Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Kulcsár Edina esküvője titokban zajlott, de kalandosan!
Kulcsár Edina esküvő

Kulcsár Edina esküvője titokban zajlott, de kalandosan!

Sokan találgatták az elmúlt hetekben és hónapokban, hogy Kulcsár Edina esküvője vajon a kisfiuk, Medox születése előtt vagy után várható-e. Edina és Csuti végül a baba megszületése előtt, egy hirtelen ötlettől vezérelve kelt egybe, 16 vendég társaságában, a nyilvánosság teljes kizárásával. Mutatjuk az esküvő részleteit.

Kategóriafüggetlen banner

Az esküvői készülődés

Kulcsár Edina esküvője alkalmával az édesanyjával a dédnagymamájához ment készülődni a nagy napon, de nem minden alakult úgy, ahogyan azt előzőleg elképzelték. Edina saját maga készítette el az esküvői sminket, ami légkondi híján a kánikulában – és a nagy sürgölődésben – igen hamar elvesztette eredeti fényét, ráadásul a haja sem tartotta a kívánt formát a nagy melegnek köszönhetően.

Az egykori szépségkirálynőre az édesanyja segítette fel a menyasszonyi ruhát, majd indultak volna a házasságkötő terembe, azonban a ház folyosójánál nem jutottak tovább egy beragadt zár miatt. Járókelők siettek a segítségükre, akikkel végül közösen sikerült felfeszegetni a zárat, Edina így kalandos úton-módon, de végül odaért az esküvőjére.

Eredetileg ugyan minden polgári szertartás előtt kötelező kivárni a 30 napos türelmi időt, ám mivel Edina gyermeket vár, a várandóssági kiskönyv bemutatásával hamarabb egybekelhettek.

Kulcsár Edina esküvője

Kulcsár Edina esküvője

Az ex-szépségkirálynő menyasszonyi ruhája annak ellenére is csodálatos volt, hogy teljesen más volt, mint a korábban várt hatalmas uszály, fátyol, és a testhezálló menyasszonyi ruha. Haját egy apró csattal fogta össze, és természetesen egy gyönyörű tűsarkú cipő sem hiányozhatott a szolid, hófehér ruha mellől.

Édesanyja kísérte az oltárhoz, Alicia Keys „Like You’ll Never See Me Again” című számára. A 16 vendég Edina egyetlen barátnője kivételével mind családtag volt, a pár ragaszkodott hozzá, hogy szűk családi körben legyenek életük legromantikusabb napján. Az esküvő másnapján tartott babaváró bulin jóval többen vettek részt – nagyjából 60 fő – ám Edinának különösen fontos volt, hogy még Medox születése előtt egybekeljenek, így nem szerveztek egy több száz személyes, hatalmas lagzit, amihez nyilvánvalóan sokkal több előkészület kellett volna.

„Ilyenkor már nem érzi magát olyan komfortosan egy nő, de ez sem tántorított el, mert szerettem volna, hogy a fiam házasságba szülessen, hiszen mégis más érzés a férjednek gyereket szülni, mint a vőlegényednek” – mondta Edina, aki ezentúl a Szabó-Kulcsár vezetéknevet viseli.

Kulcsár Edina titkos esküvője

Az esküvői menü és a torta

Kulcsár Edina esküvője az esküvői menü szempontjából is rendhagyó volt, ugyanis a hagyományos esküvői menü (húsleves, sültes tálak, töltött káposzta) helyett gourmet fogásokat kóstolhattak a vendégek. Ilyen fogás volt például a vajhal zöldrizottóval és hollandi habbal.

Az ünnepi étkekről egyébként Csuti anyukája gondoskodott, és egy közeli étteremben fogyasztották el. A tortát egy helyi cukrászdából hozatták, kívülről hófehér volt, belül pedig ízletes piros gyümölcsökkel volt töltve.

Kristinus

Kulcsár Edina és Csuti esküvője

A pár a szertartás és a vacsora után egy Fradi meccsen vett részt, ahol már zöld-fehérben szurkoltak együtt Csuti kedvenc csapatának, Edina viccesen meg is jegyezte, hogy nekik ez volt a nászútjuk.

Ha hiányoljátok az egyházi szertartást és a nagyobb esküvőt, akkor várnotok kell addig, amíg Medox megtanul majd járni, ugyanis a második, templomi esküvőn a pár tervei szerint ő viszi majd az oltárhoz a gyűrűket. Sok boldogságot kívánunk nekik!

Megjegyzés: A pár esküvői fotói eddig mindössze egyetlen magazinban jelentek meg, ezeket így sajnos még nem tudjuk megmutatni nektek.