Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Elkelt a népszerű színész – Jude Law megnősült!
Jude Law megnősült

Elkelt a népszerű színész – Jude Law megnősült!

Hát Csajok, mondhatnánk, hogy nem igaz a hír, miszerint sokunk kedvence, Jude Law megnősült, de sajnos nem lenne igaz. A népszerű színész május elsején mondta ki a boldogító igent párjának, Phillipa Coan pszichológusnak! Mutatjuk a zártkörű esküvő részleteit!

Kategóriafüggetlen banner

A színész korábbi kapcsolatai

Jude Law most házasodott másodszor, első felesége Sadie Frost színésznő volt, tőle három gyereke született a színésznek, Rafferty, Iris és Rudy. A pár hat évig volt házas, miután elváltak, Jude Sienna Millerrel kezdett el randizgatni, akit el is jegyzett, végül mégis szakítottak. A hírek szerint a színész a gyerekei dadusával került közeli kapcsolatba.

A sztárnak később született egy lánya Samantha Burke modelltől, majd később egy ötödik gyereke Catherine Hardingtól. Phillipa Coan pszichológussal idén februárban jegyezték el egymást, négy év után.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#judelaw

Jude Law (@lawjude) által megosztott bejegyzés,

Jude Law megnősült! Íme a részletek!

A 46 éves színész és párja a londoni Old Marylebone-i városházán mondta ki a boldogító igent, szűkkörű ceremónia keretén belül. Csak a családjuk és pár barátjuk volt a meghívottak között. A The Sun információi szerint egy autó vitte őket a London központjában található városházára, ekkor készült néhány kép róluk.

Hirdetés

A 32 éves Phillipa Coan gyönyörű menyasszony volt, aki egy igazán rendhagyó menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon. A ruha egy krémszínű, hosszú ujjú, fodros, rövid darab volt, míg Jude kalapban, és egy harsány, kék bársonycipőben lépett az anyakönyvvezető elé.

Várhatóan még ebben a hónapban egy franciaországi esküvőt is tartanak, ahová több vendéget hívnak majd.

Most, hogy Jude Law megnősült, már csak arra vagyunk kíváncsiak, milyen lesz a pár francia esküvője. Vajon a menyasszony milyen ruhát visel majd ez alkalommal?

Borítókép: Getty Images/Karwai Tang