Kat Von D egy szolidnak legkevésbé sem mondható esküvőn mondta ki a boldogító igent szerelmének, Leafar Seyer mexikói művész-zenésznek. A sátánista dizájn olyan elképesztő hatással volt a meghívott vendégekre, hogy azonnal posztolni kezdtek Instagramra, amint megpillantották a helyszín dekorációját.

Kategóriafüggetlen banner

Kat Von D, a tetoválás királynője

Katherine Von Drachenberg, vagyis művésznevén Kat Von D igen megosztó tévés személyiség, de talán legtöbben tetoválóművészként ismeritek őt, nem véletlenül. A lány, akit megszerettünk annak idején a Miami Ink sorozatban, szinte megkövetelte, hogy a képernyő előtt üljünk saját sorozata, az LA Ink részei előtt is. Hihetetlen kreativitásának, és kézügyességének köszönhetően a szakmában csak a „portrék királynőjeként” emlegetik, és éveket kell várni arra, hogy valaki sorra kerüljön nála.

Tudtad?

Olyan hírességek tetoválását készítette el, mint Lady Gaga, Dakota Fanning, Beyonce, Linda Perry, Ja Rule, Denise Richards, Eve, Dave Navarro, Steve-O, Zayn Malik, vagy éppen Harry Styles.

Kat Von D tetoválóművész a

Kat Von D pokoli esküvője

Ahogyan Kat személyisége, úgy az esküvője sem volt mindennapi, hiszen a pokolban házasodott össze párjával, egy igazán ördögi és rendhagyó díszletben. Csodálkoztok ezen? Ugye nem?

Bár Kat élete nagy részét a nyilvánosság előtt éli, a magánéletéről mégis meglehetősen keveset tudni. Az esküvőről a meghívott vendégek fotóinak köszönhetően kaptunk több információt, és most az egyszer azt mondhatjuk, hogy ehhez a történethez valóban nem kellenek szavak. A menyasszonyi ruhát, a díszletet és az esküvő hangulatát nem lehet szavakkal leírni. Ezt látni kell!

Hirdetés

Kat menyasszonyi ruhája

Nézzük először Kat menyasszonyi ruháját.

Nem, még véletlenül sem egy hagyományos fehér ruhában mondta ki az igent. Helyette hatalmas piros ördögszarvakat viselt, és tetőtől talpig ördögien piros ruhája is arról árulkodott, hogy Kat nagyon is tudatosan átgondolt költeményben szeretett volna az oltár elé állni. Még a fátyla is piros volt, ami egészen érdekesen feküdt rá a tetoválóművész fején lévő szarvakra (vagy agancsokra?).

A lány, akit bármikor felismerünk a bal szeme köré tetovált csillagokról, pontosan olyan sminket viselt, mint ahogyan az tőle várható volt. A pin-up smink kötelező elemei a tussal kihúzott szemek és a rikító vörös ajkak, no és természetesen a hangsúlyos szemöldökvonalak. Nézzétek csak Kat sminkjét! Tökéletes pin-up lány, nem igaz?

Kat Von D tetoválóművész a

Kat Von D tetoválóművész a

A helyszín dekorációja, és a dress code

A képek ismét igen beszédesek, ugyanis a sötétvörös fényben nagyon feltűnőek a plafonról lelógatott gyertyák, és virágok, a piros zongora pedig csak tovább fokozza a hangulatot. Egy hatalmas lépcsős emelvény kapott helyet a terem közepén, ezen adták össze a párt, akiről tudni érdemes, hogy igencsak kedvelik az extrém, és hivalkodó dekorációs elemeket.

A képek alapján nem derül ki pontosan, hogy a pirosba öltözött, táncmozdulatokat imitáló alakok valódi emberek, vagy szobrok voltak-e, mindenesetre mindkét változat már önmagában is elég rendhagyó dekorációs elem egy szertartáson.

Kat Von D tetoválóművész a

Kat Von D tetoválóművész a

A hatalmas vörös függönyök, és a vörös székek gyönyörűen kihangsúlyozták az esküvő témájának egyediségét, ennél meglepőbb már csak a hatalmas „trón” volt, amin az ifjú pár ült az esküvő estéjén.

A násznép az emelvény körül elhelyezett asztaloknál kapott helyet, és ahogyan a képek is mutatják, a dress code szerint valószínűleg mindenkinek fekete öltözetet kellett viselnie ezen a napon. Nem meglepő, hiszen a pokoli hangulathoz valóban nem illettek volna a virágos, habosbabos ruhácskák, és a rózsaszín cipellők.

Kat Von D tetoválóművész a

Kat Von D tetoválóművész a

A vőlegény, Leafar Seyer öltözete

Egy pillanatra azért a vőlegény ruhája előtt is meg kell állnunk. A fekete zakót, fekete inget, és szegecses fekete nadrágot viselt a szertartás alatt, kiegészítve egy fekete napszemüveggel, ami a védjegye.

Egy fekete kalap, és egy fekete fátyolszerű anyag is szerepet kapott Leafar öltözetében. Bár utóbbinak eddig még nem jöttünk rá a miértjére.

Kat Von D tetoválóművész a

A pár a lagzin valószínűleg alaposan meglepte a vendégeket. Be kell vallanunk, mi sem túl gyakran számolhatunk be ennyire rendhagyó esküvői dekorációról, helyszínről, és menyasszonyi ruháról. Nektek tetszik Kat Von D elképzelése az esküvőről? Mi még nem tudjuk eldönteni, de annyi bizonyos, hogy még évek múlva is emlékezni fogunk rá.