Az elmúlt időszakban hangos volt a világ a milliónyi összetört női szívtől, hisz nemcsak Harry herceg és Huhg Grant, de a Trónok Harca szexi Havas John-ja is úgy tűnik, végleg elkel. És nem is akárki a jövendőbelije! Egy igazi hollywoodi tündérmese válik valóra, amolyan Trónok harca kivitelben. Lehet, hogy galambok helyett sárkányokat fognak reptetni?

Kategóriafüggetlen banner

A találkozás

Kit és Rose love story-ja a sorozat forgatásán kezdődött. A karakterük szerint Havas John és Ygritte kalandjaik során ellenségből testi-lelki baráttá válnak, és ez az életben sem történt másképp. Igazi sárkányos tündérmese! Minden rajongó szíve hevesebben vert, amikor John és Ygritte a barlangban elbújva a forró vízben forró érzelmek közepette egymáséi lettek – és magunk közt megvallva, minden nő irigykedett Ygritte-re – és még a térdünk is beleremeg, ha belegondolunk, hogy minden szerelmes pillantásuk igaz volt…

Bár belenézve Kit barna szemébe, nem meglepő, hogy Rose teljesen elalélt! Hideg téli napokon elég csak megnézni a szerelmes jelenetüket, máris spórolhatunk a fűtésszámlánkon kicsit!

Trónok Harca esküvő

Az eljegyzés

Tökéletes pár, tökéletlen eljegyzés? Minden GoT (Game of Trones) rajongó egészen biztos, hogy ábrándozott már arról, milyen lenne, ha egyszer csak egy mesebeli helyszínen romantikus gyertyafényben Észak Királya letérdelne elé, mélyen a szemébe nézne, és feltenné a legfontosabb kérdést a világon… Nos, Kit Harington is hasonlóképp ábrándozott, azonban nem minden úgy sült el, ahogyan azt tervezte!

Egy tévéműsorban mesélte el, hogy milyen helyszínt tervezett a lánykéréshez, fára aggatott romantikus fénysorral, és minden kellékkel, ami ilyenkor kell…

Azonban egy nappal korábban éppen vidéken voltak, ültek a csillagos égbolt alatt, mellettük lobogott a tábortűz, egy finom bort kortyoltak, amikor Kit száján kicsúszott a kérdés: Leszel a feleségem?

Tervezés ide vagy oda, ennél romantikusabbat elképzelni sem tudnánk! Naná, hogy Rose azonnal rávágta az igent!

Trónok Harca esküvő

A hivatalos bejelentés

Nem kell már sokat várnunk, és újból rághatjuk a körmünket, hogy milyen ruhában lesz a menyasszony, milyen sztárvendégek lesznek az eseményen, milyen lesz a jegygyűrű, stb… A sztárpár mondhatni megadta a módját! Régimódi stílusban, a Times esküvői hasábjaiban olvashattuk hivatalos jegyességük bejelentését, és a menyasszony családjának szülővárosában, Huntly-ban hirdették ki június 23-i esküvőjüket. De van még hova emelni a romantikát!

Mivel Rose egy skót nemesi család lánya, így az esküvőjük is egy igazi vidéki álom helyszínen, a 12. századbeli Wardhill Kastélyban lesz, amely Rose őseinek otthona. Mondtuk, hogy valódi tündérmese, igaz?

A meghívó

Természetesen a Trónok harca motívum már az esküvői meghívókban is előbukkan, de nem is vártunk mást! A Dailymail információi szerint 200 vendég kapta meg levél formájában a meghívót a sztárpár esküvőjére, amin Kit Harington-t, alias Havas Johnt ábrázoló bélyeg díszeleg! Azonban lehet, hogy ez lesz az egyetlen utalás az esküvőn a sorozatra? Mindenki találgat, hogy vajon milyen ruhában sétál az oltár elé Rose Leslie…

Szemünk előtt látjuk a GoT csodálatos jelmezeit, amihez hasonlót menyasszonyi ruhaként is el tudnánk képzelni.  Kit azonban kikotyogta, hogy biztos nem lesz az arán Trónok harca menyasszonyi ruha, mert arra valószínűleg lehetetlenség lenne rávenni!

De biztosak vagyunk benne, hogy minden rajongó szeme könnybe lábadna, ha az esküvői fogadalmuk a sorozatból jól ismert, egyetlen mondatból állna: „You’re mine, and I’m yours…”

Trónok Harca esküvő

Bár az esküvőjük bejelentése egyrészről sebet ejtett a szívünkben, mint Ygritte nyilai Havas John-ban, de látva valódi szerelmüket, és életre kelt tündérmeséjüket, már be is forrtak a sebek! Már csak a manikűrünket kell félteni, hisz még pár hétig rághatjuk a körmünket, mígnem június 23.-án végre láthatjuk egybekelni kedvenc Trónok harca szerelmespárunkat! Zsebkendőket betárazni, biztosan csodálatos lesz!