Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Lesd meg Ashley Greene álomszép menyasszonyi ruháit!
Lesd meg Ashley Greene álomszép menyasszonyi ruháit!

Lesd meg Ashley Greene álomszép menyasszonyi ruháit!

Hatalmas menyasszonyi ruha bomba robbant a napokban, hiszen férjhez ment Ashley Greene színésznő, a Twilight filmekből ismert bájos Alice Cullen, aki esküvőjén mindjárt két menyasszonyi ruhában tündökölt. A színésznő nem tudott választani a két ruha közül, ezért úgy döntött, hogy egymás után viseli majd őket a nagy nap során.

Ezzel a döntéssel a vendégeket és a fotósokat is lenyűgözte, nem beszélve a vőlegényről, aki boldogan mosolygott, amint meglátta a menyasszonyt a hófehér menyasszonyi ruhában. Az igazat megvallva mi is nehezen tudnánk választani a két költemény közül!

Kategóriafüggetlen banner

Ashley Greene és Paul Khoury 2016 decemberében jegyezték el egymást, eljegyzési videójuk pedig bejárta a világot. A színésznő olyan természetesen viselkedik rajta, hogy több ezer lány vágyik azóta arra, hogy az ő eljegyzését is megörökítsék majd a barátok, a családtagok, vagy esetleg egy profi videós/fotós. Mutatjuk a videót!

Igazi sztáresküvőre került sor!

Az eljegyzés után 2018 nyaráig kellett várni a nagy napra, Asley pedig egy sztáresküvőkre specializálódott esküvőszervező, Mindy Weiss segítségét kérte abban, hogy a nagy nap valóban olyan legyen, mint amilyet megálmodott.

Ashley és Paul egy idilli környezetet választott ki San Jose mellett, 120 barátot és családtagot hívtak meg az esküvőre és a lagzira. Az vendéglistán olyan „A-listás” barátok neve szerepelt, mint Lauren Paul, Aaron Paul, Rob Pattinson és Evan Ross. Az ünnepélyes szertartáson, a pár felolvasta az általuk írt fogadalmat is.

Mindketten romantikusak vagyunk – így nyilatkozott Ashley.

Lesd meg Ashley Greene álomszép menyasszonyi ruháit!

Lesd meg Ashley Greene álomszép menyasszonyi ruháit!

Ashley Greene menyasszonyi ruhái

A menyasszony Katie May-t bízta meg azzal, hogy tervezze meg az egyik menyasszonyi ruháját, miközben a Studio Unbiased tulajdonosához Windi Williams-Sternhez fordult, hogy tervezze meg a másik ruháját. Utóbbival Asley több mint egy évtizede dolgozik együtt, a vörös szőnyegen is általában az ő ruháit viseli.

A színésznő ruhaválasztása nagyon izgalmasan sikerült, a szertartáson egy mélyen dekoltált, testhez álló hófehér szatén ruhát viselt, hosszú fehér fátyollal, kiengedett hajjal, és nyitott orrú cipővel, a másik ruha pedig egy átlátszó darab volt, temérdek virággal díszítve.

Nekünk tátva maradt a szánk ez utóbbitól, ugyanis a légies menyasszonyi ruha szinte mindent látni engedett a színésznő alakjából, kilométer hosszú lábain elképesztően mutatott a hosszú, uszályos szoknya. Nézzétek csak!

Az esküvői dekoráció temérdek virágból áll, a fákat pedig fényfüzérekkel díszítették fel, hogy igazán letisztult, vintage hangulatban mondhassa ki a pár a boldogító igent. A két ruha pedig nem véletlenül dobogtatja meg a menyasszonyok szívét, biztosak vagyunk benne, hogy sokan kedvet kaptak ahhoz, hogy Ashley-hez hasonlóan, szintén két ruhát viseljenek a nagy napon.

Ti mit gondoltok, melyik mutatott jobban a színésznőn?