példaértékű sok pár számára.

Chrissy nagyon sikeres amerikai modell, szerepelt a Vogue, a Glamour és a Cosmopolitan címlapján is, emellett fergeteges humora miatt is hatalmas népszerűségnek örvend. John pedig már 4 évesen zongorázott, így senkit nem lepett meg, hogy zenéjével 10 Grammy-díjat és egy Golden Globe díjat is bezsebelt már. A pár 2007-ben találkozott először, akkor John azonnal megszólította Chrissyt, öt évvel később pedig feleségül is vette.

A menyasszony, talán mondanunk sem kell, elképesztően szép volt a ruhájában, és bár az esküvő napja nem volt zökkenőmentes, a pár megküzdött a fellépő nehézségekkel.

Kategóriafüggetlen banner

John Legend esküvője

A lánykérésre 2011-ben került sor, méghozzá a Maldív-szigeteken, ahova a pár a nászútra is vissza is akart térni. A Manhattanben élő sztárpár az esküvő helyszínének egy romantikus helyet szeretett volna kiválasztani. Ehhez tökéletes választás volt az az ország, ahol egymásba szerettek. Ez pedig nem más, mint Olaszország.

Először az is felmerült, hogy John farmján tartsák a lagzit, Tennessee-ben, de végül úgy gondolták, hogy a Comói-tó partja lesz a végleges befutó.

Képzeljétek! 

Az utazás és az időjárás alakulása a vendégek egy részének kissé megnehezítette a helyszínre érkezést. Így mivel a pár nem szerette volna őket kihagyni a nap napból, 4 órán keresztül koktélozgatott a násznép másik felével a szertartás helyszínén. Hát nem muris? Biztosan nem voltak ők sem túl boldogok, de minden esküvőn kell számítani kisebb-nagyobb meglepetésekre, ők viszont remekül megküzdöttek vele. Így kell ezt csinálni!

Crissy Teigen menyasszonyi ruhája

A lánykérést követően azonnal elkezdték tervezni az esküvőjüket, amit végül csak két év múlva tartottak meg. A menyasszonynak négy ruha is nagyon tetszett. Ezeket megrendelte, de még nem tudott választani közülük. Végül a kiválasztott ruhának más lett a sorsa:

„John nagyon furcsa, ha a ruháról van szó. Nem akart róla tudni. Akkor látta, mikor felnyitotta a laptopom egy nap, és ez volt az első dolog, amit észrevett. Miután látta, megváltoztattam a ruhát. Nagyon fontos volt, hogy ez titok legyen.”

Chrissy  – mivel babonás, és John látta az eredetileg kiválasztott ruháját – egy gyönyörű, hófehér Vera Wang-ruhában mondta ki a boldogító igent 2013. szeptember 15-én.

Chrissy Teigen esküvője

John Legend esküvője

A nagy napon a hírek szerint a párral ünnepelt Kanye West is, John és Chrissy pedig az esküvő óta két kisgyermek boldog szülei. Olyan a történetük, mint egy tündérmese, nem igaz?