Úgy tűnik, az igazi nyári esküvőszezon a hírességek körében is nagyon népszerű, hiszen szinte minden héten érkeznek hírek sztáresküvőkről. Nemrégen Kovács Koko István, Sárközi Ákos és Solti Bernadett ünnepelte a nagy napot, most a napokban pedig Kiss Ramóna esküvője zajlott titokban, nem is akárhol, a Római-parton!

Kategóriafüggetlen banner

Kiss Ramóna esküvője – A pár titkos napja

Kiss Ramóna és Lékai Máté már két és fél éve élnek boldog kapcsolatban, és bár úgy tervezték, hogy az eljegyzést esküvő követi majd, aztán egy kisbaba, végül a sorrend megváltozott. A párnak azóta már meg is született első gyermeke, a kis Noé, aki természetesen részt vett a ceremónián.

A hírek szerint Lékai Máté, a Veszprém kézilabdacsapatának játékosa és a színésznő – műsorvezető Kiss Ramóna esküvője a hétvégén volt a Rómain. A nagy napon körülbelül 100 vendég vett részt, akik hajnalig táncoltak a lagzin.

Hirdetés

„Gyönyörű volt a helyszín, az egész olyan volt, mintha egy mesefilmben lennénk. Égőfüzér volt a fő asztal mögött, és bár Rami és Máté is igen konzervatív, a lagzi mégis nagyon laza volt. Tényleg arról szólt az egész, hogy mindenki érezze jól magát. Hajnalig szólt a zene, mindenki táncolt, nagyon jó volt a hangulat. Az esküvő szép volt és szívhez szóló, Rami többször törölgette is a szemét, úgy meghatódott. Szerintem mindig ilyenről álmodott” –mesélte az egyik vendég.

A meghívott vendégek között több kézilabdázó is volt, illetve az X-Faktor és a Barátok közt stábjából is sokan részt vettek a pár nagy napján. Kiss Ramóna esküvője azért is felkapott hír hazánkban, mert a színésznő/műsorvezető az elmúlt pár évben hihetetlen népszerűségre tett szert bájos természetével, és persze fergeteges humorával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szexiztünk a parton❣️ #balatonicsokcsata😋

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

A pár nagy napjáról egyelőre még nem láthatunk fotókat, de amint lehet, beszámolunk Rami menyasszonyi ruhájáról, illetve a nászútról is. Ez a színésznő munkái miatt feltételezhetően későbbre tolódik majd.

Gratulálunk az esküvőhöz, Máté és Ramóna közös életéhez pedig sok boldogságot kívánunk!

Borítókép: HelloBaby! magazin